Kdy poprvé s miminkem k zubaři
Ještě, než se našemu děťátku prořízne první zoubek, měli bychom ho začít seznamovat s prostředím zubní ordinace.
Ordinace.cz na Facebooku

Máte-li zdravotní problém, napište lékaři. Odpověď dostanete do pracovních 3 dnů.

Napsat   Odpovědi odborníků na dotazy o zdraví a nemocech. » Všechny odpovědi

Meridia

Prodám meridii 15 mg na měsíc. 28 tbl. 699,- Už nepotřebuji, dosáhla jsem svého cíle. Je bezpečná, bez vedlejších účinků. Bari.šperky@seznam.cz

Ahoj

EvaK., 9. května 2007 15:02:14 Poděkování: 3

Ahoj,
já jsem ji nechala napsat od doktora meridii 15 mg/ 28 tbl - v lékárně jsem zaplatila 399.- ......

Re: EvěK

Ivča, 16. ledna 2009 12:49:27 Poděkování: 2

Ahoj, můžu se zeptat zda máš velkou nadváhu? já jen zda mám šanci uspět u dr.když ji mám min 3kg

Re: Ahoj

map, 23. března 2009 13:47:35

Beru Meridiu týden a mám čtyřii kila dole - nemám chuť na jídlo,ale spíše pocyt sytosti po malé dávce jídla. Moje příbuzná zhubla bez problémů 15 kg a drží se, tak zkouším, co já. Při váze 115 kg člověk na vedlejší účinky ani tak nemyslí. Jsem pod lékařským dozorem jednou měsíčně, tak si ještě věřím.

RE: Re: Ahoj

petruskamamincina, 17. ledna 2010 20:01:28 Poděkování: 1

Ahoj mohaly bys mi říci kolik vážíš dnes? A jestli ti Meridia pomohla? Děkuji Petra Váží 117KG

RE: RE: Re: Ahoj

Míša B., 2. února 2010 09:32:55

Ahoj. dej si pozor až přestaneš brát meridii. také jsem ji brala 6měsíců a zhubla jsem 20kg, ale jakmile jsem vysadila, tak se to do pul roku vrátilo. radím po škončení brát ještě něco na omezení chuti.

RE: RE: RE: Re: Ahoj

Evča, 4. března 2010 17:00:54

já brala Meridii 10mg půl roku, shodila jsem 16kg, za 4 měsíce mám zpět 6kg, svádím to na Vánoce a také jsem přestala kouřit v době, kdy jsme přestala Meridii brát, teď beru Meridii znovu, ale sehnala jsem ji na černo, je totiž stažena z prodeje a zakázaná stejně jako Lipoxal a spousta dalších

RE: RE: RE: RE: Re: Ahoj

maja, 4. března 2010 21:39:11

Ahoj prosim te.marne shanim meriidi 10 nebo 15 je mi to jedno,ale stahli ji z prodeje.Neni moznost nekde ji sehnat,kdyz pises ,ze jsi ji sehnala??diky moc za odpoved.Kdyz tak pisni na rouss79@seznam.cz

RE: RE: RE: RE: RE: Re: Ahoj

Simona, 5. března 2010 14:52:30

Prodám meridii 10mg 70tbl za 1000kč na dobírku pošta v ceně.Zájemci pište na s.drabinova@seznam.cz

RE: Ahoj

petra , 2. listopadu 2009 18:37:37 Poděkování: 1

Koupím Meridii,jakékoliv množství,pouze osobní převzetí,cenu akcetuji,severní čechy

RE: RE: Ahoj

Dan, 11. ledna 2010 22:15:19 Poděkování: 1

Na žádost uživatele byl tento diskusní příspěvek smazán

RE: RE: RE: Ahoj

Luuca, 16. ledna 2010 12:02:24

Mám zájem o vaši nabídku meridie,jsem z Prahy, tak by mi vyhovovala dobírka.Zajímala by mě cena.

Pavla, 31. ledna 2010 18:56:31

Měla bych zájem o Meridii. Prosím nabídněte.email: matouskovap11@seznam.cz děkuji

RE: Ahoj

jméno a příjmení, 15. prosince 2009 21:17:58

dobrý den toudle cestou bych měla zájem o tyto prášky neprodává je tady někdo díky moc můj email je h.styndlova@seznam.cz prosím ozvěte se někdo je to docela nutný díky

kikkina@atlas.cz, 12. ledna 2010 16:50:44

ahoj,za kolik bys prodala to balení Meridie??Marcela

ilona novakova, 13. ledna 2010 08:56:31

Ivuska.xxx@seznam.cz, 24. ledna 2010 23:27:04

Mám 1,5 měsíční kůru Meridie 165mg k prodeji za 700 tak se kdyžtak ozvěte

RE: RE: RE: RE: Ahoj

marketa kozlova, 27. ledna 2010 16:00:07

mela bych zájem ozvěte se mi prosim na email marketakozlova@seznam.cz

RE: RE: RE: RE: RE: Ahoj

liliruze, 1. února 2010 00:15:25

měla bych zájem o meridii,prosím pošlete mi info na lindaruze@seznam.cz díky lili

R.M., 29. ledna 2010 16:19:10 Poděkování: 1

Prodám Meridii 10 mg 2 balení á 28 tb. (cena celkem 800.-)

Jana, 5. února 2010 07:34:35

Koupím Meridii. Osobně (Ostrava) nebo poštou. jm150770@seznam.cz

RE: RE: RE: RE: RE: RE: Ahoj

Milada Mrnkova milu@manto.org, 21. února 2010 00:10:07

Dobry den, velmi rada si vase baleni koupim. Muzete me prosim kontaktovat na milu@manto.org.
Diky, Milu

rendysm@seznam.cz, 22. února 2010 10:57:36

Dobry den, mam zajem o koupe na dobirku.

zdenka , 6. února 2010 11:54:01

škoda užstahli z prodeje meridia a lindax včera sem si chtěla vybrat na recept ale už to nemněli že mam skusit xenikal ale nic otom nevim taky nějaky prašky na hubnuti stoji to 800 kč dik za odpověd

Jarka, 8. února 2010 23:02:16

ahojky, xenikal jsem také brala. zhubla jsem po ní, ale málo a největší problém je, že stále chodíš na wc, jak něco sníš, protože na sebe vážou tuk v těle a okamžitě ho vylučují.

alex, 10. února 2010 16:21:26

ahoj, taky jsem si šla vyzvednout meridiu 15 na recept - před 2 týdny a magistra mi řekla, že je ztažena z prodeje. Bez bližších informací - prý jen slyšela, že kvůli kardiovaskulárním problémům... V jiné lékarně jsem 2 dny nato sehnala poslední balíček 10. Zatím ji užívám 10-tý den a nemám žádný váhový úbytek. Meridiu 15 jsem užívala předtím 4-4,5 měsíce a zhubla jsem cca 8 kg. Ale nemyslím, že je to jenom lékem - jsem přesvědčena, že je to taky "v hlavě" - Kromě nočního pocení jsem nepociťovala žádné vedlejší účinky... Taky nedělám žádný sport vrcholově ani rekreačně. Jenom do práce a z práce to mám rychlou chůzí 45 minut. Stravuji se celkem normálně - spíš zdravě, než nezdravě, ale nejsem fanaticky počítač kalorií... kalorickým "úletem" je bílé víno, které mám ráda, a průměrně vypiju 2-3 dcl denně... A vlastně ještě informace: moje výchozí váha - vlastně spíš nadváha - byla už málem 77 kg při výšce 164 cm...

Milada Mrnkova, 21. února 2010 00:17:12

Dobry vecer, velmi rada si Vase baleni koupim. Muzete me prosim kontaktovat na milu@manto.org.
Diky.Milu

marianna, 5. března 2010 16:55:18

Dobrý den koupim od vás meridii, jenom seriozně, diik za vaši odpověd.pište prosím na marianna.dzurova@seznam.cz

marianna, 5. března 2010 20:47:43

koupim od vas balenio meridie, jestli je to jeste aktualni, jenom seriozne, děkuji,piste na mailbuli.234@centrum.sk

marianna, 5. března 2010 22:32:51

Dobrý večer koupim od vás meridii, jestli je to jeste aktualni, jenom seriozne.děkuji, pište na buli.234@centrum.sk

h.vichova@centrum, 8. března 2010 07:39:41

Koupím meridii, jestli to ještě platí, písněte mi na meil a pošlu kontakt.
Děkuji Helena

D.Krenarova, 13. ledna 2010 19:39:56 Poděkování: 1

Jana, 29. ledna 2010 01:05:01 Poděkování: 1

Koupím, ihned! :-)
jana.zuzik@seznam.cz

Petra, 1. února 2010 14:10:22

Dobrý den, jaká je Vaše cena mám zájem petulka.zabulka@seznam.cz

je to podvod

Milča, 3. července 2007 21:17:57 Poděkování: 2

Není to pravda. Meridia, Lindaxa = totéž. nezhubla jsem ani kilo, navíc má hodně nežádoucích účinků. Je to šílená chemie, hrozně si tím škodíme. Já to zkusila ze zvědavosti, byla jsem taky hloupá. Nic mi sice po ní nebylo, ale všechno to ve vás zůstane, všechen ten sajrajt, co obsahuje. Pozor na to.

Re: je to podvod

jana, 28. listopadu 2007 09:03:25 Poděkování: 1

beru meridii asi 5 týdnů u jídla jsem pouze zmenšila porce ale jím všechno jako obvykle na cvičení jsem lína a mám 7 kg dole takže zhubnout se dá

RE: Re: je to podvod

jméno a příjmení, 2. listopadu 2009 16:01:53 Poděkování: 1

tak nevím..... že někdo po meridii nezhubne, je dost divný !!! někde bude chyba...

Liz, 8. srpna 2008 10:21:36

No tak to asi působí jak na koho. Někdo proděla jenom ty nežádoucí účinky a nezhubne a někomu to pomáhá nemít hlad ani chuť na jídlo. To neni na to že budeš jíst a budeš hubnout, to je k tomu že nebudeš mit absolutni nechuť k jídlu. A neni to tak uplně o těch praškach ale taky o tobě. Ja jsem s nima zhubla pět kilo a važim ted 50kg, což neni při vyšce 170cm nejmiň, ale jsem za ně ráda. Akorat ze začátku jsem moc nemohla spát, ale jinak jsem je snášela uplně v pohodě. Takže to jako podvod rozhodně nevidim

Re: Re: je to podvod

Petra, 26. srpna 2008 10:26:45

Dle popisovaných údajů výška 170 a váha 50 s poznámkou nic moc, by to chtělo spíš psychiatra!

Re: Re: Re: je to podvod

Jára, 6. října 2008 07:46:17

Absolutní souhlas. Já měřím 165 a při váze 50 kg jsem téměř vychrtlá. Takové léky asi nejsou pro anorektičky, ty už nemají co hubnout.

RE: Re: Re: Re: je to podvod

Xena, 7. ledna 2010 12:44:05

přesně to mi napado když čtu tady ty slepice. Proboha svatýho...lidi. Adipex, Meridia,Xenical, Lindaxa..to je pořád dokola. Kupujou si to krávy které mají údajně jednocentimetrový špek, drží u toho striktí dietu aby se náhodou nesprvavili když si kousnou do ředkvičky a pak se diví že nezhubly deset kilo nebo že je jim blbě. NO PROTOZE TYTO LEKY BYLY VYVINUTY PRO SKUTECNE NEMOCNE LIDI, OBEZNI, Z NEJAKEHO DUVODU OPRAVDU TLUSTE, at již svou vinou či zdrvotními důvody. Měly by se vždy užívat jen kdyxž je někdo opravdu obézní a potřebuje to!!! Ne že nějaká anorektická husa si koleduje o to aby její tělo následkem absence draslíku skončilo jako Teri Shiavo.

RE: RE: Re: Re: Re: je to podvod

maruska18, 5. února 2010 19:06:37

Přesně tak.je to pro lidi co mají problémy s metabolizmem a jinými neduhy a nedaří se jim hubnout ani úpravou jídelníčku ani cvičením.také se mají brát pod dohledem lékaře a ne je kupovat jako zázrak na hubnutí,sním pililku a do zítra mám od 10kg míň,tak to opravdu nefunguje.Váha se po doužívání může vrátit.Ano když neberete léky na cukrovku také je vám hůř.Jsou to léky ne zázrak na hubnutí.Stejně je třeba jíst podle lékařů(každému dělá zle jiné jidlo)a hlavně se hýbat.

RE: RE: RE: Re: Re: Re: je to podvod

Z. Chuchu, 6. února 2010 21:29:34

Na každého to působí jinak, já mám splašené hormony, už vyšší věk, artrozu 3-4 stupně. Brala jsem Meridiu i Xen ical, po 3 měsících nespavost, třesavka, silné bolesti hlavy a hubla jsem tak 1 kg za měsíc - nemůžu se moc pohybovat, tak jsem to s těmito léky vzdala. Lepší účinky mám s dělenou stravou - za rok 18 kg dolů, ale přestala jsem a zas behem 2 let 12 kg nahoru, je to fakt o složení stravy, ale nic se nedá vydržet věčně! Ahoj všem ať vám, kteří to fakt potřebují, jdou kila zdravě dolů! Chuchu

RE: RE: Re: Re: Re: je to podvod

Evča, 4. března 2010 17:29:55

naprosto souhlasím, když čtu, že 50kg při výšce 164cm je ještě dost, tak si říkám, který doktor takovým ženským může tuto léčbu naordinovat, ona je to totiž ve skutečnosti léčba nikoliv rekreační hubnutí!!!! Léčby obezity mají různé podoby ať už od dietologů, přes bandáže až po prostou chemii. Já Meridii 10mg brala půl roku, byla jsem pod dozorem lékaře a navíc jako dárce jsem měla pravidelné měření tlaku a vše bylo naprosto OK, váha šla dolů pravidelně a snadno, prášky nabuzující pocit sytosti dělaly své a mě se po půl roce menších dávek jídla i zmenšil žaludek, takže i po dobrání jsem rapidně netloustla, jen Vánoce byly dost těžké :-) na začátku léčby jsem vážila 86kg při výšce 162cm, obezitou druhého stupně trpím řadu let a musím říct, že tato léčba obrátila můj život naprosto naruby, sebevědomí atd. Vyzkoušela jsem naprosto všechno možné - krom operace, a toto jsem volila jako poslední možnost. Ale znovu opakuji, je to léčba a má i svá rizika!!! Rekreační hubnutí 50kg hlupaček je hazard se životem ......

RE: Re: Re: Re: je to podvod

Dessy, 19. ledna 2010 13:23:54

No to jo a rychle, to hraničí s aorexií

doritela, 8. listopadu 2008 22:24:43

Není to podvod...špatně sis přečetla leták k léku, je to pro boubelky s BMI kolem 30, ne minus 30!!!

petra, 26. listopadu 2008 20:23:10

Ty musíš být kráva!! Při výšce 170cm mít 50kg to musíš být hnus ANOREKTIČKO!!

RE: Re: Re: je to podvod

Haník, 4. března 2010 11:36:35

Mno ty jsi se snad zbláznila,pravděpodobně se sem slečinka chodí vytahovat.Ale nemá s čím.S meridíí zhubne každej,v tom není žádná pevná vůle ani sebekázeň.Moc bych se divila kdyby jí to vydrželo.Jo kdyby zhubla svým úsilým.Ale vytahovat se cizím peřím.Jo možná to může brát dál,jenže to po čase přestane působit,jó a už je problém.

Doomi, 27. července 2009 02:57:24

Kdybys zhubla tak tady nemeles takovy blbosti! Jen zavidis, coz? Hrozna chcemie, skodlivi atd. bla bla bla. Na to si prisla az kdyz sit o brala, ale nic nezhu´bla co? Kdyby si hubla tak bys byla ticho.....jen závist :o)))
Nebvop to ze to ma vedlejsi ucinky a je to sracka si zjistila az potom co si to prestala brat? Vzala jsem to ze zvedavosti! NIKDO to nebere ze zvedavosti, ale z duvidu, ze chce zhubnout tak nemel.

RE: je to podvod

jméno a příjmení, 21. října 2009 17:32:22

bratr má dole 32kg, švagrová 20kg. Myslím, že je to velmi dobrý přítel při snaze zhubnout. jasně, že se musíme snažit hlavně my, ale tento přípravek nám to ulehčí

RE: je to podvod

Alča, 27. listopadu 2009 23:46:49

Milčo, nemáš pravdu. Žádný podvod to není, protože jsem nikdy nedržela žádné diety a nepotřebovala jsem se hlídat. Byla jsem celý život štíhlá a v přechodu jsem nabrala na váze a ouha, nešlo to dolů at´jsem nejedla nebo cvičila, kg nešla dolů.
Zašla jsem k obezitoložce, která mi napsala Meridia, ovšem 15, a najednou to šlo dolů a nevěděla jsem ani jak. Všechno můžeš jíst, MUSIŠ však omezit porce a jíst po 2,5-3HOD!!!!!!
tak to podvod n e n i !!!!!!!!!!!

1 - 2 - 3 - … - 20 - 21 - 22
Captcha
Klikněte na část těla, která Vás trápí a otestujte se online.
Hlava
Tělo

Vyberte si lékaře
a objednejte se online

Podívejte se na zveřejněné odpovědi o zdraví a nemocech. » Všechny odpovědi   Napište lékaři hned teď. Odpověď do 48 hodin. Napsat

O nás    |     Napište nám    |     Lekarna.cz    |     Partneři    |     Právní prohlášení a ochrana osobních údajů     |     RSS exporty
Ordinace.cz je odborný magazín o zdraví, nemocech, těhotenství a souvisejících tématech pro pacienty. Najdete zde encyklopedické informace o nemocech a vyšetřeních a populárně naučné zprávy z oblasti medicíny. Velmi navštěvovaný je domácí lékař, stejně jako možnost vyhledat si lékaře online.
Copyright by Pears Health Cyber, s. r. o. 2010, Poslední aktualizace 10.3.2010, ISSN 1801-8467