PředchozíDalší

Jak zvládnout rýmu u kojenců?

RýmaPro kojence je rýma závažnější komplikací. Kromě ztíženého dýchání dítě špatně přijímá potravu, špatně spí a je mrzuté. [ více ]

Odpovědi
hanka

myslím si,že by maminka měla brát chlorellu a klidně to může přidávat i do příkrmů.Já osobně mam také díte 4leté a odmalička mu to davam a je fakt,že ještě neblal ani jednou antibiotika,takze neco na tom je http://chlorella-a-spirulina.euweb.cz/

Reagovatpoděkovatnahlásit

6. října 2010 05:37:46

Karolinka

My narýmu celá rodina užíváme sprej Quixx, je ze solného koncentrátu a bez vedlejších účinků a opravdu super rychle zabírá :-)

22. září 2011 17:45:47

Michaela R.

Mně naše dětská paní doktorka doporučila právě ty solné koncentráty, protože se dají užívat neomezeně dlouho, nemají vedlejší účinky a mohou se dávat už i miminkům, což je super. Quixx má nejvyšší obsah soli, takže používáme ten,

9. listopadu 2011 10:47:47

Markéta

jo my jsme na tom stejně solné roztoky sterimar apod. škoda, že to nemáme v přírodní formě proto ti kteří žijí u moře nemají rýmu celý život :-) v tomto případě sůl nad zlato

17. prosince 2011 14:34:44

Jana K.

Jedna vec mi tu vadi: ten pristup, ze se dite bude branit a hodi se dalsi dospely, aby jej podrzel - to mi strasne pripomina situaci na detske pohotovosti a odebirani krve - nas prcek z toho mel trauma a bal se doktoru nekolik mesicu. Krev mu brali vickrat a je to o pristupu - dite neni nepritel ani tupa bytost! Strasne mi tu chybi pohled detskeho psychologa. I ryma je projev psychiky. Asi jsme jini: kazdy se nam divil, ze se prcek u Vojtovy metody smeje a nerve jako tur, ze si uz ve 3 mesicich rekl o kapicky do nosu apod. Dite je na stejne lodi jako my!!! Co se tyce clanku - nesouhlasim: podpirani hlavy? neni zdrave a dite se v noci hybe, nefunguje (dejte pod postel par knizek, at je zvysena=naklonena rovna plocha - dale: nedoporucit odsvacku v kombinaci doporuceni vytirani tamponkem vchod do cumaku mi prijde min. diskutabilni: uz si autor predstavil 22h vecer a mesicni dite s ucpanym nosem? nepredpokldam, ze odpoved bude: jedte okamzite na pohotovost. A presto se to musi resit rychle: novorozenec napr. neumi dychat pusou. -dale: hlavu zvracenou?! podlozena zada posltarem?! Videl autor clanku nekdy dychaci trubici koejnce? ma tloustku asi jako malicek dospelaka: jen trochu zvratite hlavu tak malemu diteti a dusi se shruba stejne jako kdyz ji ma pritlacenou na prsa - nedivim se, ze se takove dite brani! Navic u clanku, tkery se podrobne zaobira zpusobem kapani do nosu me prekvapuje, jak povrchne se venuje tak citlive veci, jakou je aromaterapie! U kojencu je potreba dat velky pozor na aormaterapii. Funguje - bezesporu, Ale velmi zalezi na vyberu a zpusobu pouziti ucinnych latek! Nevim, proc si beru takoveto bezduche a spis strasici a skodici clanky tak osobne, snad proto, ze i jako laik po par minutach googlovani a jednom diteti vidim, jak je clanek zbytecny a snad taky proto, ze jako prvorodicka jsem byla diky temto clanku zmatena a vystrasena a vlasntimu diteti jsem mockrat mohla pomoct lip, kdybych si nenechala namluvit obdobne hovadiny (stale plati, ze clanek obsahuje i zajimave myslenky - nic neni jenom cerne).

29. prosince 2011 00:59:08

Přidat nový komentář

Ochrana před spamem: 6+2 je?

[ pravidla diskuse ]

[ pravidla diskuse ]

Inzerce
Nové články emailem
Inzerce http://www.receptnazdravi.cz/#utm_source=ordinace&utm_medium=square
Aktuální diskuse
  • Petra (periorální dermatitida) 5. února 2012 13:56:55

Ještě mě napadlo, nedávno mi jeden známý doporučil MUMIO http://mumio.cz/co-je-mumio.html.… Diskutovat

• milos (Máte někdo zkušenosti s novým lékem CHAMPIX?) 1. února 2012 03:03:37

Leontynko (krasne jmeno!) dekuji mockrat za poklonu - preci jen clovek asi dokaze vice nez zenska… Diskutovat

• Friduča (Máte někdo zkušenosti s novým lékem CHAMPIX?) 3. února 2012 16:15:13

KOnčo, tak si to testni - najeď si na ty stránky a dej uložit soubor.. ono tě to samo… Diskutovat

Inzerce
Anketa
Máte osvědčený recept na to, jak zmírnit bolest a urychlit vstřebávání otoku, krevních výronů a podlitin, které provázejí úrazy končetin?
Zatím hlasovalo 20 lidí.