naprosto souhlasím, když čtu, že 50kg při výšce 164cm je ještě dost, tak si říkám, který doktor takovým ženským může tuto léčbu naordinovat, ona je to totiž ve skutečnosti léčba nikoliv rekreační hubnutí!!!! Léčby obezity mají různé podoby ať už od dietologů, přes bandáže až po prostou chemii. Já Meridii 10mg brala půl roku, byla jsem pod dozorem lékaře a navíc jako dárce jsem měla pravidelné měření tlaku a vše bylo naprosto OK, váha šla dolů pravidelně a snadno, prášky nabuzující pocit sytosti dělaly své a mě se po půl roce menších dávek jídla i zmenšil žaludek, takže i po dobrání jsem rapidně netloustla, jen Vánoce byly dost těžké :-) na začátku léčby jsem vážila 86kg při výšce 162cm, obezitou druhého stupně trpím řadu let a musím říct, že tato léčba obrátila můj život naprosto naruby, sebevědomí atd. Vyzkoušela jsem naprosto všechno možné - krom operace, a toto jsem volila jako poslední možnost. Ale znovu opakuji, je to léčba a má i svá rizika!!! Rekreační hubnutí 50kg hlupaček je hazard se životem ......