Plísňová onemocnění sliznic, kůže, nehtů a vlasů
Mykózy jsou nakažlivé (infekční) nemoci, přenosné na různé hostitele. Začínají průnikem podhoubí (mycelia) do rohovinové vrstvy různých tkání. [ více ]
kamaradka mela velke probl.se zapareninami po celem tele v koznich zahybech (dokonce primar na koznim ji lecil 3roky s nevalnymi vysledky) a nakonec uzasne zabral volne prodejny Bepanthen antisepticky krem! Jinak na ruzne praskliny a opruzene zadecky deti mohu doporucit Bepanthen mast - vlastni zkusenost s detmi.
Reagovatpoděkovatnahlásit26. května 2010 15:08:27
ahojte, pomáhá z těla odstranovat těžké kovy,toxiny a další jedovaté látky,pomáhá odstranit chronickou zácpu,čistí trávící ustrojí,jako probiotikum podporuje tvorbu prospěšných lactobacilů a bifidobakterií, podporuje zdravou krvetvorbu,zvyš uje hladinu hemoglinu,podpo ruje kožní metabolismus,ho jení ran a vředů,posiluje imunitu organismu proti virovým onemocněním,pod poruje zdravé funkce reprodukčních orgánů,prospívá celkové regeneraci organismu,zvyšu je energii a vitalitu a další a další věci my ji bereme celá rodinka plus malej má 4 a už jí bere od 1 roku a jsme s ní moooc spokojeni proto posílám dál mr.mia@hotmail.cz
Reagovatpoděkovatnahlásit31. ledna 2011 22:10:35
Caute na mykozy su poznam skvele americke probotika CP-1. Mam s nimi velmi dobre skusenosti. Na rozdiel od inych probiotik neobsahuju cukor, ktory je neziaduci pri mykozach a maju velmi vysoke mnozstvo prospesnych mikroorganizmov. Na Slovensku ich objednavam od tialto www.probia.eu Vrele doporucujem!
Reagovatpoděkovatnahlásit27. dubna 2011 15:42:04
Tento problém jsme měli dost slouho v rodině. Nejspíš jsme to chytali jeden od druhého. Nepomáhala žádná kosmetika, přípravky z lékáren, bylinné vývary... Až nám kamarád manžela doporučil antibakteriální skleněný pilník Antibactif. A ten nám jediný pomohl se plísně zbavit!! Teď už se nestydíme chodit do bazénů a tak dále :)
Reagovatpoděkovatnahlásit26. října 2011 13:44:49
Ahoj, já jsem měl hodně dlouho problémy s nehty. Hodně se mi dvojily a lámaly, ale pak mi kamarádka doporučila koupit si Antibactif - antibakteriální skleněný pilník, který mě vážně všech těchto strastí zbavil. Je to jediný výrobek, který mi pomohl!
Reagovatpoděkovatnahlásit2. listopadu 2011 16:22:22
- Domácí lékař
-
Živě s lékařem
Archiv živých diskusí zde
Na vaše dotazy odpovídají na Ordinace.cz lékaři z různých odborů při pravidelných chatech, zde si můžete přečíst položené otázky i odpovědi odborníků.
-
Rada lékařeRada lékaře
Potřebujete se poradit s lékařem o svém zdravotních stavu? Jeho odpověď obdržíte do 3 pracovních dnů. Napsat lékaři
Podívejte se na zveřejněné odpovědi o zdraví a nemocech. Všechny odpovědi
- Katalog odkazů
- Poradny
-
Novinky emailem
Chcete-li mít přehled o nových článcích na Ordinace.cz, objednejte si zdarma náš pravidelný zpravodaj.
- Velký mráz přitěžuje chronicky nemocným (6411 čtenářů)
- Budoucnost chirurgie je v miniinvazivních přístupech a robotické chirurgii (3921 čtenářů)
- Co vás zajímá: lupénkář v zimě (3350 čtenářů)
- Nemoc průdušek vás může do pěti let zabít (3337 čtenářů)
- Profesor Klener: Pokrok v medicíně umožňuje některé nádory zcela vyléčit (1. díl) (3056 čtenářů)
- Rehabilitace po mrtvici: rychlost rozhodne (2995 čtenářů)
- Helena (53): Zhubla jsem osmnáct kilo, motivací byl vysoký tlak (1718 čtenářů)
- Seriál: Jak správně užívat léky? (díl 4.) (1355 čtenářů)
- Vysoký krevní tlak ohrožuje plíce (1211 čtenářů)
- Ultrazvuk bezbolestně odstraní děložní myomy (1120 čtenářů)
- Friduča (Máte někdo zkušenosti s novým lékem CHAMPIX?) 6. února 2012 12:48:12
Ne,ne to byl druhý :( Psala jsem ještě jeden :( Ivčo, kuře nevadí :) Jen bez knedle :) A… Diskutovat
- jarmila (angina pectoris) 6. února 2012 20:48:02
v prosinci mi dali stent.ale potize mi moc neustoupily.na hrudi mam stale tlaky.doktor mi rekl,ze… Diskutovat
- Lenicka1313 (hledám dobrého zubaře) 2. února 2012 03:12:53
Zdravím všechny. Já mohu vřele doporučit toto zařízení http://stomatologiejecna.cz/ kam… Diskutovat
- Postižené místo pevně stáhnu obinadlem [35%]
- Pomáhají mi zábaly nebo koupele [5%]
- Užívám enzymatické přípravky [15%]
- Zabere hlavně klidový režim [15%]
- Naštěstí se mi úrazy vyhýbají [30%]