PředchozíDalší

Otitida - zánět středního ucha

Záněty středního ucha patří mezi nejčastější infekční onemocnění v dětském věku. Známe několik druhů zánětů středního ucha - akutní, chronický, opakovaný a zánět doprovázený výtokem. Toto onemocnění je velice bolestivé, stresující pro dítě i jeho rodiče a může mít neblahé následky. [ více ]

Odpovědi
hanka

Většinou je to oslabenou imunitou a zahleněním. Malé děti neumí pořádně smrkat a potom mají zánět středního ucha, který je velmi bolestivý. Já po opakovaných zánětech a virózach nasadila imunokúru s curenzymem a celkem se držíme. Dobré je poradit se s lékařem, co komu může vyhovovat.

Reagovatpoděkovatnahlásit

28. července 2010 11:47:57

Přidat nový komentář

Ochrana před spamem: 5+0 je?

[ pravidla diskuse ]

[ pravidla diskuse ]

Inzerce
Nové články emailem
Inzerce http://www.receptnazdravi.cz/#utm_source=ordinace&utm_medium=square
Aktuální diskuse
  • Friduča (Máte někdo zkušenosti s novým lékem CHAMPIX?) 1. února 2012 13:18:27

Já jsem soju snad nikdy nechutnala, ale četla jsem, žestejně jako sushi se musí umět… Diskutovat

• Maruška (Revmatoidní artritida - nové možnosti biologické léčby ) 7. února 2012 22:32:43

Velice zajímavý článek. No, zatím s touto léčbou zkušenosti nemám. Na moje bolesti mám… Diskutovat

• radius (Lexaurin-pomooooc) 7. února 2012 19:51:30

peknej a nejlepsi komen,doporucuju vsem  Diskutovat

Inzerce
Anketa
Máte osvědčený recept na to, jak zmírnit bolest a urychlit vstřebávání otoku, krevních výronů a podlitin, které provázejí úrazy končetin?
Zatím hlasovalo 20 lidí.