PředchozíDalší

Závislost na alkoholu

Závislost na alkoholuZa rizikové pití považujeme u zdravých osob již dávky mezi 20 – 40g čistého alkoholu denně. [ více ]

Odpovědi
Zuzana13 poděkování

Dobrý den, jmenuji se Zuzka, chtěla bych se optat nebo poradit co dělat když víte o někom z vaší rodiny že je závislý na Alkoholu.a víte že si to nechce přiznat a nechce si nechat pomoct co dělat. Děkuji za odpovědi

Reagovatpoděkovatnahlásit

28. března 2010 21:45:25

Martina Vaňková

Dobrý den! Nabízím dotazník, který se snaží zachytit osobnostní předpoklady vzniku závislosti. Jeho vyplněním přispějete k vytvoření nové metody, která by mohla pomoci předcházet rozvinutí závislosti. Dotazník najdete zde: http://sklon-k-zavislosti.vyplnto.cz/ Předem moc děkuju! Martina

9. května 2010 16:00:56

mates6 poděkování

jsem alkoholik mám neustálou potřebu se napít hlavně piji ted nenápadně rotože mi mi žena dala na vybranou tak teď dělám že skoro vůbec nepiji a potřebuji pomoc

5. září 2010 20:36:49

Alda

Chlastéé dál, kašli na starou

7. ledna 2012 21:55:13

Jan1 poděkování

V čem je vlastně problém.Dokážeš si přiznat,že jsi alkoholik.Mě to trvalo skoro 3 roky. A pokud máš rozumnou manželku tak Ti dá ještě jeden výběr. Léčení.Abstinuji už 3/4 roku a jsem s tímhle stavem naprosto spokojen.Je jasné,že tohle je nemoc na celý život a tak Ti přeji , aby jsi to zvládl.

26. listopadu 2010 15:34:17

Dům pro abstinenci

Příspěvek byl odstraněn administrátorem diskuse z důvodu porušení Pravidel diskuse Ordinace.cz.

30. dubna 2011 10:06:11

Karla

Zkusila jsem novou poradnu na Mělníku, www.jarmilatynkova.cz Jsem krátce po léčbě a potřebuji doléčování. Až budeme alespoň tři, začnou i skupiny. Je to spoustu let abstinující alkohokička. Pomáhá mi její zkušenost.

30. června 2011 16:28:53

Přidat nový komentář

Ochrana před spamem: 2+1 je?

[ pravidla diskuse ]

[ pravidla diskuse ]

Inzerce
Nové články emailem
Inzerce http://www.receptnazdravi.cz/#utm_source=ordinace&utm_medium=square
Aktuální diskuse
  • Friduča (Máte někdo zkušenosti s novým lékem CHAMPIX?) 1. února 2012 13:19:05

Ale řeknu vám, že jíst vyloženě zdravě není nic levného :( Specálně pokud mluvím o… Diskutovat

• Marja (Máte někdo zkušenosti s novým lékem CHAMPIX?) 4. února 2012 08:08:35

Dobré ráno vám přeji.Nikde nikdo. Nováčci pište jak se vám daří. Mě to moc… Diskutovat

• Ivča (Asentra 50) 3. února 2012 09:01:56

Gabi. Tolikrát, kolikrát za den potkáš svou maminku, tolikrát ji poděkuj. Zachránila tě… Diskutovat

Inzerce
Anketa
Máte osvědčený recept na to, jak zmírnit bolest a urychlit vstřebávání otoku, krevních výronů a podlitin, které provázejí úrazy končetin?
Zatím hlasovalo 20 lidí.