PředchozíDalší

Oživování - obecné zásady

Věděli byste si rady v případě, že by někdo potřeboval oživovat? MUDr. Stanislav Machart vám znovu poradí, jak se chovat a na co nezapomenout. [ více ]

Odpovědi
Michal Šebek

Hezký a velice poučný, poutavý článek od zkušeného anesteziologa z plzeňské nemocnice. Přestože sám jsem zdravotníkem, článek mne velice zaujal nejen svým obsahem, ale i kvalitou informací v něm obsaženými. Vřele doporučuji k četbě každému čtenáři a návštěvníkovi tohoto serveru. Michal Šebek v.r. šéfredaktor serveru MediRádce - vše o zdraví

Reagovatpoděkovatnahlásit

30. dubna 2008 23:37:53

Přidat nový komentář

Ochrana před spamem: 3+5 je?

[ pravidla diskuse ]

[ pravidla diskuse ]

Inzerce
Nové články emailem
Inzerce http://www.receptnazdravi.cz/#utm_source=ordinace&utm_medium=square
Aktuální diskuse
  • Friduča (Máte někdo zkušenosti s novým lékem CHAMPIX?) 2. února 2012 14:41:35

Končo hlasování spuštěno :) www.flyup.cz Diskutovat

• Aizhlbtc (Lék na hubnutí Meridia lze vrátit v lékárnách) 7. února 2012 10:28:19

Is it convenient to talk at the moment? lolita fuck hot tight 8-] modele lolita biz picture… Diskutovat

• petr erhart (Máte někdo zkušenosti s novým lékem CHAMPIX?) 4. února 2012 10:29:39

Ahoj všem,po čase jsem zase zavítal na tyto stránky,které mi v době,kdy jsem… Diskutovat

Inzerce
Anketa
Máte osvědčený recept na to, jak zmírnit bolest a urychlit vstřebávání otoku, krevních výronů a podlitin, které provázejí úrazy končetin?
Zatím hlasovalo 20 lidí.