Zachraňte svůj zrak!
Světová zdravotnická organizace zveřejnila hrozivé číslo - 67 miliónů lidí zbytečně osleplo kvůli zelenému zákalu...
Ordinace.cz na Facebooku

Máte-li zdravotní problém, napište lékaři. Odpověď dostanete do pracovních 3 dnů.

Napsat   Odpovědi odborníků na dotazy o zdraví a nemocech. » Všechny odpovědi

Meduňka lékařská (Melissa officinalis L.)

Meduňka uvolňuje pocity strachu a mírné úzkosti, působí na stavy nervové vyčerpanosti, nespavosti, a lehké depresivní nálady.

pochvala za clanek

amor a psyche, 3. října 2007 13:08:24

Tento clanek mne jenom utvrdil v tom co ¨jsem si myslela o ucincich medunky. Nikdy ani neskousela hledat konkretne ucinky medunky, az ted, ze jsem na to nahodou narazila. Muj pritel totizto mel problemy s pitim a nespavosti. Babicka je totiz bylinkarka a kdez to jsem s ni vyrustala tak jsem se lecos naucila nebo zapamatovala. A tak jsem jednou koupila zivou medunku a skusila mu dat vypit tento caj. Po trech dnech co nemohl spat, celou noc brouzdal po byte a uz byl z toho nervozni a vycerpani, tak usnul jako male dite a spal az do druheho dne do deseti. Vzbudil jse vyspali a odpocinuty i psychicky.Muj nazor je tedy, ze nejlepsi jsou bylinky na leceni ruznych nemoci, ale tam kde uz nepomuzou bylinky je nutno pouzit bohuzel i nezdrave leky, ktere nas organizmus sice leci ale zaroven i skodi.

Captcha
Klikněte na část těla, která Vás trápí a otestujte se online.
Hlava
Tělo

Vyberte si lékaře
a objednejte se online

Podívejte se na zveřejněné odpovědi o zdraví a nemocech. » Všechny odpovědi   Napište lékaři hned teď. Odpověď do 48 hodin. Napsat

O nás    |     Napište nám    |     Lekarna.cz    |     Partneři    |     Právní prohlášení a ochrana osobních údajů     |     RSS exporty
Ordinace.cz je odborný magazín o zdraví, nemocech, těhotenství a souvisejících tématech pro pacienty. Najdete zde encyklopedické informace o nemocech a vyšetřeních a populárně naučné zprávy z oblasti medicíny. Velmi navštěvovaný je domácí lékař, stejně jako možnost vyhledat si lékaře online.
Copyright by Pears Health Cyber, s. r. o. 2010, Poslední aktualizace 10.3.2010, ISSN 1801-8467