PředchozíDalší

Plísňová onemocnění sliznic, kůže, nehtů a vlasů

Plísňová onemocnění  sliznic, kůže, nehtů a vlasů Mykózy jsou nakažlivé (infekční) nemoci, přenosné na různé hostitele. Začínají průnikem podhoubí (mycelia) do rohovinové vrstvy různých tkání. [ více ]

Odpovědi
zdeno4 poděkování

Dobry den! Zacala sa mi zlupavat koza z vankusikov na prstoch na oboch rukach, obe naraz, ziadne ine priznaky. Mozete mi poradit ci to suvysi s pliesnovym onemocnenim? Na linke http://j anoska.org/1.jpg je odfotena moja ruka. Dakujem.

Reagovatpoděkovatnahlásit

1. října 2006 16:22:03

zdeno1 poděkování

http://janoska.org/1.jpg

1. října 2006 16:31:10

Iva1 poděkování

Olupování kůže na rukou vypadá na nějakou formu spály a ne na plíseň

1. ledna 2009 18:08:04

lentilka2 poděkování

na zádech se mi udělali bílé šupinky..strašně to svědí a začíná se to rozlejzat..je to plíseň?

3. prosince 2006 11:15:07

janova153 poděkování

na zádech mám bílé fleky,které se vlezle rozlýzají,jako mlok si připadám,je to plíseň ze studia horského slunce,kdy špatně ošetří desinfekcí podlož?

4. ledna 2008 19:07:17

jenka-h1 poděkování

Do jaké kategorie patří kožní névy?Jsou to znaménka,bradavice nebo plíseň:Mám asi 10let hlavně pod prsy a velké množství,teď se ukazují i na zádech.Lékař říká že to nejde léčit.

13. ledna 2007 00:54:17

Šaris2 poděkování

Dobrý den, mám problém s pěti červenými flíčky, které se mění v kroužky a zvětšují se. Používám krém na mykozy předepsaný od lékaře Imazol plus, ale nezabírá. Můžete mi poradit ?? Děkuji

9. května 2007 21:19:20

Katka13 poděkování

Dobrý den, poslední dobou se mi začínají dělat hnedé fleky pod prsama. Je možné, že je to plíseň? Může to být z pocení či tepla?..předem děkuji za odpověď

16. června 2007 12:03:21

stellina3 poděkování

Dobrý den,vyléčila jsem skvěle plíseň na nehtech,sadou a krémem na nehty Mycospor.Trvá to čtyři týdny,ale úplně to vyléčí plíseň.Takže směle do toho :-)

19. srpna 2008 19:08:53

danka4 poděkování

dobrý den, prosím o sdělení, kde se dá Mycospor sada na nehty koupit. Děkuji

7. dubna 2009 07:06:25

Emi2 poděkování

Stellina - kolik jste měla nemocných nehtů a léčila jste se i jinými léčivy na plíseň

30. září 2008 16:25:47

vladis3 poděkování

Zdravím.Před časem jsem měla podobný problém a nemohla jsem se ho zbavit.Nedávno kamarád dovezl novou technologii na léčení kož.problémů.Mě to pomohlo a zatím jsem v klidu.Jestli chcete vědět víc tak mu napište na mirunka22@gmail.com.

11. února 2009 09:11:02

maca.mat19 poděkování

DĚLAJÍ SE MI ZE ZADU NA RAMENI A SVALU TMAVÉ SKVRNY NA KŮŽI,NESVĚDÍ TO JEN TO TMAVNE A NENÍ TO MOC HEZKÉ.CO SE S TÍM DÁ DĚLAT?JE MI 56 LET,JINAK NEMÁM ŽÁDNÉ NEMOCI ANI POTÍŽE.DÍKY MACA.MAT

29. června 2009 06:24:21

Jana18 poděkování

Dobrý den dost často se mi v podpaží a na krku dělají svědivé nejdřív červené a potom hnědé fleky.Nejdřív to svědí příjemně,ale po rozškrábání to příjemné není.Můýe jít o plíseň?Někdy to zmizí samo jindy musím k lékaři.Děkuji

3. listopadu 2009 20:34:18

Jana6 poděkování

Cetla jsem velmi zajimave stranky, snad pomuzou: www.aloeveragel.estranky.cz

1. dubna 2010 15:43:39

knizka5 poděkování

kamaradka mela velke probl.se zapareninami po celem tele v koznich zahybech (dokonce primar na koznim ji lecil 3roky s nevalnymi vysledky) a nakonec uzasne zabral volne prodejny Bepanthen antisepticky krem! Jinak na ruzne praskliny a opruzene zadecky deti mohu doporucit Bepanthen mast - vlastni zkusenost s detmi.

26. května 2010 15:08:27

verča7 poděkování

Mykózy jsou velice nepříjemné, někdo je na ně háklivý a často se mu vracejí. Dobrý je Grep out od farmaxu, má antioxidační účinek. Dále je třeba dbát na životosprávu a hygienu. Vyvarovat se sladkostí, pít zelený čaj aj.

24. července 2010 20:34:07

kopretina112233@seznam.cz3 poděkování

znamenaji bilé skvrny na nehtu nějaké onemocněni ,kdo ví poradí?

16. prosince 2010 10:29:29

kulich3 poděkování

ahojte, pomáhá z těla odstranovat těžké kovy,toxiny a další jedovaté látky,pomáhá odstranit chronickou zácpu,čistí trávící ustrojí,jako probiotikum podporuje tvorbu prospěšných lactobacilů a bifidobakterií, podporuje zdravou krvetvorbu,zvyš uje hladinu hemoglinu,podpo ruje kožní metabolismus,ho jení ran a vředů,posiluje imunitu organismu proti virovým onemocněním,pod poruje zdravé funkce reprodukčních orgánů,prospívá celkové regeneraci organismu,zvyšu je energii a vitalitu a další a další věci my ji bereme celá rodinka plus malej má 4 a už jí bere od 1 roku a jsme s ní moooc spokojeni proto posílám dál mr.mia@hotmail.cz

31. ledna 2011 22:10:35

Tibor Alexa2 poděkování

Caute na mykozy su poznam skvele americke probotika CP-1. Mam s nimi velmi dobre skusenosti. Na rozdiel od inych probiotik neobsahuju cukor, ktory je neziaduci pri mykozach a maju velmi vysoke mnozstvo prospesnych mikroorganizmov. Na Slovensku ich objednavam od tialto www.probia.eu Vrele doporucujem!

27. dubna 2011 15:42:04

Yvett

Tento problém jsme měli dost slouho v rodině. Nejspíš jsme to chytali jeden od druhého. Nepomáhala žádná kosmetika, přípravky z lékáren, bylinné vývary... Až nám kamarád manžela doporučil antibakteriální skleněný pilník Antibactif. A ten nám jediný pomohl se plísně zbavit!! Teď už se nestydíme chodit do bazénů a tak dále :)

26. října 2011 13:44:49

Lukáš

Ahoj, já jsem měl hodně dlouho problémy s nehty. Hodně se mi dvojily a lámaly, ale pak mi kamarádka doporučila koupit si Antibactif - antibakteriální skleněný pilník, který mě vážně všech těchto strastí zbavil. Je to jediný výrobek, který mi pomohl!

2. listopadu 2011 16:22:22

Xenie

Podle mě, alespoň podle mých zkušeností, je výborný antibakteriální pilník Antibactif. Je totiž skleněný a má speciální antibakteriální technologii zabraňující tvoření bakterií a plísní ;)

17. prosince 2011 19:11:48

Přidat nový komentář

Ochrana před spamem: 7+6 je?

[ pravidla diskuse ]

[ pravidla diskuse ]

Inzerce
Nové články emailem
Inzerce http://www.receptnazdravi.cz/#utm_source=ordinace&utm_medium=square
Aktuální diskuse
  • Friduča (Máte někdo zkušenosti s novým lékem CHAMPIX?) 6. února 2012 12:48:12

Ne,ne to byl druhý :( Psala jsem ještě jeden :( Ivčo, kuře nevadí :) Jen bez knedle :) A… Diskutovat

• jarmila (angina pectoris) 6. února 2012 20:48:02

v prosinci mi dali stent.ale potize mi moc neustoupily.na hrudi mam stale tlaky.doktor mi rekl,ze… Diskutovat

• Lenicka1313 (hledám dobrého zubaře) 2. února 2012 03:12:53

Zdravím všechny. Já mohu vřele doporučit toto zařízení http://stomatologiejecna.cz/ kam… Diskutovat

Inzerce
Anketa
Máte osvědčený recept na to, jak zmírnit bolest a urychlit vstřebávání otoku, krevních výronů a podlitin, které provázejí úrazy končetin?
Zatím hlasovalo 20 lidí.