Hydrocolon
zkousel jste si nekdo vycistit streva hydrocolonem? prej je to na akne dobry, ale ja osobne to vyzkouseny nemam, ale vaham, jeslti to vyzkouset, myslim, ze nakej smysl by to urcite melo
Já si provádím doma hydrocolon za pomoci svého manžela. Koupila jsem si totiž soupravu pro tenhle účel a jsem spokojená. Dávat 800 korun za jeden výplach se mi zdá hodně, když to doma můžu mít doma zadarmo a kolikrát chci.
Reagovatpoděkovatnahlásit22. června 2007, 10:24:56
Dobrý den,zajíbalo by mě,jaký "přístroj" na domácí hydrocolon máte. Je to s podivem,poněvadž přístroj stojí cca 200 000tis a při těchto procedůrách je víc než vhodný dohled zdravotníka. Myslím,že používat to doma je hodně velké riziko poranění střeva apod. Můžete mi konkretizovat Váš přístroj? Děkuji e.mail: bydletpodnikat@seznam.cz
Reagovatpoděkovatnahlásit20. srpna 2007, 02:53:31
Někteří uživatelé hydrocolonu se rozhodli zakoupit raději domácí hydrocolon, jehož užití je v podstatě stejné a dá se pořídit za cca 1800kč (zakoupit jej můžete na internetu, k sehnání je i v některých obchodech se zdravou výživou). Většina uživatelů je s tímto přístrojem spokojena, aplikaci provádí jednoduše s pomocí partnera či někoho z rodiny. Pokud byste rádi hydrocolon vyzkoušeli, rozhodně doporučujeme vyzkoušet první aplikaci v odborném prostředí kliniky. Na internetu můžete nalézt mnoho klinik, kde terapii provádějí – V Praze, Brně,Poděbradech, Ostravě, Břeclavi, Opavě, Frýdku – Místku a v mnoha dalších městech. Důležité je se objednat předem, zájemců o hydrocolon terapii je skutečně mnoho!
Reagovatpoděkovatnahlásit11. března 2009, 09:31:41
Paní Kocandová, mohu Vám doporučit hydrocolon za 365Kč v Praze. Byl jsem na 3 výplachách a jsem naprosto spokojený. Více informací naleznete na http://hydr ocolon.biz. Musím říct, že i homeopatie je velice levná. Domnívám se, že takové ceny nejsou nikde jinde v Čechách.
Reagovatpoděkovatnahlásit10. července 2009, 12:15:20
Dobrý den, byla jsem na hydrocolon terapii v Ústí nad Labem ve studiu NATUREN a jsem velmi spokojena. zacpa, nadmuti a bolesti hlavy stoupily a navíc tam mají nejnovejsi pristroj, snad jediny v ČR. vsechno bylo prijemne a nebolestive. Dala jsem za terapii 700,- a maji ted nejakou slevu jeste navic. Vsem doporucuji. Miluska
Reagovatpoděkovatnahlásit13. ledna 2010, 12:51:12
byla jsem na hydrocolonu v Medialt.cz-dříve hydrocolon biz.Chodím každý rok již po3 a cítím se dobře.Cena je snad nejlepší v ČR -399
Reagovatpoděkovatnahlásit19. září 2011, 08:47:57
Příspěvek byl odstraněn administrátorem diskuse z důvodu porušení Pravidel diskuse Ordinace.cz.
Reagovatpoděkovatnahlásit21. ledna 2012, 11:32:34
- Domácí lékař
-
Živě s lékařem
Archiv živých diskusí zde
Na vaše dotazy odpovídají na Ordinace.cz lékaři z různých odborů při pravidelných chatech, zde si můžete přečíst položené otázky i odpovědi odborníků.
-
Rada lékařeRada lékaře
Potřebujete se poradit s lékařem o svém zdravotních stavu? Jeho odpověď obdržíte do 3 pracovních dnů. Napsat lékaři
Podívejte se na zveřejněné odpovědi o zdraví a nemocech. Všechny odpovědi
- Katalog odkazů
- Poradny
-
Novinky emailem
Chcete-li mít přehled o nových článcích na Ordinace.cz, objednejte si zdarma náš pravidelný zpravodaj.
- Seriál: Nejnovější trendy v léčbě lupénky – fototerapie a balneoterapie (2. díl) (7047 čtenářů)
- Bradavice: nemoc, za kterou byste měli poděkovat (5437 čtenářů)
- Seriál: Nejnovější trendy v léčbě lupénky – Alternativní metody (3. díl) (3629 čtenářů)
- Plicní hypertenze bere dech i život (3083 čtenářů)
- Moderní vyšetření střev: virtuální 3D kolonoskopie (2408 čtenářů)
- Chci se rozejít s manželem, který má lupénku (2206 čtenářů)
- Arteriovenózní malformace: časovaná bomba (2050 čtenářů)
- Od bolestí zad a kloubů vám pomůže cvičení v autě a v kuchyni (1923 čtenářů)
- Meningitida: nemoc malých dětí i jejich babiček (1551 čtenářů)
- Snídejte čokoládový koláč, zhubnete (1483 čtenářů)
- Konča (Máte někdo zkušenosti s novým lékem CHAMPIX?) 18. května 2012, 03:44:09
Vlasti k dnešním 322 gratujujíííí. Supééér. Diskutovat
- Hana (Magnetická rezonance (MR)) 22. května 2012, 11:24:10
Dobrý den mám velkou prosbu.Je 51 let a strácím rovnováhu.Zde v Čes.Budějovicích se nemohu… Diskutovat
- Petra (skvrna v oku) 18. května 2012, 02:11:57
Dobrý den, ráda bych se zeptala zda-li někdo neví co znamená knědá skvrna v oku na 2 podle… Diskutovat
- Ne, mám už dlouhou dobu jednoho stálého partnera, tak mi nic nehrozí. [72%]
- Ano, nemám stálého partnera. Proto si dávám pozor - sex bez ochrany nepřichází v úvahu. [7%]
- Spoléhám na štěstí, ale občas strach mám, protože praktikuji sex bez ochrany. [21%]