PředchozíDalší

Chronicka prostatitida - pomohlo vam nieco???

Zdravim vsetkych! Pomohlo niekomu z vas (aspon ciastocne) nieco na chronicku prostatitidu? V mojom pripade viacero antibiotickych terapii nepomohlo, pritomne su tam enterokoky a koagulaza neg. stafylokoky plus korynobakterie v mnozstvach 10.3 az 10.5 cfu/ml. Bez ohladu na licbu je v exprimate plus minus to iste. Prostamol tiez nic moc, caj vrbovka trosku. Poprosim len reakcie ludi s tymto problemom, dileri bezte inam. P.

Odpovědi
Peter2 poděkování

Lieky mi pomohli iba na kratši čas alebo vobec.Nahodov som kupil chren a po jednom poharku som mal 2 dni veke krčovite bolesti ale na to dalšie 4 dni som mal pocit absolutne zdraveho cloveka.Potom nasledovalo merne zhoršenie ale aj tak to bolo o70 percent zlebšene.Tak som ho jedol asi polroka.1 poharik za tyžden.Momentalne to nieje 100percent ale dasa to celkom zvladat v pohode.Tak to skus a sam posud ,za to nic nedaš.

Reagovatpoděkovatnahlásit

30. července 2009, 07:14:12

jan

teplo je nejdůležitější.Třeba na noc nahřátou rašelinu.Neprochladit se v žádném případě a nedráždit prostatu mechanicky.

4. ledna 2012, 10:01:30

Lubos3 poděkování

muzu z vlastni zkusenosti doporucit doktora Ivo Pazourka z Prahy www.urologiepraha.cz a taky stranky o tomto problemu http://prostataforum.ic.cz/

17. listopadu 2009, 09:23:37

jen to ne!!!1 poděkování

Jen je Pažourka!!! Mému příteli vůbec nepomohl, jedině že mu naordinoval dietu,po ktreré zhubnul,ale vůbec mu nemoc nemínil doléčit! Je to flink a amatér, kdo chce špatně dopadnout, ať k němu jde... Ostatním doporučuju najít si nějakého skutečného doktora!

10. prosince 2010, 02:26:17

Honza

Ahoj, rozjíždíme strukturované fórum specializované přímo na chronickou prostatitidu. Kdo má zájem, může se přidat na stránkách prostatitida.cz . Naleznete tu spoustu nových informací, kontakty na doktory, kteří problému věnují a názory ostatních.

12. ledna 2011, 12:40:24

Michal Peřina

Dobrý den nabízím přírodní produkt, od velké dlouholeté společnosti. Jejich informace v těch papírech co kněmu nabízím píše o kvalitě,původu,výrobě i s ohlasy těch co jim tento produkt zabral... Tento produkt levněji než odeme nemůžete sehnat !! zaručuji se že se nejedná o podvod ani že vás nechci okrást !! A naprosto jistě vím že tato nabídka je proty užívající tyto předražené doplnky VELICE VÝHODNÁ. Pokud vás to zaujalo ozvěte se na mail Haluzakfest@seznam.cz tam vám sdělím bližší informace. Mějte se přeji pevne zdraví. Ps: Nejsem dealer jen vám nabízím možnost vyzkoušet údajně kvalitní a účinný produkt za opravdu nejvýhodnější možnou cenu

25. ledna 2012, 11:26:33

Arnošt3 poděkování

je mi 64 roků a trpím chronickou prostatitidou již od ca 35 roků, kdy jsem se opakovaně prochladil v Trabantu ktrý netopil. Dlouhá léta jsem chodil skuhrat k urologovi, protože jsem měl značné bolesti v podbřišku, na hrázi, v konečníku - znáte to. Vybral jsem mnoho dávek antibiotik. Když už doktorovi se mnou přešla trpělivost, poslal mne na psychiatrii. Psychiatr mi nasadil antidepresiva (Citalec). Musím říct, že mi bolesti na mnoho let zcela zmizely, protože tyto bolesti jsou vlastně jakousi formou projektované neurózy. Neříkám, že se tím chronický zánět vfyléčil, ale alespoň člověk dostal znovu chuť do života.

9. února 2012, 12:46:05

Přidat nový komentář
 [ pravidla diskuse ]

[ pravidla diskuse ]

Inzerce
Nové články emailem
Aktuální diskuse
  • Abdul (Chci se rozejít s manželem, který má lupénku) 22. května 2012, 04:25:28

Zkoušeli jste konopnou mast? Někdy zabere i tam, kde jiné selžou. A vzhledem k okolnostem to za… Diskutovat

• Jana (tonsilektomie) 20. května 2012, 06:58:12

Kdy se může kouřit po odstranění krčních mandlí ? Děkuju  Diskutovat

• Adla (antikoncepce Vreya) 23. května 2012, 12:41:37

Ahoj, chtěla bych se zeptat, zda jste někdo z vás měly po Vreye bolesti žaludku. Beru jí… Diskutovat

Inzerce