PředchozíDalší

Co je normální

Jak často chodíte na WC?

Odpovědi
nany4 poděkování

Ahoj, na WC musím každou chvíli, což přikládám tomu, že hodně piju. Dnes jsme to spočítala a nylo to během dopoledne 6x. Problém je, když někam jedu, to raději jezdím vlakem. Odpočívadla na dálnici jsme mezi sebou strašně daleko a běžné autobusy WC nemají.

Reagovatpoděkovatnahlásit

5. dubna 2007 14:20:32

tereza

ahoj, chodím také často, ale to je tím, že hodně piju. Za dopoledne vypiju 2 liry, to ostatní nevypijí ani za den. Chodit často na záchod je lepší než skončit s ledvinovými kameny.

5. dubna 2007 14:22:08

tg

no, já taky tak nějak častěji. Během dopoledne určitě 4x, někdy i vícekrát. To jsem zvědava, co budu dělat po porodu :-)) Ale je to tím, že piju dost vody celý den. Kdybych nepila, bolela by mě odpoledne i hlava, což je více nepříjemné, než ten záchod..

18. září 2007 18:54:41

Dušan1 poděkování

Takových bab celý život, frajer jak lusk a teď?Pořádně mně nejde , pořád abych sháněl záchod jak těhotná a čurám jak malý chlapec. No to musí skončit. Návštěva u dr je vyloučená (už jsem s ní něco měl) ale v lékárně jsem měl úspěch. PROSTAMOL UNO, bardi to musíte mít, sou to léky z nějakých plodů něčeho, ale pravidelné užívání přináší úspěch a ani to už u čůrání tak nebolí. Moje potíže vyhodnotili v lékárně jako mírné a vidíme že vítězíme

10. prosince 2008 22:11:06

hráč

to je elánu, nejsi na drogách? já to beru týden a nic

14. prosince 2008 18:17:42

Dušan

ty jo když to frčí tak to frčí a proč bych se nepodělil o zkušenost. Co tak počíst letáček? Učinky až podelším užívání kámo

16. prosince 2008 18:10:58

černý myslivec1 poděkování

jo jo zkuste ht tp://www.intimni-zivot.cz/cl anky/konecne-volne-prodejny-le k-na-potize-s-porstatou-2.html takovéto potíže ženský nikdy nepochopí

20. prosince 2008 16:02:59

Liduňa

jasně eště že ten Prostamol Uno chodím kupovat já

22. prosince 2008 12:22:18

Pepa1

2 měsíční kůra a je po problému na dlouho. Ahoj, můj známý měl s tímto problémy až k bolesti. Poradil jsem mu jeden preparát. Za 45 dnů mi volal, že má po problémech. To co je v lékárnách aby skutečně zabralo tak by ho stálo 13.000-22.000Kč za 3 měsíce. Těžko jaký by byl účinek. Radu podám zdarma. Pepa1 disc@wo.cz

12. července 2011 23:49:28

Maky1 poděkování

Vstávám kvůli nucení močení dvakrát za noc, podle dr. Vidláře to nemusí být hyperaktivní močový měchýř, ale prý může jít o nykturii ht tp://www.nykturie.cz/poradna -odbornika/

20. května 2009 16:04:23

Přidat nový komentář

Ochrana před spamem: 1+6 je?

[ pravidla diskuse ]

[ pravidla diskuse ]

Inzerce
Nové články emailem
Inzerce http://www.receptnazdravi.cz/#utm_source=ordinace&utm_medium=square
Aktuální diskuse
  • kacen (Crohnova choroba) 7. února 2012 18:37:47

Ahojte mám 12 rokov a crohnovu chorobu mám asi rok chcela som sa spýtať či má niekto nejaký… Diskutovat

• Konča (Máte někdo zkušenosti s novým lékem CHAMPIX?) 5. února 2012 18:07:06

A to jsem ráda, že jste se Mirko a Honzo ozvali. Jste šikulky šikovný. Držím vám palce do… Diskutovat

• Marja (Máte někdo zkušenosti s novým lékem CHAMPIX?) 2. února 2012 15:08:14

Já chci také hlasovat, dám hodně hlasů, zatím sama, jsem teď hodně na počítači, pokud… Diskutovat

Inzerce
Anketa
Máte osvědčený recept na to, jak zmírnit bolest a urychlit vstřebávání otoku, krevních výronů a podlitin, které provázejí úrazy končetin?
Zatím hlasovalo 20 lidí.