PředchozíDalší

Meduňka lékařská (Melissa officinalis L.)

Meduňka lékařská Meduňka uvolňuje pocity strachu a mírné úzkosti, působí na stavy nervové vyčerpanosti, nespavosti, a lehké depresivní nálady. [ více ]

Odpovědi
amor a psyche1 poděkování

Tento clanek mne jenom utvrdil v tom co ¨jsem si myslela o ucincich medunky. Nikdy ani neskousela hledat konkretne ucinky medunky, az ted, ze jsem na to nahodou narazila. Muj pritel totizto mel problemy s pitim a nespavosti. Babicka je totiz bylinkarka a kdez to jsem s ni vyrustala tak jsem se lecos naucila nebo zapamatovala. A tak jsem jednou koupila zivou medunku a skusila mu dat vypit tento caj. Po trech dnech co nemohl spat, celou noc brouzdal po byte a uz byl z toho nervozni a vycerpani, tak usnul jako male dite a spal az do druheho dne do deseti. Vzbudil jse vyspali a odpocinuty i psychicky.Muj nazor je tedy, ze nejlepsi jsou bylinky na leceni ruznych nemoci, ale tam kde uz nepomuzou bylinky je nutno pouzit bohuzel i nezdrave leky, ktere nas organizmus sice leci ale zaroven i skodi.

Reagovatpoděkovatnahlásit

3. října 2007 13:08:24

neregistrovaný

http://www.rostliny-semena.cz/CZ/Rostlina-medunka-lekarska-lecivka-semena/

26. července 2010 23:13:52

Rostislav

Zkuste se podívat na http://www.prodejbylin.cz/medunka_nat/index.html .

30. července 2010 19:02:18

Přidat nový komentář

Ochrana před spamem: 3+0 je?

[ pravidla diskuse ]

[ pravidla diskuse ]

Inzerce
Nové články emailem
Inzerce
Aktuální diskuse
  • Anna (Zánět žlučníku) 28. ledna 2012 22:44:38

Dobrý den nedávno sem měla takový problém strašně mě bolel žaludek a šlo my to až pod… Diskutovat

• zuzi (Alternativní léčba rakoviny: zabere česnek, zelený čaj nebo kombucha?) 2. února 2012 18:20:40

Na léčbu rakoviny bych asi aloe vera nepoužila, ale vyléčila jsem si díky ní velké… Diskutovat

• JanaK (rs) 3. února 2012 18:49:54

Ahoj, v prosinci 2011 jsem konečně poprvé otěhotněla, s manželem jsme byli… Diskutovat

Inzerce