PředchozíDalší

Hydrocolon

zkousel jste si nekdo vycistit streva hydrocolonem? prej je to na akne dobry, ale ja osobne to vyzkouseny nemam, ale vaham, jeslti to vyzkouset, myslim, ze nakej smysl by to urcite melo

Odpovědi
Ivana Kocandová2 poděkování

Já si provádím doma hydrocolon za pomoci svého manžela. Koupila jsem si totiž soupravu pro tenhle účel a jsem spokojená. Dávat 800 korun za jeden výplach se mi zdá hodně, když to doma můžu mít doma zadarmo a kolikrát chci.

Reagovatpoděkovatnahlásit

22. června 2007, 10:24:56

Johanka

A kde jsi tu soupravu na domácí použití koupila?

3. července 2007, 08:50:22

Radula

Dobrý den,zajíbalo by mě,jaký "přístroj" na domácí hydrocolon máte. Je to s podivem,poněvadž přístroj stojí cca 200 000tis a při těchto procedůrách je víc než vhodný dohled zdravotníka. Myslím,že používat to doma je hodně velké riziko poranění střeva apod. Můžete mi konkretizovat Váš přístroj? Děkuji e.mail: bydletpodnikat@seznam.cz

20. srpna 2007, 02:53:31

ondrasek

Někteří uživatelé hydrocolonu se rozhodli zakoupit raději domácí hydrocolon, jehož užití je v podstatě stejné a dá se pořídit za cca 1800kč (zakoupit jej můžete na internetu, k sehnání je i v některých obchodech se zdravou výživou). Většina uživatelů je s tímto přístrojem spokojena, aplikaci provádí jednoduše s pomocí partnera či někoho z rodiny. Pokud byste rádi hydrocolon vyzkoušeli, rozhodně doporučujeme vyzkoušet první aplikaci v odborném prostředí kliniky. Na internetu můžete nalézt mnoho klinik, kde terapii provádějí – V Praze, Brně,Poděbradech, Ostravě, Břeclavi, Opavě, Frýdku – Místku a v mnoha dalších městech. Důležité je se objednat předem, zájemců o hydrocolon terapii je skutečně mnoho!

11. března 2009, 09:31:41

Jan Strašík1 poděkování

Paní Kocandová, mohu Vám doporučit hydrocolon za 365Kč v Praze. Byl jsem na 3 výplachách a jsem naprosto spokojený. Více informací naleznete na http://hydr ocolon.biz. Musím říct, že i homeopatie je velice levná. Domnívám se, že takové ceny nejsou nikde jinde v Čechách.

10. července 2009, 12:15:20

Tomáš S.1 poděkování

Nedávno jsem byl na výplachu střev, je až neuvěřitelné kolik mám teď energie. Příjemně mě překvapila cena 360Kč za jednu proceduru. Stránky jsou www.hydrocolon.biz

1. listopadu 2009, 09:36:21

lucinka

ja se chci zeptat jak dlouho to trva. nekde ctu kolem 40 min, muj kamarad je tam vzdycky 2h, minimalne 1,5h. jiank diky za typ

7. března 2010, 12:52:41

milunka usti1 poděkování

Dobrý den, byla jsem na hydrocolon terapii v Ústí nad Labem ve studiu NATUREN a jsem velmi spokojena. zacpa, nadmuti a bolesti hlavy stoupily a navíc tam mají nejnovejsi pristroj, snad jediny v ČR. vsechno bylo prijemne a nebolestive. Dala jsem za terapii 700,- a maji ted nejakou slevu jeste navic. Vsem doporucuji. Miluska

13. ledna 2010, 12:51:12

katka1 poděkování

byla jsem na hydrocolonu v Medialt.cz-dříve hydrocolon biz.Chodím každý rok již po3 a cítím se dobře.Cena je snad nejlepší v ČR -399

19. září 2011, 08:47:57

alexa

chodím také na hydrocolon do Medialt.cz-skvělá cena a pan Varga je fajn člověk.Jsem velmi spokojená a mohu jen doporučit.

20. října 2011, 09:37:30

MZ

Dobrý den, děkuji za tip, jen se zeptám, přeci jen je to dost intimní procedura...je v medialtu kromě pana Dr.Vargy i nějaká lékařka...? Děkuji M.

30. ledna 2012, 10:07:24

arolin

Myslím, že pan Varga není lékař! Jestli je SZŠ nevím, ale u takovýchto procedur, by alespoň minimální zdravotnické povědomí mělo být samozřejmostí-přeci jenom se pracuje s přístrojem a hrozí poškození "pacienta"....

15. května 2012, 10:17:54

kattka

Ahoj Myslím ,že domácí hydrocolon nemůže tak dobře propláchnout a očistit tlusté střevo. Já chodím do Medialt.cz ajsem moc spokojená.Všem doporučuji

21. ledna 2012, 10:02:54

Veronika

Příspěvek byl odstraněn administrátorem diskuse z důvodu porušení Pravidel diskuse Ordinace.cz.

21. ledna 2012, 11:32:34

kamilkkka

Ahoj Měla jsem podobný problém s pletí a také jsem užívala mnoho antibiotik. Chodila jsem do Medialt.cz na hydrocolon a moc se to zlepšilo.Mohu jen doporučit.

30. ledna 2012, 12:26:10

KMARA

Dobrý den Myslím,že hydrocolon je dobrou prevencí.Doma provádím klystýr každý měsíc před úplnkem a jednou za rok jdu na tří hydrocolony do Medialt .cz Zlepšilose za tu dobu co si hydrocolon dělám dosti neduhů a jsem spokojená.

10. dubna 2012, 11:47:14

JANA

Ano musím jen souhlasit.Také chodím do Medialt na hydrocolon .Cítím se moc dobře -nejsem unavená a plet je mnohem lepší.Také Medialt doporučuji a budu tam chodit i nadále.

21. května 2012, 01:24:22

Přidat nový komentář
 [ pravidla diskuse ]

[ pravidla diskuse ]

Inzerce
Nové články emailem
Aktuální diskuse
  • Konča (Máte někdo zkušenosti s novým lékem CHAMPIX?) 18. května 2012, 03:44:09

Vlasti k dnešním 322 gratujujíííí. Supééér.  Diskutovat

• Hana (Magnetická rezonance (MR)) 22. května 2012, 11:24:10

Dobrý den mám velkou prosbu.Je 51 let a strácím rovnováhu.Zde v Čes.Budějovicích se nemohu… Diskutovat

• Petra (skvrna v oku) 18. května 2012, 02:11:57

Dobrý den, ráda bych se zeptala zda-li někdo neví co znamená knědá skvrna v oku na 2 podle… Diskutovat

Inzerce