Obezita - novinky
MUDr. Petr Sucharda
3. interní klinika VFN, 22. listopadu 2001 [ více ]
Několik let se pokouším otěhotnět.Můj G.L.zemřel a ted už 3rokem docházím k jinému lékaři.Ten mě i mému muži udělal všechna nezbytná vyšettření.Vše bylo v pořádku.Asi před rokem mi zdělil že to je mou nadváhou.Napsal mi 2balení Adipexu.Mělo to jediný učinek a to že mi bylo zle od žaludku.Tak se vás chci zeptat jestli to má opravdu takovy vliv.Měřím 165cm,vážím 89kg a mám doma 10letou ceru.Jsem si jostá,že problém je ve mě:nepravidelná menstruace,bolení v podbříšku.Chtěla jsemzměnit G.L.ale v Jablonci nad Nisou to není zrovna jednoduché.Děkuji za odpověd.Irena.
Reagovatpoděkovatnahlásit29. ledna 2007 00:08:57
Ano, má. Měl jsem několik slečen, které chtěli otěhotnět. Několik let se jim nedařilo. Po zhubnutí cca 7-12Kg mi hlásili, asi po 2 měsících, že čekají miminko. I já z toho měl radost. Ahoj, četl jsem Vaši diskuzi na snížení váhy. Mám něco vyzkoušeno a dalších cca 500 lidí v ČR. Technologie z Holandska, která je na světe přes 8 let a dělá divy v Německu, Holandsku, Rakousku a u nás taky. Já sám jsme za 42 dnů zahodil z 88Kg na 78Kg (1.9.2005) dnes mám 80-82Kg. Manželka z 60Kg na 54Kg. Známí z 114Kg na 82Kg. Bez JOJO. Nejde o Herbalife. Když Vás to bude zajímat. Tak napište odkud jste není to na mail ani na telefon. Jde o systém stravování, potr. doplňků, atd...... Pošlu Vám základní informace: mail: disc@wo.cz pepa1
Reagovatpoděkovatnahlásit28. prosince 2009 23:19:07
Hledám člověka, který je obézní, nestydí se za to anebo stydí, ale byl by ochotný o své obezitě, léčbě, jak se s tím "pere", jak jej vnímají lidé apod. shopný promluvit krátce na kameru. Připravuji reportáž o obezitě. Praha. Pište na mail: sonas.ss@seznam.cz
Reagovatpoděkovatnahlásit16. listopadu 2007 12:05:28
- Domácí lékař
-
Živě s lékařem
Archiv živých diskusí zde
Na vaše dotazy odpovídají na Ordinace.cz lékaři z různých odborů při pravidelných chatech, zde si můžete přečíst položené otázky i odpovědi odborníků.
-
Rada lékařeRada lékaře
Potřebujete se poradit s lékařem o svém zdravotních stavu? Jeho odpověď obdržíte do 3 pracovních dnů. Napsat lékaři
Podívejte se na zveřejněné odpovědi o zdraví a nemocech. Všechny odpovědi
- Katalog odkazů
- Poradny
-
Novinky emailem
Chcete-li mít přehled o nových článcích na Ordinace.cz, objednejte si zdarma náš pravidelný zpravodaj.
- Nemocnice přiznaly čekací doby na operace a vyšetření (5242 čtenářů)
- Budoucnost chirurgie je v miniinvazivních přístupech a robotické chirurgii (3863 čtenářů)
- Nemoc průdušek vás může do pěti let zabít (3148 čtenářů)
- Co vás zajímá: lupénkář v zimě (3053 čtenářů)
- Profesor Klener: Pokrok v medicíně umožňuje některé nádory zcela vyléčit (1. díl) (2934 čtenářů)
- Rehabilitace po mrtvici: rychlost rozhodne (2842 čtenářů)
- Helena (53): Zhubla jsem osmnáct kilo, motivací byl vysoký tlak (1507 čtenářů)
- Seriál: Jak správně užívat léky? (díl 4.) (1287 čtenářů)
- Prvním příznakem hypertrofické kardiomyopatie je náhlá smrt (1156 čtenářů)
- Vysoký krevní tlak ohrožuje plíce (1079 čtenářů)
- Berenika (neurol, lexaurin, rivotril a další) 28. ledna 2012 23:42:11
Bohdanko, mohla byste mi poradit, co užívat? Já beru, jak jsem již psala výše, 4roky ATD,… Diskutovat
- Ipvqgpyq (tonsilektomie) 3. února 2012 01:41:44
What's the current interest rate for personal loans? outdoors young nude qidrb cute brunette… Diskutovat
- Konča (Máte někdo zkušenosti s novým lékem CHAMPIX?) 3. února 2012 14:01:45
Fridu, mockrát děkuju. Chvíli mi to trvalo, než jsem přišla na to jak to uložit do… Diskutovat
- Často, protože mám urologické nebo jiné zdravotní potíže [8%]
- Ano, v souvislosti s těhotenstvím [2%]
- Občas při kašli, kýchnutí nebo smíchu [60%]
- Pouze v případě, kdy se hodně napiju [8%]
- Ještě se mi to nikdy nestalo [23%]