Česnek kuchyňský
O tom, že česnek spolehlivě ochrání před krvežíznivými vampíry i milovníky jemných květinových vůní není asi třeba nikoho dlouze poučovat. [ více ]
Tablety a kapsle jsou na nic. Aby česnek byl plně využit- musí se ručně zpracovat, bez použití kovu. Tím zůstanou zachovány účinné látky + navíc látky pomáhající odbourávat zápach! Nejlepšíá forma uchování silic je alkohol. Nejůčinnější forma (navíc nedráždí žaludek a nezatěžuje trávící trakt - jako třeba syrový česnek, který tělo nedokáže plně využít) - jsou extrakty v alkoholu. Existují tisíce studií toto potvrzující. Nejlepší preparát na trhu, řádně certifikován a i pro malé děti je allivictus. klubová záležiotost. Je to český produkt, český česnek nepaličák! Ten nemá květ a proto je silnější! Doporučuji
Reagovatpoděkovatnahlásit29. prosince 2007 00:42:22
- Domácí lékař
-
Živě s lékařem
Archiv živých diskusí zde
Na vaše dotazy odpovídají na Ordinace.cz lékaři z různých odborů při pravidelných chatech, zde si můžete přečíst položené otázky i odpovědi odborníků.
-
Rada lékařeRada lékaře
Potřebujete se poradit s lékařem o svém zdravotních stavu? Jeho odpověď obdržíte do 3 pracovních dnů. Napsat lékaři
Podívejte se na zveřejněné odpovědi o zdraví a nemocech. Všechny odpovědi
- Katalog odkazů
- Poradny
-
Novinky emailem
Chcete-li mít přehled o nových článcích na Ordinace.cz, objednejte si zdarma náš pravidelný zpravodaj.
- Velký mráz přitěžuje chronicky nemocným (6412 čtenářů)
- Budoucnost chirurgie je v miniinvazivních přístupech a robotické chirurgii (3921 čtenářů)
- Co vás zajímá: lupénkář v zimě (3350 čtenářů)
- Nemoc průdušek vás může do pěti let zabít (3339 čtenářů)
- Profesor Klener: Pokrok v medicíně umožňuje některé nádory zcela vyléčit (1. díl) (3057 čtenářů)
- Rehabilitace po mrtvici: rychlost rozhodne (2995 čtenářů)
- Helena (53): Zhubla jsem osmnáct kilo, motivací byl vysoký tlak (1718 čtenářů)
- Seriál: Jak správně užívat léky? (díl 4.) (1355 čtenářů)
- Vysoký krevní tlak ohrožuje plíce (1211 čtenářů)
- Ultrazvuk bezbolestně odstraní děložní myomy (1120 čtenářů)
- Tiwbwyhi (antidepresivum Prozac) 7. února 2012 11:40:30
Which university are you at? pre teen littel lola knccuk preteen lolita kdz photos bch nn legal… Diskutovat
- Mirek B. (Předčasná eakulace) 6. února 2012 11:17:08
proti předčasné ejakulaci opravdu pomáhá Priligy výrazně prodlužuje a zpevňuje erekci a… Diskutovat
- JanaK (rs) 3. února 2012 18:49:54
Ahoj, v prosinci 2011 jsem konečně poprvé otěhotněla, s manželem jsme byli… Diskutovat
- Postižené místo pevně stáhnu obinadlem [35%]
- Pomáhají mi zábaly nebo koupele [5%]
- Užívám enzymatické přípravky [15%]
- Zabere hlavně klidový režim [15%]
- Naštěstí se mi úrazy vyhýbají [30%]