PředchozíDalší

Jód

Jód Jistě znáte jantarově zlatou tekutinu prodávanou v lékárnách pod názvem Jódová tinktura. Patří k nejúčinnějším dezinfekčním prostředkům, dokáže proniknout hluboko do rány. [ více ]

Odpovědi
Jarmila Horsinková3 poděkování

Jsem od 28.6. po operaci štítné žlázy, kdy mi byla odstraněna celá. V jednom uzlu byl zhoubný nádor, tak čekám na radioaktivní léčbu. Nastupuji 17.8., ale zatím neberu žádné léky. Chtěla bych vědět jestli to nemůže vadit. Cítím se unavená, bolí mě hlava a hodně se potím při návalech horka.

Reagovatpoděkovatnahlásit

31. července 2010 09:46:37

Maple

Neuplny clanek. Jenom tu kopirujete masovou propagandu. 1. Doktory doporucene davky jsou smesne nizke a hodne narodu denne ji mnohem vic jodu v potravinach, a jsou ZDRAVSI nez my obecne. SKUTECNE uzitecne mnozstvi se pohybuje v JEDNOTKACH GRAMU na den (neda se urcit "univerzalni" mnozstvi platne pro jakehokoliv cloveka, ale melo by to byt nekde mezi 15 a 15 miligramy jodu denne). 1. Jodova tinktura se neuziva "pitim", ale aplikaci - rozetrenim na pokozku. Objevi se hneda skvrna, ktera vstrebavanim obvykle behem 2 hodin zmizne. Pokud nezmizne, byva to obvykle znamka toho, ze telo ma jodu dost.

15. září 2010 14:46:11

Denisa

Jenom pro info Alfa-amylasa stepi cukry a NE tuky!

15. ledna 2012 17:11:55

Přidat nový komentář

Ochrana před spamem: 4+4 je?

[ pravidla diskuse ]

[ pravidla diskuse ]

Inzerce
Nové články emailem
Inzerce http://www.receptnazdravi.cz/#utm_source=ordinace&utm_medium=square
Aktuální diskuse
  • Bpvnkrzf ("Hučení" v uších - tinnitus) 8. února 2012 02:18:37

The line's engaged Naked Preteen Xxx exmnl Preteenz Bd Models 8836 Preteen Jailbait Girls cig… Diskutovat

• Jitka M. (Máte někdo zkušenosti s novým lékem CHAMPIX?) 1. února 2012 14:05:25

Mám stejný probém :-((((  Diskutovat

• Duchovni (Citalec a Neurol-zkušenosti s užíváním) 5. února 2012 22:56:10

Tak mi nasadili Citalopram (Citalec) a beriem 3ti tyzden 20mg denne. Prve 2 dni bolo zle. Potom 3… Diskutovat

Inzerce
Anketa
Máte osvědčený recept na to, jak zmírnit bolest a urychlit vstřebávání otoku, krevních výronů a podlitin, které provázejí úrazy končetin?
Zatím hlasovalo 20 lidí.
Napsali jste nám

Děkujeme Vám za všechny dotazy a připomínky.
Vaše redakce

Naši partneři