Inzerce https://www.lekarna.cz/opalovaci-prostredky/?utm_source=ordinace&utm_medium=leaderboard&utm_campaign=opalovaci-prostredky

Díra v děloze po císařském řezu a druhé těhotenství?

Dobrý den, už to budou dva roky co jsem porodila císařským řezem svou první dceru.šla císařským řezem proto, že se mi neotočila zadečkem dolů.Nyní s manželem uvažujeme o druhém dítěti,ale když jsem byla na konrole u gynekoložky tak mi řekla že po císařském řezu se mi špatně zahojila děloha a že v ní mám asi centimetrovou dírku a že mi další těhotenství nedoporučuje.Že by to nedopadlo dobře ani pro mě a ani pro to dítě.Je to už asi rok co mi to řekla, od té doby jsem tam nebyla, ale chystám se tam.Ale chtěla jsem se zeptat jestli už s tím měl někdy někdo nějaké zkušenosti a jestli je vůbec možné mít další dítě? Moc děkuji za odpověd Lída

Inzerce https://www.ordinace.cz/clanek/odborne-poradny-na-ordinace-cz/
Odpovědi
verunare
1x

Ahoj Lido, mam podobný problém, spatne zhojenou delohu v jednom místě...tehotenství by bylo rizikové...ale nemam ho tedy zakázané, mám 15 měsíčního chlapečka...a odkud jsi ? kdyztak mi napis na [email protected] take to docela řeším Verca

brambora
1x

Dobrý den, mohu se zeptat, jak jstedopadli? popřípadě mohu napsat na uvedený mail výše? řeším podobní problém, jen o několik let později.

mi-lady

Dobrý den, jak jste dopadly??? Taky řeším stejný problém. Po císařském řezu nemám po roce srostlou správně dělohu, je tam díra asi 4mm. A chtěla bych další dítě. Nevím zda do toho jít. Dr. mě odrazuje. Moc děkuji

Veronika

Dobry den. Mam neco podobneho,jak vy. Mne praskla jizva v deloze po sedmi mesicich od cisare,pak srostla a mam tam takovy vacek. Pry muzu byt tehotna,ale budu hludanaa. Ted sem tehotna,tal sem zvedava,jak to dopadne.

hanka

Dobrý den chtěla sem se zeptat:mam 16mesicni holcicku sla cisarskym rezem.Za jak dlouho je mozne otehotnet chtela bych ted dalsi miminko dekuji za odpoved Hezky den!

Přidat nový komentář

Chcete mít přehled
o novinkách na ordinaci.cz

Objednejte si zdarma náš pravidelný zpravodaj.

Inzerce
Chcete zdravě spát?
Stáhněte si voucher s 10% slevou na zdravotní matrace a polštáře Magniflex a využijte jej při nákupu v Showroomech Magniflex nebo v síti certifikovaných obchodních partnerů Magniflex po celé ČR.

banner_voucher_sleva_magniflex

Mohlo by vás zajímat

První gynekologická prohlídka - co vás čeká?

Každá dívka by měla první gynekologické vyšetření absolvovat ještě před zahájením sexuálního života, a to i když nemá žádné problémy.

Ponocování vede ke zdravotním a sociálním obtížím

V poslední době zaznamenávají lékaři u nás i ve světě stále častější výskyt zpožděné spánkové fáze. Ponocování se týká nejen dospělých, ale v současnosti také dětí a mladistvých.

Výlet do Telče

Výlet do Telče.... Zuzana Lamačová

Pandemie negativně ovlivnila duševní zdraví. Pojišťovny přispívají na psychology

V obtížné covidové době stoupl výskyt duševních onemocnění, a rychlé rozpoznání a řešení těchto obtíží je zásadním krokem pro prevenci. I proto se rozhodly některé tuzemské zdravotní pojišťovny nabídnout klientům příspěvky na psychoterapie.

Nejčtenější články

Nejnovější témata

Nejnovější diskuze

19. června 2008, 10:54:48

Dobrý den .Ano opět bych přestával kouřit bez šidítek ,.Vážím si sám sebe a nebudu se…

28. června 2008, 09:42:17

Hele ty nulo ty ještě žiješ? Dofám ,že nekouříš.kam jedeš na dovolenou ? Nebolí tě oči…

28. června 2008, 09:57:08

Tak vážení poděkujte Karlovy slíbil jsem mu pro zdar Vašeho odvykání ale spíše pro něho…

Naši partneři

Inzerce