PředchozíDalší

Mydlice lékařská (Saponaria officinalis)

Mydlice lékařská je vskutku renesanční rostlina. Se stejným úspěchem může být použita v medicíně, v kosmetice i v domácnosti. Ačkoli její léčivé vlastnosti byly známy již v antickém Řecku ... [ více ]

Odpovědi
Jan

Dobrý den, zaujalo mě vaše povídání o mydlici lékařské a rád bych znal vaše doporučení ohledně vhodného herbáře. Moje přítelkyně by ráda herbář rostlin a stromů s uvedením také jejich léčivých vlastností. Děkuji za váš tip, Jan

Reagovatpoděkovatnahlásit

7. srpna 2007 11:50:36

Přidat nový komentář

Ochrana před spamem: 8+3 je?

[ pravidla diskuse ]

[ pravidla diskuse ]

Inzerce
Nové články emailem
Aktuální diskuse
  • Konča (Máte někdo zkušenosti s novým lékem CHAMPIX?) 3. února 2012 10:01:10

Ivuš, zrovna včera jsem spočítala, že v BMI jsem se z 32 dostala na 29,7 ale opět jsem… Diskutovat

• Friduča (Máte někdo zkušenosti s novým lékem CHAMPIX?) 1. února 2012 22:38:24

Tak dušnost Konči jsem zažila... Takže můžu říct, že to za to fakt stojí :)))) A KOnča… Diskutovat

• hakva52@seznam.cz (Lékařské fórum: Pokroky v léčbě lupénky jsou obrovské) 5. února 2012 00:05:30

Dobrý den, jsem lupenkářkou již 40let, argumentovat, že je biologická léčba úspěšná… Diskutovat

Inzerce
Anketa
Máte osvědčený recept na to, jak zmírnit bolest a urychlit vstřebávání otoku, krevních výronů a podlitin, které provázejí úrazy končetin?
Zatím hlasovalo 10 lidí.