Zachraňte svůj zrak!
Světová zdravotnická organizace zveřejnila hrozivé číslo - 67 miliónů lidí zbytečně osleplo kvůli zelenému zákalu...
Ordinace.cz na Facebooku

Máte-li zdravotní problém, napište lékaři. Odpověď dostanete do pracovních 3 dnů.

Napsat   Odpovědi odborníků na dotazy o zdraví a nemocech. » Všechny odpovědi

Asentra 50

Máte, prosím někdo zkušenosti s AD Asentra? Dostala jsem je od lékaře na svoje úzkostlivé depresivní období asi před přechodem. Nikdy jsem žádné prášky nebrala, snažila jsem se vše zvládnout sama ale už to nešlo, hodně mě to komplikovalo život.

ad Asentra

Baruš, 25. ledna 2007 20:26:36

Já beru Asentru tak měsíc, měsíc a půl, kvůli depresivní poruše. První týden jsem brala čtvrtku tablety, další týden půlku, pak celou. Od té doby mi bývalo každý večer špatně od žaludku, což je normální vedlejší nežádoucí účinek, který časem ustupuje. Nevolnosti trvaly čtrnáct dní, teď už je to v pořádku a vážně se cítím líp.

Re: ad Asentra

Pavel, 28. července 2008 21:23:56

Ahojky.Beru Asentru už podruhé na panické úzkostné stavy.Po roce a půl braní jsem je po poradě z lékařem postupně vysadil a v pohodě.Akorát se mi to po dalším půl roce začalo vracet, asi moc stresu v práci.Tak jsem je začal brát znova.Jsou dobrý a moc vedlejších účinků nemaj.

Petra, 21. srpna 2008 09:47:34

Nazdárek,
asi tak před 2 lety jsem skončila se Zoloftem ( brala jsem ho na bušení srdce ). Zabral také poměrně rychle a opravdu mě hodil opět do klidu a pohody. Asi tak před 3 týdny jsem začala mít častou malátnost ( cítila jsem se tak trochu mimo realitu ),bylo mi furt zle, stále jsem byla unavená, bolela mě stále hlava a tak jsem usoudila, že to bude mít určitou spojitost s psychikou. Opět jsem po 2 letech navštívila MUDr. a dostala jsem Asentru ( stejný jak Zoloft). Beru jí 3 dny a zatím je mi stále zle ( spíše to budou vedlejší účinky ), ale určitě to do pár týdnů bude OK. Antidepresivům věřím, protože když je člověku pořád zle a má pocit že to sním každou chvíli sekne a že mu snad bouchne srdce a přestává ho tím pádem všechno bavit a jen mu to znepříjemnuje život, tak AD ho opravdu časem hodí do normálního plnohodnotného života:-). Teda aspoň mě jo a jsem tomu opravdu ráda.
Držem všem palce:-))

Eva, 22. září 2008 16:19:16

Chtěla jsem se zeptat na zkušenosti se spánkem. Po gynekologické operaci, kdy mi byl vyvolán uměle přechod jsem začala mít velké potíže se spánkem. Dostala jsem Asentru 1/2 tablety večer. Zatím, po jednom týdnu mám však pocit, že se mi spát chce ještě méně. Údajně mám pocítit změnu až za dva týdny. Má někdo podobné zkušenosti či mu byla předepsána Asentra na poruchy spánku?

RE: Re: ad Asentra

jana, 21. listopadu 2009 21:59:07

zdravim, brala jsem tritico a po nem jsem relativne dobre spala.ted beru asentru....a spim tak dve hodiny v noci a to jeste s prestavkami. rano jsem jak sjeta, nevyspala...ale v noci ne a ne zabrat...pockam jeste par tydnu a uvidim.psychika se mi sice upravila, coz tritico ani po 4 mesicich uzivani nedokazalo...ale bez spanku se zit taky neda...

RE: ad Asentra

KAREL, 19. listopadu 2009 13:11:01 Poděkování: 1

Ahoj, beru Asentru 0,5 cca. 2 měsíce. Je pravda, že mě hodila do klidu..., zmizely úzkosti a deprese. Zhubnul jsem..., nemám absolutně náladu ani pomyšlení na sex. Kouřil jsem cca. 60 cigaret denně...., teď sotva 10. Prý to není návykové...., ale to asi poznám později. Co se týče spánku..., je to taky lepší...., ale mám sny, jako bych se koukal na nějaký film..., tak jsou živé a realistické. Ty sny jsou o věcech a lidech, které jsem zažil nebo potkal třeba před 20-ti lety. Někdy je to až děsivý...!!!
Ale hlavní je, že to zatím pomáhá.
Má někdo podobné zkušenosti???
Zdravím Karel

asentra

daggy, 12. listopadu 2007 14:47:26

Beru Asentru už rok, měla jsem ošklivé deprese způsobené rodinnými problémy. Průvodní počáteční nepříjemné stavy zmizely a cítím se dobře. Nemám žádné negativní pocity, snad jen trochu nepravidelnou mestruaci ( častější ) a dobře snáčím i zátěžové stavy. Své lekářce - psychiatriččce věřím.

Re: asentra

romana, 19. prosince 2007 11:13:43

asentru beru dva týdny obvodní lékařka mi ji předepsala na depresy vzniklou velkým stresem beru jednu tabletu denně zatím zlepšení nepocituju

Re: Re: asentra

Katka, 20. srpna 2008 20:58:43 Poděkování: 1

Dobrý den, dnes jsem dostala na předpis Asentra 50, tak jsem Vám jen chtěla napsat, že to, že Vám ještě nezebrali, je normální. Začínají účinkovat až po třech až čtyřech týdnech.Tak mi to řekla doktorka i v lékárně.Hlavně nevynechat.

RE: asentra

Katerina, 27. listopadu 2009 10:06:48 Poděkování: 1

Ahoj, beru Asentru už asi 5 měsíců, moc mi pomohla, jen se mi zkazila pleť, ale strašně, má někdo stejný problém?

RE: asentra

moni, 10. prosince 2009 09:15:13

Brala jsem Asentru asi půl roku,měla jsem to na stř.potíže v dopr.prostředcích a obchodech s tím pak stáhnuté hrdlo úzkostí,že se mi to stane zas a znova.Přidalo se k tomu napětí a třes rukou,nespavost,sexualně to nešlo ale jisté věci kolem mě mi byly úplně jedno.Přibrala jsem taky.Trvalo to celý půlrok.Po vysazení jsem neměla žádnou závislost,léky mi spíš nepomohly tedy,ale po dalších třech měsících jsem si to nějak zvládla sama bez léčiv,trochu léčitelství,ale jinak celkem ok.

asentra

wendy, 27. listopadu 2007 15:13:31

Beru Asentru rok, celou tabletu denně, žádné negativní účinky nemá, docela jsem zhubla.

kačka, 24. února 2009 18:03:08

zhubla jsi hned,anebo az za nejakou dobu? Mám pocit,že mi vzrostla chut k jídlu a to ji beru od 2.prosince 08

RE: Re: asentra

Honza, 31. prosince 2009 22:33:34

ahoj asentru beru asi 14 dní,tabletu denně,jsem dost unaven a trpým nespavostí a nechutí k jidlu,podle toho co píšou v návodu je to vedlejší učinek,tak doufám,že brzy odezní,přeju všem úspěšnou lečbu,a´t už jsou příčiny jaké koliv.Šťastný a veselý nový rok lidi

RE: Re: asentra

Honza, 31. prosince 2009 22:33:39

ahoj asentru beru asi 14 dní,tabletu denně,jsem dost unaven a trpým nespavostí a nechutí k jidlu,podle toho co píšou v návodu je to vedlejší učinek,tak doufám,že brzy odezní,přeju všem úspěšnou lečbu,a´t už jsou příčiny jaké koliv.Šťastný a veselý nový rok lidi

Asentra

Nikča, 16. prosince 2007 21:46:06

Ja jsem dostala asentru od doktorky nedavno a mela jsem si dneska vzit prvni prasek....citila jsem se jinak nez drive...nak se mi motala hlava...a prislo mi jako kdyby vsichni rvali...ale doufam ze casem to bude ok

Re: Asentra

Alča, 22. prosince 2007 06:34:48

Ahoj,
po cca týdnu ty "motanice" a divné stavy poté, co jsem vzala Asentru, přestaly a od té doby pohoda...
Jenom mi přijde, že se chovám tak trošku nenormálně.
Najednou upřednostňuji věci, které chci dělat před těmi, které bych měla... Takže mě letos nenervuje ani předvánoční úklid a klidně, místo abych šílela, si pustím muziku a jen tak odpočívám... A přitom stíhám mnohem líp, než dřív...
Je to fajn, když mě to už nenutí jet pořád "nadoraz" a necítím se pořád úplně bez energie a vyšťavená a dokonce mi zmizely i moje "noční nájezdy na ledničku"... Držím palečky, ať je všechno v pohodě. Alča

Re: Re: Asentra

tina, 27. prosince 2007 20:56:21

Ahoj. Beru Asentru už víc jak půl roku na panickou úzkost a depresi, zabrala do 14 dní, v tomhle smyslu jsem s ní spokojená, ale dost jsem po ní zhubla (je to i v letáku v nežádoucích účincích napsáno), až mi to není milé, z 59 na 50kilo, jsem kost a kůže a hlavně, totálně jsem po ní přišla o chuť na sex, nějaký čas mi to bylo jedno, ale teď se chystám jít s lékařem poradit o případné změně léků.

gunka, 7. února 2008 20:06:15

Ahojky všichni,beru Asentru už po druhé a vysazení se mi moc nevyplatilo.Po čase se mi vrátila úzkost v krku a nepopsatelné špatně.Mám to zřejmě od zdravotního stavu a před klimakterické problémy.Nejřív jsem brala 3 měsíce s Lexaurinem zabralo to hned a ted po druhé už měsím čekám na zlepšení,zatím jsem dost ospalá ,Lexaurin musím taky a doufám že trpělivostí a poctivým braním se dočkám úlevy.Chu´t na sex mě úplně přešla a proto jsem to vysadila.Ještě vydržím a pak se poradím s dr.jestli dávku snížit nebo přejít na něco jiného.Jinak to je až na tu únavu fain nic mě nevytáčí a nedělám si zbytečné starosti dobře a hodně spím .

Haňule, 16. října 2008 17:20:35

Bude to znít asi hloupě, ale docela rádu tu slyším, že se někomu mohá hlava. Včera jsem si vzala první prášek a asi tři hodiny na to jsem měla takový divný stav. Hrozně se mi motala hlava, jako by mě pálila kůže pod vlasy a v ústech, třásly se mi ruce. Dneska ráno jsem si vzala další a není to tak hrozné... Moje doktorka odjela na dovolenou, tak jsem se tu chtěla zeptat, jestli máte nějakou podobnou zkušenost.

Jana, 18. října 2008 11:55:48 Poděkování: 1

Hani to pálení hlavy a u mě i rukou, jsou následky ataky.Já to tak mám.Ještě se mi u toho stahuje hrudník a bolí mě břicho jako kdybych chtěla na velkou.Já jsem měla zatím svůj největší záchvat právě pátý den,kdy jsem začala brát Asentru.Bylo mi hrozně špatně,byla jsem taky moc ospalá a hlava se mi točila taky.Začala jsem si myslet,že to nepomáhá a už jsem se vezla.Brala jsem k tomu ještě Frontin a za necelých čtrnáct dní jsem se z toho dostala.Musíš vydržet a věř,že AD opravdu pomáhají a to ti nekecám.Přeju ať to v pohodě vydržíš a uvidíš za pár dní to bude lepší a lepší.Taky mi pomohlo se popovídat a psychologem a moc mi pomohla moje sestra.Drž se.

Asentra 50 mg

tols, 20. února 2008 19:19:53

Obracím se na Vás pro radu. Lékař mě včera napsal Asentru 50 mg tablety. Rád bych se někoho z Vás zeptal, zda nemáte potíže při řízení motorových vozidel a problémy s ejakuací ?

Re: Asentra 50 mg

KATICA, 2. března 2008 13:50:40

AHOJ SOM SICE ZO SR ALE TIEZ BERIEM ASENTRU A MOJ PRIATEL TIEZ PRETOZE MAME ROVNAKU DIAGNOZU. JA JU BERIEM VYSE ROKA A NIJAK MA NEOBMEDZILA, NAOPAK MI POMOHLA A ZO SOFEROVANIM TIEZ NEMAME PROBLEMI. A CO SA TYKA TEJ EJAKULACIE PRIATEL S NOU NEMA ZIADNE PROBLEMI TAK SI MYSLIM ZE SA NEMUSIS OBAVAT. ALE VIES KAZDY CLOVEK ZNASA LIEKY INAK.

Jarda, 13. března 2008 21:15:33

Bral jsem ji a mel jsem mensi sexualni touhu :-))
Jinak na rizeni nemela vliv,jezdim hodne a v pohode,dokonce jsem po ni hur usinal.Ale myslim ze to je dobry lek

Honza, 30. března 2009 16:50:51

Ja ho beru asi dva mesice a mam velke problemy s ejakulaci a celkove s chuti k sexu. orgasmus se dostavi treba az po hodine

Re: Re: Asentra 50 mg

žilka, 30. března 2009 19:09:44

Honzo,za jak dlouho ti Asentra zabrala?Beru jí 12 dní a čekám každým okamžikem ,vedlejší účinky skoro žádné,jenom malátnost a sucho v krku,ale to se dá.Beru tbl. večer.

Asentra

Blanka, 7. dubna 2008 10:04:36

Chtěla jsem se zeptat žen,které užívají Asentru již delší dobu, jestli jim užívání Asentry nějak změnilo menstruační cyklus? Prosím jestli máte nějaké zkušenosti napište. Já jsem po 2 měsících užívání začala špinit před menstruací a moje gynekoložka bohužel neví, jestli to může být způsobeno léky. Děkuji

asentra

lucy, 10. května 2008 08:53:39 Poděkování: 1

Ahoj Blani,ja beru asentru uz nejaky ten patek a mam s ni jen dobre zkusenosti.Menstruaci pravidelnou a citim se dobre,takze doporucuji.

asentra

adela, 18. května 2008 15:56:33

beru asentru 10den motá se mi hlava a mám nepříjemné pocity v prstech mzazení (mravenčení )a menší nervozita myslíte že to odezní?

n4sa, 22. října 2008 09:55:21

asi je to normální, mám podobné příznaky. Většina lidí říká, že to prostě do týdne dvou přejde. Tak jen vydržet. Je to dost nepříjemné, znám to - zrovna beru asentru týden :) Tak přeji pevné nervy

Asentra 50

Petka, 12. června 2008 17:33:41

Ahoj. Beru Asentru asi čtvrt roku a také zabrala do 14 dní, v tomto jsem s ní spokojená, ale také dost jsem po ní zhubla (je to i v letáku v nežádoucích účincích napsáno), ale mám bulimii, takže za toto jsem vděčna...... jinak jí beru na klinickou depresi....nejdříve čtvrt tablety, pak půlku a pak celou. Ale už beru 2 tabletÿ denně, jedna přestala účinkovat. Jo, a hlavně bacha na alkohol, blne mozek a myšlení...a to dost. Ale jinak jsem spokojena, akorát mám po ní trochu třesavku levé nohy, ale snad to přejde.....Držím palce P.

Asentra 50

Misa, 19. června 2008 14:18:56

Ahojky. Já beru asentru asi 14 dní, zabrala mi okamžitě,jen mi ze začátku bylo vždycky ráno špatně (beru 1 prášek na noc),to už odeznělo, teď prozměnu trpím nespavostí. Stihnu zase víc věcí, ale nevím jestli to patří k těm práškům. Myslíte, že je možné že se mi po dvou týdnech užívání vůbec nechce spát? Mám syna 1,5 dneska jsem s ním naspala v noci 4 hodiny, myslela jsem, že budu dneska mrtvá a mám takový energie,že si připadám až divně.:-) jinak jsem s ní moc spokojená.

Spánek

Petr, 18. srpna 2008 14:18:29

Od té doby, co beru Asentru (1 prášek ráno), tak večer lehnu a okamžitě spím celou noc v kuse. V 6 hodin se sám probudím úplně vyspalý. Dříve jsem spal dost špatně, celou noc jsem se budil po půlhodině a dospával to přes den. Takže vedlejší účinek výborný, pokud jde panickou poruchu, asi mi funguje, jinak špatně od žaludku mi bylo prvních 14 dní, takže spokojenost.

asentra

lenka, 27. srpna 2008 08:36:47

Ahoj. Od Asentry 50 jsem teď přešla na Asentru 100 2x deně. Pociťuji stále vnitřní třes a celkově mi není nic moc. Jse přecitlivělá na počasí, každá změna tlaku nebo bouřka mě děsně vykolejí. Beru k tomu Rivotril. Nevíte někdo, jak se zbavit depresí při změně počasí?

Asentra 50

Klára, 31. srpna 2008 11:06:15

Ahoj, Asentra mi hodně pomohla od deprese a hlavně nespavosti. Zpočátku jsem brala jednu tabletu ráno. Projevy účinků se projevily asi za dva týdny. Vedlejší účinky jsem nepociťovala. (narozdíl od léčby Espritalem, kdy mi bylo zle) Když se můj stav zlepšil užívala jsem půl tbl. denně (bylo to asi po osmi měsících), pak půlku ob den a po jedenácti měsících neberu tbl. žádné. Zatím se cítím velmi dobře a jsem ráda za to, že jsem léky mohla užíva i když jsem je zpočátku odmítala! Držím palce, hodně zdaru a pevné vůle!

asentra

Renata, 15. září 2008 16:32:25

Zdravím, :o) léky beru už asi 3 roky a teď jsem po zastavení výrobi stimulotonu začala brát Asenrtu -mám podobné pocity jak zde většina popisuje. Vim ,že časem přejdou a bude dobře. Co se týká chuti na sex,tak ta je fakt nulová :o)) Ráda pozná někoho kdo má podobné problémy

Asentra

Romča, 25. září 2008 16:57:41

Asentru užívám asi 3měsíce začala jsem na čtvrtce pak půl a teď momentálně třičtvrtě tablety pro OCD.Pociťuji zlepšení,ale pořád to není ono jsem trochu malátná někdy mi není dobře,ale snad to vymizí.Měla jsem více antidep.vůbec mi nevyhovovali asentra je s nich zatím nejlepší.A když na mě přijde větší úzkost někdy to kombinuji s neurolem.Držím všem palce bohužel doba je víc a víc náročnější.

radka, 3. listopadu 2008 19:53:40

ano ja mam tez neurol k leku asentra a vyhovuje mi .

Asentra

Jana, 13. října 2008 13:39:01

Ahoj všichni.Já beru Asentru už 5 měsíců.Přes léto to bylo fajn,ale jak se blížil podzim,tak jsem cítila,že to není ono.Dostavila se panická ataka a doktor mi zvedl dávkování na 1 tabletu Asentry 100 denně.Cítím se celkem dobře a snažím se vyrovnat s nástupem špatného počasí.Nejhorší je se vyrovnat s pocitem,že jsem psychicky v nepohodě.Přeju všem,aby v klidu přečkali zimu.Já už teď myslím na jaro a plánuju letní dovolenou.Držím palce,Asentra opravdu pomáhá.

rozsirene zornicky

MEGlucie, 22. října 2008 17:02:28

Nazdar vsichni,uz 8 dni beru asentru 50 na pocity uzkosti,nemate nekdo zkusenost po dobu brani s rozsirenymi zornickami?tresem a stalou nervozitou?asentru kombinuju od lekare s neurolem...doufam ze po tech dvouch tydnech uz to bude dobre,preju vsem hodne stesticka a pohody.....zkuste mi neco popsat o tech zornickach,jestli ma nekdo zkusenost,diky s pozdravem lucie

Re: rozsirene zornicky

Jana, 22. října 2008 21:21:57

Rozšířené zorničky,tak s tím zkušenost nemám,ale třes, nervozita,takový strašně těžký pocit v hrudi,tak to znám.Když jsi v nepohodě,tak jsi prostě celá rozhozená.Každý reaguje jinak,ale těch společných věcí je hodně.Můžu ti říct,že se opravdu za pár dní zlepšíš a budeš zase v pohodě.Já mám místo Neurolu Frontin a ten,když to na mě příjde ,pomůže kde může.Pak když už vím,že jsem silnější a dokážu se ovládat,tak ho vypouštím,no a teď jsem zase jen na AD.Musíš vydržet,udělej si něčím radost a u mě pomáhá práce.U té dělám všechno možné,jen abych nepřemýšlela o tom jak mi je.Držím palce.Kdyby jste byl někdo z okolí Moravské Třebové,tak bych to uvítala.Mohli by jsme se navzájem podržet.

Renata, 16. listopadu 2008 18:23:07

Není to sice k tvému problému, ale chci tě upozornit na to, že neurol je hodně návykový a je těžko se zbavit závislosti na něm. Takže je lepší si ho vzít jen občas a ne každý den. Mluvím z vlastní zkušenosti.Asentru beru taky, ale občas mám stejně úzkosti, no prostě je to individuální.

Juli, 25. listopadu 2008 16:00:30

Beru Asentru 8 den a není mi nic moc, včera jsem si musela vzít Lexaurin, tak nevím, snad to zabere, předtím jsem brala Apo- Parox, ale po vysazení už mi znova nezabral. Snad mi ta Asentra zabere co nejdříve.

ASENTRA

ZUZI, 3. listopadu 2008 19:39:52 Poděkování: 1

JA UZIVAM ASETRU NEKOLIK LET.A JSEM STASTNA ,ZE TENTO LEK EXISTUJE . BYLA JSEM TOTIZ ODKAZANA NADVACETILETE DOMACI VEZENI.NEMOHLA JSEM NIKAM SAMA CHODIT.UZKOSTI A STRACH BYL MUJ JEDINY KAMARAD.CO UZIVAM ASENTRU.MOHU BYT OPET SVA. NEMOHU SICE CHODIT DO ZAMESNANI, ALE ZIJI O MNOHO LEPE,NEZ TOMU BYLO DRIV.OPRAVDU SE NIKDO NEBOJTE ASENTRU UZIVAT.PRO MNE JE TO DOBRY LEK.TAKE CO SE TYKA SPADAVANI ...U MNE TO JE NAOPAK ZE 45 KG MAM 70 KG ALE JE TO TED VAHA STALA . VSEM PREJI ABY VAM LEK POMAHAL.

RE: ASENTRA

Lenča, 6. listopadu 2009 16:27:38 Poděkování: 1

Ahoj Zuzi, moc mě zaujalo, co jsi zde napsala. Já mám už 7 rokem panickou poruchu a úzkostné stavy k tomu, depresemi an moc netrpím. Ale po roce nebraní žádných léků jsem začala brát Asentru 50. Zrovna včera jsem si vhala první tabletu a je mi divně, v krku mám knedlík a divné napětí v sobě. Jak jsi to zvládla ty? A jak dlouho to bude tak trvat? Protože 14 dní jak všichni píšou to asi nezvládnu, uf. Měla jsi motanice? Jestli chceš tak písni. 604 502 302. Díky Lenča

DISKUSE ASENTRA

SARA, 3. listopadu 2008 19:43:58

DLOUOU DOBU JSEM NEMOHLA CHODIT MEZI LIDI .POTIZE BYLY VELKE .PO UZIVANI LEKU SE MI VSE UROVNALO.

Špatný spánek

Bára, 3. listopadu 2008 20:19:15 Poděkování: 1

Ahoj, Asentru beru uz rok, jsem s ní spokojená, jen první měsíc jsem špatně spala, ale pak to přešlo.

Je Asentra 50 a Sertralin Sandoz 50 stejny?

Lucie, 11. listopadu 2008 08:32:01

Dobrý den,brala sem Asentru 50 a moc mi pomáhala,můj doktor mi ale před týdnem napsal Sertralin Sandoz 50,ma babicka lekarka rika ze je to to same,ale ja z psychickeho hlediska potrebuji asentru ktera se uz asi nevyrabi:(nevite kde by se dala asentra sehnat?nevite zda asentra a Sertralin jsou opravdu stejne leky,jen se lisi v nazvu?prosim pomozte mi,dekuji Vejmělková

Re: Je Asentra 50 a Sertralin Sandoz 50 stejny?

Jana, 11. listopadu 2008 14:11:24

To se teda divím,ale já jsem si minulý týden byla v lékárně pro Asentru a normálně jsem ji dostala.V lékárně ti taky řekli,že se nevyrábí?

Re: Je Asentra 50 a Sertralin Sandoz 50 stejny?

Fra74, 13. listopadu 2008 09:49:54

Je to stejný lék pod různými obchodními názvy s účinnou látkou sertralin. Babička lékařka ti to řekla správně !

1 - 2 - 3 - … - 18 - 19 - 20
Captcha
Klikněte na část těla, která Vás trápí a otestujte se online.
Hlava
Tělo

Vyberte si lékaře
a objednejte se online

Podívejte se na zveřejněné odpovědi o zdraví a nemocech. » Všechny odpovědi   Napište lékaři hned teď. Odpověď do 48 hodin. Napsat

O nás    |     Napište nám    |     Lekarna.cz    |     Partneři    |     Právní prohlášení a ochrana osobních údajů     |     RSS exporty
Ordinace.cz je odborný magazín o zdraví, nemocech, těhotenství a souvisejících tématech pro pacienty. Najdete zde encyklopedické informace o nemocech a vyšetřeních a populárně naučné zprávy z oblasti medicíny. Velmi navštěvovaný je domácí lékař, stejně jako možnost vyhledat si lékaře online.
Copyright by Pears Health Cyber, s. r. o. 2010, Poslední aktualizace 10.3.2010, ISSN 1801-8467