PředchozíDalší

Bradavice

BradaviceBradavice (verrucae) jsou nezhoubné novotvary. Jejich příčinou je virová infekce. [ více ]

Odpovědi
Zdeněk1 poděkování

Protože v práci užíváme tekutý dusík na chlazení spec. přístroje, měli jsme už hodně "zákazníků" i na odstranění bradavic. Postup je jednoduchý, na špejli se namotá trochu vaty, namočí se do dusíku a ve svislé poloze se bradavice dotýká přímo kapkou dusíku. Při tom je vhodné nejprve odstranit povrchovou zrohovatělou vrstvu. Ta je málo tepelně vodivá. Na bradavici je změnou barvy dobře vidět, kam zasahuje ochlazení (chlazení je doprovázeno i zvukovým efektem - praskáním). V žádném případě by toto ochlazení nemělo zasáhnout okolní zdravou tkáň a zásah dusíkem by neměl končit puchýřem!!! Je lepší proces třeba i několikrát opakovat. Asi po týdnu se zasažená tkáň zbarví do hněda a sloupne podobně, jako strup. Zásah dusíkem má několik výhod. Je sterilní, chlad znecitlivuje, zákrok (pokud se dělá dobře) není bolestivý, po odpaření dusíku (několik sekund) nepokračuje žádné leptání jako u některých prostředků.

Reagovatpoděkovatnahlásit

11. prosince 2006 09:26:32

bul2 poděkování

Je zajímavé, že je zde nedoporučován vlaštovičník. Já sám s ním mám výborné zkušenosti. Tato léčba je sice poměrně zdlouhavá ale bezbolestná a nezanechává žádné jizvy.

11. února 2007 20:14:42

Brytney

Lidičky na bradavice je super cibulová mast,sežene jí u léčitelu .... Fakt pomáhá...

3. března 2007 21:39:24

dcas2 poděkování

mel jsem dusik duofil a zabral az Verumal - oba palce na noze zespodu

19. prosince 2007 14:09:43

HK

Na bradavice na ploskách noho mi nepomáhá nic, Duofilm, tekutý dusík, po vyškrábnutí se rozmnožily, vlaštovičník ani jiné masti nepomáhají. Dříve jsem si na bradavice dávala přímo cibuli, ale jakmile jsem jednou vysadila - hned se vše obnovilo..Co mi poradíte?

29. května 2007 23:24:05

RB2 poděkování

Mne taky ne. Mam na obou nohách na ploskách a cca 10x dusík za sebou a nic. Ted zkouším ten vlaštovičník (asi taky 10 x) a pořád stejný, už dva roky. Pak už asi jen amputace, to se mi ale moc nechce, jinak nevim. Takže se připojuji k dotazu. Možná fakt chirurgicky celý vyříznout cože?

1. června 2007 01:08:26

jitka

Já už mám na patě 4 bradavice asi 9 let a nic ted chodím na dusík a používám verumal tak uvidím ale 9 let je hrůza

18. října 2007 12:37:51

jana

já mám bradavici na palci. asi po roce jsem se rozhodla s tím něco dělat, protože mě dost pálila. asi se mi po tý době dost zarostla, protože chodím na dusík, neskutečně to bolí, ale vůbec nezabírá. tak to vzdávám a začnu zkoušet masti, jak taky píšete duofilm a verumal. bolí ta aplikace?

29. listopadu 2009 21:54:26

Vlaďka

Já jsem měla bradavice na prstě u ruky několik let, nepomohl dusík ani jiná léčba až kapky GREPOSEPT,které jsem užívala na plíseň nehtů. Mají širokospektrý účinek a zmizely i bradavice bez bolesti.Nemám po nich ani památku jako kdybych je nikdy neměla. Kapky se ale dají sehnat jen přes internet. Každému doporučuji na léčbu bradavic !!!!! Užívání dle névodu. Vlaďka

3. prosince 2009 21:13:35

RB

Jo tak pozor, už to vypadá líp, možná už brzo zmizí :-) Dám vědět.

20. června 2007 17:11:49

RB

Tak vážení čtenáři, bradavice jsou pryč a to díky vlaštovičníku. Můj postup, kdyby to ještě někdo četl a zajímalo ho to: asi dva měsíce jsem si cca 2-3 x týdně potíral bradavice tou oranžovou šťávou z vlaštovičníku, přičemž jsem je průběžně asi jednou týdně odřezal nožem co byla necitlivá kůže. Dnes jsem zase řezal a koukám, že pod tím mám kůži jak malé děcko a bradavice nikde. Předtím jsem zkoušel marně dusík a verumal asi 2 roky.

27. června 2007 00:52:53

JK

Taky jsem se dlouho trápila. Po dusíku se mi ještě rozmnožily. Měla jsem jich na ploskách nohou 17. Pomohlo koupání v mořské soli a horké vodě(co snesete). A k tomu jsem užívala v tabletkách česnek. Po odřezávání necitlivé kůže byl za pár týdnů pokoj. A ten mám doteď. Takže hlavu vzhůru a nevzdávat se!!!!

3. července 2007 10:10:59

Na dně

Mám bradavice už 7 měsíců a nevím, co mám dělat. Kožní lékaři to berou na lehkou váhu a této rutině nepřikládají valný význam. Verumal je k ničemu, z mastí mi naskákaly puchýře. Můžete mi někdo poradit než se zblázním?

10. července 2007 11:23:51

zdravim

Verumal rozhodně k ničemu není, z vlastní zkušenosti musím říct že je účinný a bradavice odstraní. Teď ale místo něj nabízej Duofilm, že je to prý stejný a tento není na předpis.

14. února 2010 22:58:41

RB

4 Stigma : Povidám, jedině vlaštovičnik zabral, tak honem, dokud roste..

15. července 2007 00:17:24

Norbert

Me na ne taky nic nepomaha, jen se mnozi a je jich cim dal vic. Je mozny abych uz ji mel i na "pytliku"?

25. srpna 2007 13:50:51

sylvik1 poděkování

Ahojki mám na rukách bradavice,nejprve jsem měla dvě šla jsem je odstranit dusíkem,potom mi je mazali v nemocnici,vyškrabávali mi je,,používala jsem bradavičník a pořád nic,,,je to hrozné,,,pořád se mi tvoří nové a nové,,takové malé,,nemůžete mi někdo poradit co s tim?myslite že se mi to ješte vyléčí?

31. srpna 2007 15:46:05

Martin1 poděkování

No jasně že to jde vyléčit.Já mam momentálně taky bradavice -jednu dvouroční na pravé ruce co už rok léčim a tři nové bradavice na levé ruce -je to šílený a stydim se,ale vždy to nějak jde -musíš mít naději -taky to závisí na tvé psychice -pokud budeš věřit že zmizí tak zmizí.A když tomu nebudeš chtít uvěřit -tak tam pořád budou -chce to hlavně trpělivost a jednu po druhé zničit.

7. dubna 2008 17:07:41

Zergling2 poděkování

Tyjo, mel jsem Jednu bradavici tak 2-3 roky ne moc velkou na ruce, a jeste takovou výraznou vystouplou jizvu na dlani po jednom krkolomnym pádu z kola na beton, a po tom co jsem začal chodit do posilovny a pořádně obnovil metabolismus a celý tělo, bradavice sama nějak zmizela, a jizva najednou taky, divné ne?

30. září 2008 01:00:56

dev

ani ne, bradavice nekdy zmizi po case sami

4. října 2008 12:56:30

vita

Ahoj, taky se trápím bradavicemi na rukou.Fakt je ten vlaštovičník takový zázrak?A kde bych ho sehnal?Díky

7. září 2007 16:25:47

Lucy

Včera jsem byla na odstranění bradavice mraženým tekutým dusíkem. Bradavice je bohužel už dosti velká, tak ji nelze odstranit napoprvé. Vzniklý puchýř jsem propichovala, aby odstranila výpotek. Ne vše se mi daří odstranit. Mám se nadále o něco pokoušet? Případně o co? Nebo to do další návštěvy lékaře nechat být bez povšimnutí?

27. října 2007 19:05:54

Gepard

Mám velkou bradavici na plosce nohy již několik let. Pro její odstranění jsem vyzkoušel vše. Marně! Nepomohl mi tekutý dusík, Verrumal ani Duofilm. Již 3x jsem byl na laseru VBeam v Asklepionu. Je to drahé, ale rozhodl jsem se tak. Má někdo s touto metodou zkušenosti?

4. ledna 2008 18:54:36

andel777

ahoj, taky vam jdu napsat, protože už jsem vážně zoufalá, mela jsem styk s mým novým partnerem nekdy v unoru poprvé, potom začly problémy, jako výtok, svedení... sla jsem hned na kožní, ta doktorka na me koukala jak na blbku, páč sem mela okolo rodil takovou zduřelou slinici s červenyma koncema,.... myslela sem si že to muže byt třeb azačátek kondylomat, ale ta se mi pomalu ¨vysmála, že ani se s takovou veci k ni nechodi/na netu mela napsáno eeehm dermatovenerolo/.... a že kdyby to byly kondylomy že by to vypadalo sakra jinak, tak dobry, to me jen uklidnila!!!! ale za 14 dni sem nemela od svedení pokoj a tak sem šla na další ve¨nerolologii a tam sem opet vyflusla 3petky aby me pán doktor řek, že me dá vyginální mast jako na klasickej zánet..... do zprávy pro gynekologa napsal, že mam 3 malé eroze okolo rodidel,...melo to byt po mati dpbré, hmm amozřejme že nebylo..tak sem šla ke svymu gynekologovi, ten dal další vag. mast + prasky na polykani proti plisnim..... hmm ja veselá že vyléčim normálne mykooozu...ale ani to nepomohlo!!!!!zase po dobrání vytok (docela dost a takovej lepivej...) tak sem tam šla znova a ten me poslal na jiny kožní .... tak tam sem byla před týdenm...na pohled prej nic....a delela mi mikrobilologicky stery, čekaj se dva tydny na vysledky.....ted sem se dolu koukala, a pořád se mi zdá, že mám takový tři výrůstky, jak oni tomu řikaj "eroze" ..... a nakonci je to červený, pak dole tesne před hrází mi přijde že mám takový dva býlý výstupky!!!je možný že to si doktoři přehlížej,a nebo kondylomy vypadaj nejak jinak?? ..ja už sem z toho vážne zoufala..... a mužete mi napsat jaky ste mely příznaky vedlejší? jestli vas to taky tak hrozne moc svedilo+ ten moh u tnej lepivej vytok??....jsem z toho fakt už naprášky...

3. dubna 2008 22:28:06

cahlinda2 poděkování

potrebuji poradit zaruceny spusob na kondylomata.mam je uz dva roky je nejaky domaci a zaruceny spusob?dekuji moooc

3. srpna 2008 16:04:51

Gepard1 poděkování

Konečně jsem se zbavil bradavice díky laseru, kde jsem byl 4x a následně začal používat kožní krém Aldara. Po něm se opět objevila zdravá kůže, jako před lety a po bradavici ani stopy. Kdybych to věděl dříve, nenechal bych to dojít do takového stavu. Snad to pomůže i vám.

3. května 2008 20:21:16

dagles

Dobrý den, po několika měsících trápení, jsem se také zbavil bradavic, po léčbě dusíkem, duofilmem, verumalem, bradavičníkem, ..jak, přestal jsem si jich všímat a oni začali pomalu mizet, pravě to že jsem je nechal na pokoji mě ...asi uzdravilo... takže přeji všem aby si našli ten svuj spravnej postup, ale především to bude skutečně asi psichycký problém..můj názor

29. srpna 2009 09:57:40

taurus1 poděkování

Ahoj všichni! taky jsem dlouho bojoval s bradavicemi - nejen na chodidlech, ale postupně i na rukou skoro 5 let. Nepomáhalo vyříznutí, vypálení dusíkem, masti, verrumal, náplasti s kyselinou salicylovou, bradavičník nakonec ani drahý opakovaný laser! Nakonec mi po 2 měsících ZCELA zmizely po užívání zinku za 30,-Kč v tabletách... DOPORUČUJI !!!!!!!

18. května 2008 22:27:43

Jarka

Syn meho znameho mel plosky nohou samou bradavici. Hledal nejakou moznost odstranit je, aby chlapec mohl chodit. Hrozne ho to bolelo. Dostal radu od nejakeho starsiho pana z vesnice, ze je na to dobra krev zabiteho holuba,ktereho teke dostal. Zakroutit krkem, riznout a krvi potrit chodidla. Udelal to tak jak mu bylo doporuceno a co se nestalo. Bradavice pryc . Je to uz velmi dlouho. asi 30 let ,ale od te doby o bradavicich nic nevi.Mozna, to byla nahoda, nebo ta krev ma nejake slozeni, ktere v tomto pripade pomohlo. Kdo vi.?

29. června 2008 23:21:49

Kvetoslava1 poděkování

Je to hodne dlouho 51 let jsem mela bradavici na ukazovacku, ktera rostla dovnitr. Zkousela jsem to lapisovou tycinkou, ale bez uspechu a tak jsem si to nechala elektricky vypalit , prst jsem mela ovazany asi 3 dny, pak jsem obvaz sundala a uz se mi to nikdy neudelalo. Neboli to,ted je jiste jeste lepsi technika, tak se nebojte s tim k lekari a nechte si to vypalit.Bude mi 70 let jeste manuelne pracuji, leky znam pouze aspyrin, na drobne poraneni zinkovou mast. jodovou tinkturu,kyslicnik, borovou vodu,cernou mast na zahnisanou treba trisku.Na teploty,unavene nohy, bolesti krec. zil, tvaroh hodne naredeny syrovatkou a studeny, jako obklad.Detem pri horecce na chodidla. Stahuje to horkost.Syn byl jako dvoulety dvakrat v nemocnici se zanetem stredniho ucha.Nic nepomohlo,byl to problem v jeslickach, melo to vice deti, i vnuk pani doktorky.Tak jsem zacala s tvarohem.Kdyz si zacal sahat na ousko, hned valecek tvarohu za ucho, placku mokreho tvarohu na ucho, zabalit do satku ,aby to drzelo, pochovat, za chvilenku usnul a kdyz se probudil bylo po bolesti. .A tak jsem davala rady maminkam ostatnich deti a nakonec i pani doktorce,ktera si prisla pro radu az ke mne domu, aby vylecila vnoucka Kamila.Bylo to v Horicich v Podkrk. a mozna, ze si jeste nektera maminka na tuto dobu vzpomene .Dneska je tem mrnatum 48 let.Jsou narozeni v roce 1960-1961.Tvarohovou radou jsem pomohla mnoha lidem. To neni reklama mlekarnam, ale snaha pomoci , Rad mam daleko vice, ale na to by nestacil asi ani veliky arch papiru.Preji vam vsem hezke dny plny pohody radosti . To dela nas zivot krasnym.

30. června 2008 00:14:39

sk

Jako maly kluk jsem mel spoustu bradavici na rukou, dost se sirily a zadne obycejne pripravky nepomohly. Pak prisel doktor se skalpelem a vsechny je odrezal. Sice to byl zazitek, ale je to asi jedina stoprocentni metoda. Doporucuju

13. července 2008 21:48:52

RALNA1 poděkování

Ahojky, chtěla bych se zeptat někoho, kdo si nechal odstraňovat bradavice dusíkem za jak dlouho se má utvořit ten puchýř? Já už to mám čtvrtý den a nic... Díky.

15. září 2008 11:34:31

Vendula

Po doporučení známé jsem konečně vyléčila bradavičku KOLODIEM FORTE kombinují leptáni a vlaštovičník s thujou. SUPER sice to par týdnu trvalo ,ale je pryč a doufám na pořád.

5. října 2008 21:31:40

ferda mravenac

Mě na bradavice pomohl česnek,ale ne čínský ze supermarketu ale ostrý moravský poctivý.Normálně jsem ho mačkadlem na česnek rozdrtil,ihned aplikoval na bradavici,pálilo to ,nechal tam zaschnout,svědilo to ale chce to vydržet.Po dvou třech dnech jsem to umyl,nechal pokožku tri dny zregenerovat a pokud bylo třeba postup opakovat.A bradavice normálně zmizela.Hodně úspěchů

9. prosince 2008 14:41:35

Marcus

Osobně jsem na bradavice vždy používal propolis. Jak v tuhé podobě od včelaře, tak i kapky z lékárny. Nevím jestli je to univerzální metoda. Možná to byl jen placebo efekt. Každopádně mi to pomohlo.

24. ledna 2009 01:01:15

Kafor1 poděkování

Na odstranění bradavice mě poradil včelař přiložit tuhý Propolis. Po trech týdnech byla najednou bradavice pryč

12. března 2009 16:27:33

Jirka

Dobry den s bradavicemi jsem mel problemy 2 roky a nic mi nepomohlo( ruzne pripravky ktere vam zarucuji ze bradavuce zmizi) ba naopak bravice vypadaly ze rostou, az jedna znama z ukrajiny privezla Tibetske krystaly ze kterych se pripravuje napoj. Pravidelnym pitim mi bradavice slezly naprosto samy bylo to pro me doslova neuveritelne, ale opravdu to pomohlo, pro blizsi informace piste na agecz@seznam.cz

29. dubna 2009 16:31:49

petr

Hm, to je zajímavé jak často se tento příspěvek často objevuje v různých diskusích. Jenom ten zdravotní problém je pokaždé jiný. Ale důležité je, že pomůžou Tibetské krystaly od tety z Ukrajiny. Nebo že by to byla jen reklama pro vlastní prodej? Dost naivní, ne?

20. května 2009 00:08:51

Olga

ahoj, chtěla bych se zeptat jaká je neméně bolestivá metoda zbavení se kuřího oka. Bojím se jít na dusík i na vyříznutí. Je laser nějak bolestivý? Buďtě tak hodní a napiště mi prosím na oleek@seznam.cz jak je to s tim laserem.... budu opravdu vděčná, děkuji Olga

3. května 2009 19:50:21

nechvilka@seznam.cz3 poděkování

Dobry den,koukam mate problemy s bradavicema,prodavame na ne koncentrat vlastovicniku,nezabralo nam to pouze 3 lidem ze 100.Pokud to chcete vyzkouset,je moznost si ho zakoupit bud na AUKRO,nebo mame take e-shop,v kterem se vlastovicnik prodava.Hezky den :-))

18. července 2009 18:53:39

gab

Já měla kdysi asi rok bradavice na nohách,výškrab bolel jak...a na prd asi 3x po sobě,na chvilku klid a pak nanovo,ale už více..pomohlo mi 2-3x denně si nohy mýt mýdlem a zapudrovat a 2x denně měnit ponožky asi za 2-3měs jsme měla klid a od té doby je nemám :)

13. srpna 2009 13:48:15

Majda

Zdravím,mám ošklivou braavici na ruce,kouila jsem si kolodium forte,natírala,vydloubala.Nev ím,zda je bradavice ryč,ale vím,že mám na ruce sežranou a vyleptanou díru....

26. srpna 2009 12:17:41

sylvie

Dostala jsem bradavice na plosky chodidel z bazenu, pomohl mi DUOFILM, stoji cca. 114,- Kc, koncentrat, musi se ovsem pouzivat radne, takze kdyz jednou zacnete, musite nohy osetrovat denne a nezapominat. Do 2-3tydnu byly bradavice pryc. Vymena ponozek 2x denne. Pomohl mi. Good Luck!

12. listopadu 2009 11:48:47

jana1 poděkování

ahojky sylvie, zaujala me tvoje informace o používání duofilmu. chci se te zeptat, jestli te aplikace této emulze pálila, nebo je to bezbolestné. chodila jsem totiz opakovane na zmrazování a bolest byla tak neskutečná, že jsem to vzdala a hledám jiné varianty. Díky za odpoved. Jana

29. listopadu 2009 21:50:14

oto

ahoj jano, prosim te, duofilmu bych se nebal...sice to trochu pálí, ale dá se to vydržet....je dobre povrch bradavice pred aplikací narusit - dle návodu

17. prosince 2009 12:45:57

Míša3 poděkování

Zdravím vás všechny.. potřebuju poradit.. používám duofilm podle návodu 1xdenně.. už asi 4týdny.. vždy pak pemzou přejedu bradavice na nohou.. ale nevim kdy přestat s užíváním? jak poznám že už je pryč? to místečko které potírám je rozleptané a uprostřed taková miniaturní černá tečka.. to je zárodek tý bradavice nebo už to je pryč? jak to má vypadat když je to zahojený? to v návodu neni.. jestli už máte někdo léčbu za sebou tak prosím o radu ať zas nemusim lítat k dr. a těm zlodějům platit.. Děkuji Míša

3. ledna 2010 14:17:13

Jindra H.3 poděkování

Bojoval jsem s bradavicemi na nohách přes deset let. Měl jsem jich pět, a byl jsem z toho nešťastný. Zkoušeli mi je opakovaně vyřezat nebo vypálit. Ani jedno nepomohlo, ještě se mi rozmnožily. Používal jsem vlaštovičník a kdejaký babský recept , taky nepomohlo. Chodil jsem po hranách chodidel, jak mě to při chůzi bolelo. Nakonec mi jiná doktorka doporučila ať vyzkouším něco jako Duofilm, v té době to bylo pouze na recept. Duofilm umrtví tenkou vrstvičku bradavice a ta se po rozpaření v teplé vodě lechce obrousí. POZOR, nikdy nesmí krvácet kvůli možnému rozsevu, Bát se nemusíte, je to sice občas trochu nepříjemné, ale obruste jen bílou umrtvenou vrstvičku bradavice. Pak ji opět natřete a přelepte náplastí. Doporučuji natírat alspoň dvakrát denně, a večer rozpařit a obrousit. Bradavice tím jak se stále obrušuje, pomalu vyléza ven, až se úplně odloupne. Nesmí tam zustat žádná tečka/y, jsou to kořínky a ty musí jít ven, je to třeba stále natírat.Trvá to sice několik týdnů, ale jedině tento postup na nohách mi pomohl. Ale každý člověk je idividuální. Nejsem lékař ani obchodník s léčivy, mluvím jen z vlastní zkušenosti. Přeji Všem hodně zdaru.

22. července 2010 11:00:00

David Beňa

Zjistil jsem, jak se to přenáší na mojem těle. Pokouším se, aby se to nerozneslo i na mou rodinu, proto vždy jak si natřu postižená místa, hned je zalepím náplastí. Sice potom pomaleji trvá léčba, ale máte jistotu, že se to dále neroznese! NIKDY JAK SE VÁM SLOUPNE VRSTVA PO DUOFILMU, NIKDY NA TO NEŠAHEJTE! BDUETE TO MÍT VŠUDE. OPĚT NATŘETE A ZALEPTE. tAKTO TO OPAKUJTE ASI 5X. SLOUPNE SE-ZALEPIS, SLOUPNE SE, ZALEPIS... ATD TAD... NIKDY TEDY NEŠAHAT! mě se to rozneslo na levém chodidlu více vedle sebe, a dále pomocí šahání rukou na levý palec na ruce a pravý palec na ruce. dále ukazováček atd... taky nevím kdy přesně zjistím, že už kořínky bradavice nejsou v mé kůži. Jak to poznám? Já mám s týmhle skušenosti, ale natírám to radši vícekrát. takže nešahat a nejlépe používat svůj ručník atd...

1. února 2010 21:12:11

Míša2 poděkování

Protože dlouho nikdo na mojí zprávu nereagoval tak jsem k tomu dr. zašla.. Řekl že to mám krásně zhojené.. Dělala jsem to tak dlouho dokud jsem tam měla ty miniaturní černé tečky.. když už to bolelo tak jsem třeba 3dny počkala a když jsem to pak přejela pemzou, ta černá tečka odpadla.. pak už zbyla jen jizvička co se hojí.. Pokaždý když jsem si to udělala tou pemzou tak jsem si nohy umyla klasickým mýdlem a pak důkladně ruce.. na nohy mám speciální ručník a když si je utřu tak si znovu umyju ruce mýdlem a nijak se mi to dál nerozneslo..Taky mi dr. poradil ať chodim co nejvíc bosa, aby ty nohy větraly.. Musim říci, že s tímhle postupem jsem spokojená a bradavicí jsem se zbavila.. Všem ostatním přeji s léčbou úspěch.. Mšjte se hezky..

4. února 2010 23:38:15

Barbora4 poděkování

Na velkou bradavici je z přírodních prostředků dobré jemně nastrouhat česnek , překrýt čtverečkem s octem a zavázat..Je to k nevydržení, musí se několikrát zopakovat, ale efekt tady je. Bradavici nutno předem obrousit a rozpařit horkou vodou.

19. června 2010 11:23:13

12
Přidat nový komentář

Ochrana před spamem: 1+6 je?

[ pravidla diskuse ]

[ pravidla diskuse ]

Inzerce
Nové články emailem
Inzerce http://www.receptnazdravi.cz/#utm_source=ordinace&utm_medium=square
Aktuální diskuse
  • Konča (Máte někdo zkušenosti s novým lékem CHAMPIX?) 7. února 2012 09:31:24

Blahopřeji Mirce, že to včera vydržela bez cigárka. Jsi šikulka. Honzo a jak včera dopadla… Diskutovat

• irena (Máte někdo zkušenosti s novým lékem CHAMPIX?) 3. února 2012 13:17:18

Všecny zdravím ,u nás -21,auto nám pěkně kašlalo než nastartovalo,ještě ž e tento týden… Diskutovat

• zbyněk (Hemoroidy) 6. února 2012 11:48:22

26.1.2012 sem byl na klasické operaci hemoroidů nejhorší první noc a první stolice jinak v… Diskutovat

Inzerce
Anketa
Máte osvědčený recept na to, jak zmírnit bolest a urychlit vstřebávání otoku, krevních výronů a podlitin, které provázejí úrazy končetin?
Zatím hlasovalo 20 lidí.