hlen,dusnost,sipot,svirani v krku
uz asi 4 mesice me boly v krku,napravo,tam kde mame dulek,po ranu se mi chce neco vykaslat,ale jen tezko vykaslu trochu hlenu,zluteho,jako kdyby me tam porad neco sedelo,a k tomu me boly jazyk ale az na koreni,a jako kdyby se mi sviral krk.trpim dusnosti.muj prakticky doktor ,mysly,ze mam reflux jicnu,mam na to lanzoprazol hexal,je i v Cechach.jim ty tablety asi tyden,ale porad jako bych se dusila,ne porad ale za den 1.-2x.krk jako bych mela stale ve sveraci kazajce,na plicich kamen,jazyk koren jako mrtvy a jako by i polykani se zpomali.byla jsem u krcniho,koukal se mi do krku kamerou a nic.je to opravdu neprijemne.myslite ze se tak chova ,reflux jicnu?na gastroskopii jsem jeste nebyla.

zdravim,mam neco podobneho ale ne az tak,mam v krku jako kdyby jeden hled ktery nejde spolknout,strasne mi to vadi po psychicke strance:-( co mam delat diky za rychlou odpoved popripade radu
Reagovatpoděkovatnahlásit5. ledna 2009, 10:39:17

Právě chodím na rehabilitace a sestra zjistila, že nesprávně dýchám. Vůbec jsem neroztahovala žebra a tím bylo mé dýchání plytké. Přečetla jsem moře článků a poradila se se svým doktorem a potvrdilo se mi, že plíce na nedostatek vzduchu reagují vytvořením hlenu. Takže se naučte správně dýchat. Změnu pozoruji. Hlen ustupuje a zápach vytrácí.
Reagovatpoděkovatnahlásit16. ledna 2009, 09:07:21
- Domácí lékař
-
Živě s lékařem
Archiv živých diskusí zde
Na vaše dotazy odpovídají na Ordinace.cz lékaři z různých odborů při pravidelných chatech, zde si můžete přečíst položené otázky i odpovědi odborníků.
-
Rada lékařeRada lékaře
Potřebujete se poradit s lékařem o svém zdravotních stavu? Jeho odpověď obdržíte do 3 pracovních dnů. Napsat lékaři
Podívejte se na zveřejněné odpovědi o zdraví a nemocech. Všechny odpovědi
- Katalog odkazů
- Poradny
-
Novinky emailem
Chcete-li mít přehled o nových článcích na Ordinace.cz, objednejte si zdarma náš pravidelný zpravodaj.

Chcete zdravě spát? Stáhněte si voucher s 10% slevou na zdravotní matrace a polštáře Magniflex a využijte jej při nákupu v Showroom Magniflex, Šaldova 1, Praha-Karlín, nebo v síti certifikovaných obchodních partnerů Magniflex po celé ČR.
- Většinou dobře a rychle. [49%]
- Často obtížně a dlouho. [19%]
- Velmi těžko a dlouho. [21%]
- Vždy dobře a rychle. [11%]
- Příznaky rakoviny, které bychom neměli podceňovat (6180 čtenářů)
- Rýmovník, bylinka nejen na rýmu a nachlazení (4327 čtenářů)
- Příspěvek na péči: Pro koho je určený a jak o něj zažádat (3464 čtenářů)
- Kdo má nárok na lázně a jaké jsou typy úhrad (2832 čtenářů)
- Nemocné ledviny nebolí (2802 čtenářů)
- Předání zdravotnické dokumentace při změně lékaře (2583 čtenářů)
- Vysoký cholesterol ohrožuje i náš mozek (2015 čtenářů)
- Zubní kaz lze ošetřit i bez vrtačky (1884 čtenářů)
- Přecházet chřipku se nevyplácí (1586 čtenářů)
- Nejčastější nepravdy a mýty o chorobách štítné žlázy (1371 čtenářů)
- Daniela (Tříhodinová dieta) 18. dubna 2018, 19:22:41
Ono to není tak o dietních jídlech, ale o zdravém životním stylu. Není dobré držet… Diskutovat
- Nikina22 (Jak zvládnout rýmu u kojenců?) 21. dubna 2018, 19:06:36
Je srovnatelná a pohodlnější, že ten vysavač nepotřebuješ. I na cesty je boží, tam… Diskutovat
- Petra (Infekční mononukleóza) 16. dubna 2018, 21:37:15
Dobrý den, Chtěla jsem se zeptat, naše 16ti leta dcera má mononukleózu, mohla jí chtit od… Diskutovat