PředchozíDalší

Vápník

VápníkVápník nás obklopuje z mnoha stran. Obdivujeme krápníkové jeskyně, sbíráme schránky exotických měkkýšů. [ více ]

Odpovědi
káča

Všimla jsem si že na některých etiketách na obalech mléka není vápník uveden znamená to, že ho neobsahují. Nikde to nemohu zjistit. jsou to mléka např. Vian, tesco.

Reagovatpoděkovatnahlásit

30. listopadu 2007 20:58:46

káča

Všimla jsem si že na některých etiketách na obalech mléka není vápník uveden znamená to, že ho neobsahují. Nikde to nemohu zjistit. jsou to mléka např. Vian, tesco.

30. listopadu 2007 20:58:46

john

vápník je určitě potřeba ale určitě ne pitím mléka !!!

27. července 2008 10:16:19

kimmi733 poděkování

zajimalo by mě čim jinym dodat vapnik pokud ne mlečnymi výrobky kardioložka meho syna řikala že jen mlečne vyrobky nikoliv tabletky z lékarny takže pokud toto nedoporučuje co tedy jiného?

11. října 2008 19:38:04

Che2 poděkování

Proč je v zemích s největší konzumací mléka osteoporóza tak rozšířená ? WHO to ví - vápníkový paradox. googlovat snad umíte.

12. května 2009 15:42:56

kyptik1 poděkování

no člověk by se spíš měl dívat na potraviny dle toho ne kolik obsahují vápníku, ale jaké je vstřebatelnost vápniku tělem z daného produktu, přispívá vitamín D3 a enzymy, dalším významným zdrojem vápníku je třeba také mák :) a když už mléčné produkty tak jogurt s bifidobakteriemi, který přispěje k lepší střevní mikroflóře jinak souhlasím, že mléčné výrobky jsou k ničemu, zvlášt pasterizované mléko nebo ochucená, kde je přebytek cukrů!!!!!!

3. prosince 2009 23:47:09

tomas1 poděkování

hodne vapniku je i v trescich jatrech

1. října 2010 14:52:23

Dalimír Marek7 poděkování

Co dělat , když mám hodně Ca - dochází ke kalcifikaci cévy ve stehně(musím čekat až se ucpe), došlo ke kalcifikaci na achilově patě(bude rozbito rázovou vlnou).Je mi 50 let.Jak se mám postavit k životosprávě? Jsme aktivní sportovec - altet, stále závodím.

14. listopadu 2010 17:45:56

Přidat nový komentář

Ochrana před spamem: 9+3 je?

[ pravidla diskuse ]

[ pravidla diskuse ]

Inzerce
Nové články emailem
Inzerce http://www.receptnazdravi.cz/#utm_source=ordinace&utm_medium=square
Aktuální diskuse
  • Ivča (Máte někdo zkušenosti s novým lékem CHAMPIX?) 3. února 2012 09:39:26

No tak to já mám aspoň v kanclu teplo. Tak Konči nezmrzni. Měla bys fasovat rum do čaje v… Diskutovat

• Ivča (Máte někdo zkušenosti s novým lékem CHAMPIX?) 3. února 2012 10:16:35

Jé, to jsem nikdy nedělala. Teď jsem si BMI taky spočítala a mám 26. Mírná nadváha. Však… Diskutovat

• Pavel (Asentra 50) 1. února 2012 06:52:57

Sice je začínám brát, ale pořádně jsem se seznámil s účinky, vedlejšími účinky atd.… Diskutovat

Inzerce
Anketa
Máte osvědčený recept na to, jak zmírnit bolest a urychlit vstřebávání otoku, krevních výronů a podlitin, které provázejí úrazy končetin?
Zatím hlasovalo 20 lidí.