Tamiflu – lék na prasečí chřipku
Lék tamiflu je antivirotikum, tedy lék vyvinutý na boj s virovými onemocněními, například chřipkou. Účinné látky v tamiflu zabraňují šíření viru v těle, proto je třeba užívat lék v prvních 48 hodinách po nákaze, poté již je tělo virem zaplavené a lék není tak účinný. [ více ]
Já se starám o své zdraví průběžně, tak nemám žádný problem. Žádné chřipky, ani té prasečí nebojím, protože postihuje ty, co mají oslabenou imunitu. Já užívám kvalitní doplňky stravy s houbou Reishi a super kvalitní detoxikační náplasti čistící lymfatický systém a krev. luate@atlas.cz
Reagovatpoděkovatnahlásit20. srpna 2009 19:25:40
mam 2letou dceru zacala zvracet ,prujem lehce zvysena teplota ryma a trochu kasel ja jsem se od ni nakazila ale nezvracim pouze jako klasicka chripka hlenovy kasel a ryma malatnejsi,bojim se zda to neni praseci chripka doktor rekl ze to je zrejmne strevni chripka ale nevim proc ja chytla klasickou dcera jenom spi ani neji vse vyzvraci nevim zdali jet radeji na pohotovost
Reagovatpoděkovatnahlásit21. ledna 2011 17:42:26
Go travelling Modelpalace De Pass =PP Bikini Models Directory alliy Tiny Babe Models 878 Uid Teen Modeling >:O Male Models Cowboys djw Japanese Model Nn =-((( Teen Remodeling 9347 Littlerussianmodel tnxdnq Exploited Teen Models :-[[ Tiny Nude Fashionmodel :((
Reagovatpoděkovatnahlásit7. února 2012 23:47:12
Which team do you support? Karen Model Teen 5080 Nudemalemodels =-OO Taina Modelo Puertorriquena >:-((( Nn Women Models %-O Nude Males Models =P Korean Bikini Models %-] Sandra Model Bath 8-]]] Kid Model Umbrellas 8] Young Model Fresh %-DD Supermodel Teens Nude %DD
Reagovatpoděkovatnahlásit8. února 2012 00:49:50
Which team do you support? Karen Model Teen 5080 Nudemalemodels =-OO Taina Modelo Puertorriquena >:-((( Nn Women Models %-O Nude Males Models =P Korean Bikini Models %-] Sandra Model Bath 8-]]] Kid Model Umbrellas 8] Young Model Fresh %-DD Supermodel Teens Nude %DD
Reagovatpoděkovatnahlásit8. února 2012 00:49:54
- Domácí lékař
-
Živě s lékařem
Archiv živých diskusí zde
Na vaše dotazy odpovídají na Ordinace.cz lékaři z různých odborů při pravidelných chatech, zde si můžete přečíst položené otázky i odpovědi odborníků.
-
Rada lékařeRada lékaře
Potřebujete se poradit s lékařem o svém zdravotních stavu? Jeho odpověď obdržíte do 3 pracovních dnů. Napsat lékaři
Podívejte se na zveřejněné odpovědi o zdraví a nemocech. Všechny odpovědi
- Katalog odkazů
- Poradny
-
Novinky emailem
Chcete-li mít přehled o nových článcích na Ordinace.cz, objednejte si zdarma náš pravidelný zpravodaj.
- Velký mráz přitěžuje chronicky nemocným (6412 čtenářů)
- Budoucnost chirurgie je v miniinvazivních přístupech a robotické chirurgii (3921 čtenářů)
- Co vás zajímá: lupénkář v zimě (3353 čtenářů)
- Nemoc průdušek vás může do pěti let zabít (3341 čtenářů)
- Profesor Klener: Pokrok v medicíně umožňuje některé nádory zcela vyléčit (1. díl) (3057 čtenářů)
- Rehabilitace po mrtvici: rychlost rozhodne (2996 čtenářů)
- Helena (53): Zhubla jsem osmnáct kilo, motivací byl vysoký tlak (1719 čtenářů)
- Seriál: Jak správně užívat léky? (díl 4.) (1355 čtenářů)
- Vysoký krevní tlak ohrožuje plíce (1211 čtenářů)
- Ultrazvuk bezbolestně odstraní děložní myomy (1120 čtenářů)
- Beata (Zkušenosti s léčbou akné) 3. února 2012 12:37:43
měla jsem stejný problém ale žádné kosmetické přípravky mi nikdy nepomáhali... rozhodla… Diskutovat
- Jana M (Máte někdo zkušenosti s novým lékem CHAMPIX?) 6. února 2012 21:01:45
Ahojky Friduš! Na CT mi zjistili posunutý celý obratel s vyhřezlou plotýnkou v bederní… Diskutovat
- Petra (periorální dermatitida) 5. února 2012 13:48:44
PD mám cca 5 let. Opakovanou recidivu způsobuje před zmiňovanými 5 lety špatná diagnostika,… Diskutovat
- Postižené místo pevně stáhnu obinadlem [35%]
- Pomáhají mi zábaly nebo koupele [5%]
- Užívám enzymatické přípravky [15%]
- Zabere hlavně klidový režim [15%]
- Naštěstí se mi úrazy vyhýbají [30%]