Inzerce https://www.lekarna.cz/opalovaci-prostredky/?utm_source=ordinace&utm_medium=leaderboard&utm_campaign=opalovaci-prostredky

Otitida - zánět středního ucha

Inzerce https://www.ordinace.cz/clanek/odborne-poradny-na-ordinace-cz/
Odpovědi
hanka
1x

Většinou je to oslabenou imunitou a zahleněním. Malé děti neumí pořádně smrkat a potom mají zánět středního ucha, který je velmi bolestivý. Já po opakovaných zánětech a virózach nasadila imunokúru s curenzymem a celkem se držíme. Dobré je poradit se s lékařem, co komu může vyhovovat.

Eva

Nejíst maso, nepít mléko. A je pro problémech !!! Neposlouchat masírky z reklam ani od doktorů.

nnn
1x

Své rady si raději pište v soukromí do deníčku a veřejně je nepublikujte.

Nejsem vegan a nikdy nebudu

Myslím že by jste si měla srovnat v hlavě co kam napíšete...

bj

Nejde o to být veganem, ale každý informovaný člověk ví, že mléko a mléčné výrobky zahleňují a je lepší je alespoň dočasně nekonzumovat. Myslím, že kritika zde není na místě. Osobní zkušenost přesvědčí nejvíce...

Vendula

Malá měla zánět ucha docela často. Paní doktorka nám poradila nějaký Bactoral. Funguje prý i jako prevence. Malé opravdu pomohl. Zánět se "zatím" nevrací.

Ivana

Bactoral moc chválím. Syn je měl na zánět ouška a já pak při angíně. Je dobré ho mít pořád v lékárničce.

Bohdana

Mojí dceři se zánětem ucha moc pomohl Bactoral. Dřív se jí zánět ucha vracel a od doby, co ho občas bere, má pokoj.

Slávka

Vnučka měla nedávno zánět ucha. Už zase. Byla jsem s ní na ORL. Dostala opět antibiotika. Pak jsem se v lékárně bavila s magistrou a ta nám doporučila cucat nějaký Bactoral. Byl sice dražší, ale vnučce pomohl.

Mona
1x

Dceři pomohlo na opakovaný zánět ucha cucání Bactoralu. Byla jsem mile překvapená. Je sice dražší, ale vážně pomáhá.

Petra

Bolest ucha, zánět, návštěva ORL, píchání ucha, antibiotika. Tohle jsme se synem absolvovali asi 3x za rok. Pak nám jedna pacientka poradila jakýsi Bactoral. Slyšela jsem o něm poprvé. Ale zkusili jsme ho a jsme nadšení. Malej si už zase bezstarostně hraje.

Hanča

Děkujeme za Bactoral. Naši Haničku zbavil opakovaných zánětů oušek. Je krásné pozorovat, jak si zdravé dítě hraje.

Táňa

Zánět ucha jsem měla a není to tak dlouho. Bolest ucha, kontroly u doktorky a teplota. Užívání antibiotik. Pak mi jedna známá řekla o Bactoralu. Její syn ho užíval, když měl zánět uší a prý mu hodně pomohl. Vyzkoušela jsem ho a nezbývá mi, než souhlasit.

Vali

Zánět ucha jsem vyléčila cucáním Bactoralu. Poradila mi ho švagrová. Dávala ho svým děckám, když byly nemocní a zabral jim. Mě taky pomohl a obešlo se to bez antibiotik.

Dia

Zánět ucha měla naše dcera loni 3x. Od poslední návštěvy na ORL uběhlo pár měsíců, vlastně 3 a zatím je Amálka v pořádku. V čekárně mi tenkrát jedna maminka výborně poradila. Řekla mi o Bactoralu. Vyzkoušeli jsme ho a výsledek se nám moc líbí.

Jaruš

Dcera měla během roku 3x zánět středního ucha. od podzimu co 2 měsíce cucáme Bactoral a k doktorovi už nemusíme.

Pavlína

Naše dvojčata měla zánět ucha skoro současně. Byl to masakr. v noci jsme se nevyspali, přes den vyváděli. Pak jsem se dověděla o Bactoralu, začala ho dětem dávat a byl klid.

Míra

Opakovaný zánět ucha, návštěvy u dětské doktorky nebo na ORL, výtok z ucha a píchání ucha. To vše máme za sebou a příjemné to nebylo. Hlavně pro našeho drobečka ne. Když ale začal mrňous na radu doktora cucat Bactorak, všechno bylo pryč.

Mirka

Zánět ucha zlobil naši malou několikrát za rok. Teď už máme pokoj. Známá nám poradila Bactoral. Hned jsme ho koupili, Terka ho užívala čas od času jako prevenci a zánět se zatím nevrátil. Díky.

Jana

Tady to vypadá na velkou reklamu Bactoralu :). Tak moje zkušenost je taková, že zánět středního ucha přišel těsně po dobrání tohoto přípravku (prevence). Může to být náhoda, ale ta se stala dvakrát...

Přidat nový komentář

Mohlo by vás zajímat

Příběh Olgy: Omdlela na dovolené v Řecku – mohla za to vzácná nemoc

Lékaři Olze odhalili vzácnou a někdy velmi závažnou nemoc kosterních svalů – myozitidu

Ponocování vede ke zdravotním a sociálním obtížím

V poslední době zaznamenávají lékaři u nás i ve světě stále častější výskyt zpožděné spánkové fáze. Ponocování se týká nejen dospělých, ale v současnosti také dětí a mladistvých.

Výlet do Telče

Výlet do Telče.... Zuzana Lamačová

Pandemie negativně ovlivnila duševní zdraví. Pojišťovny přispívají na psychology

V obtížné covidové době stoupl výskyt duševních onemocnění, a rychlé rozpoznání a řešení těchto obtíží je zásadním krokem pro prevenci. I proto se rozhodly některé tuzemské zdravotní pojišťovny nabídnout klientům příspěvky na psychoterapie.

Nejčtenější články

Nejnovější témata

Nejnovější diskuze

19. června 2008, 10:54:48

Dobrý den .Ano opět bych přestával kouřit bez šidítek ,.Vážím si sám sebe a nebudu se…

28. června 2008, 09:42:17

Hele ty nulo ty ještě žiješ? Dofám ,že nekouříš.kam jedeš na dovolenou ? Nebolí tě oči…

28. června 2008, 09:57:08

Tak vážení poděkujte Karlovy slíbil jsem mu pro zdar Vašeho odvykání ale spíše pro něho…

Naši partneři

Inzerce