PředchozíDalší

Afty u dětí

Afty - malé, bolestivé vřídky způsobující bolest, pálení a řezání - se bohužel nevyhýbají ani dětem. Nosí-li váš potomek navíc rovnátka, je vysoce pravděpodobné, že se afty dříve nebo později objeví. Afty jsou také komplikací běžných dětských onemocnění, následkem snížení imunity. [ více ]

Odpovědi
Jarka3 poděkování

Ahoj, afty jsou zákeřný a chudáci ty malí drobci se s nima taky musej poprat. Já mám většinou tak jednu aftu za měsíc a teď, co mám rovnátka tak i častějc. Většinou to spláchnu genciánkou, máma mi teď na to přinesla přípravek Aloclair gel a pomohlo to. Suprově se nanáší, má takovej aplikátor, takže proto píšu do sekce afty u dětí :), protože to by mohlo maminám ušetřit statost.

Reagovatpoděkovatnahlásit

29. října 2009 13:47:25

Jolana1 poděkování

Osvědčil se mi propolis. Nanést vatovou tyčinkou. !!! Pálí, tak jen pro neohrožené maminky a děti.

13. dubna 2010 14:07:25

Barbora

hezký den všem.. právě procházím fází, kdy můj s\n 4 roky a dcerka 11 let mají afty po celé pusince.. je to hrozný, malej nemůže vzít nic do pusiny a holka nemůže ani mluvit, gel Aloclair jsem jim koupila ,ale zatím se to moc nelepší, malej má ještě k tomu horečku... vážně mi jich je líto...:-(

11. července 2011 22:30:58

Přidat nový komentář

Ochrana před spamem: 5+2 je?

[ pravidla diskuse ]

[ pravidla diskuse ]

Inzerce
Nové články emailem
Inzerce http://www.receptnazdravi.cz/#utm_source=ordinace&utm_medium=square
Aktuální diskuse
  • Friduča (Máte někdo zkušenosti s novým lékem CHAMPIX?) 6. února 2012 12:48:12

Ne,ne to byl druhý :( Psala jsem ještě jeden :( Ivčo, kuře nevadí :) Jen bez knedle :) A… Diskutovat

• propecia (bruxismus - skřípání zubů - jakou zvolit léčbu ?) 6. února 2012 13:07:26

Hello! generic propecia, plavix generic. Diskutovat

• Bob (Pomoc pro všechny komu se potí a zapáchají nohy) 6. února 2012 11:36:09

aaa pan Pepa Blábol je tu taky. Přestaň fetovat Diskutovat

Inzerce
Anketa
Máte osvědčený recept na to, jak zmírnit bolest a urychlit vstřebávání otoku, krevních výronů a podlitin, které provázejí úrazy končetin?
Zatím hlasovalo 20 lidí.