Inzerce https://www.lekarna.cz/doprava-zdarma/?utm_source=ordinace&utm_medium=leaderboard&utm_campaign=doprava-zdarma

Probiotika? Podle čeho vybrat nejvhodnější

( Komerční prezentace | přečteno: 21368x )

Pokud chcete mít zdravé zažívání a tím pádem i odolnou imunitu, měli byste tělu dodat dostatek kvalitních probiotik, která dokáží ve střevech udržet mikrobiální rovnováhu. Jak si ale vybrat ta nejvhodnější?

shutterstock.com

Na trhu je množství nejrůznějších přípravků, ale vy potřebujete ten nejlepší. Proto vyzkoušejte ActiLac®. Jde o vícedruhové probiotikum s optimálním množstvím prebiotik. Obnovuje a udržuje mikrobiální rovnováhu střev a normalizuje vaše zažívání. Živé bakteriální kmeny v přípravních ActiLac® urychlí proces osidlování střeva zdraví prospěšnými organismy například poté, když oslábly například po léčbě antibiotiky.

ActiLac - zdravé zažívání pro celou rodinu

Nespornou výhodou přípravků ActiLac® je i to, že je nemusíte uchovávat v lednici, takže mohou s vámi cestovat, můžete je mít stále v pohotovosti pro případ náhlých potíží. ActiLac® na rozdíl od podobných doplňků stravy není potřeba uchovávat v chladu, takže je vhodný i na dovolenou, na cesty, můžete ho mít s sebou a tím pádem je ihned po ruce.

Ty, kteří neradi polykají kapsle nebo tablety jistě vyhoví tím, že se dá vmíchat do nápojů - a to i v případě varianty pro dospělé, neboť výrobce umožňuje obsah tobolek vysypat. Díky snadnému užívání je vhodný i pro malé děti.

Rodiny, které si dávají záležet na zdravé stravě také ocení, že mohou být věrny jedné značce - velkou výhodou výrobků ActiLac® je i to, že nabízejí varianty podle věku - od kojenců až po dospělé. I díky tomu mohou být rodiče vzorem pro své děti v péči o zažívání již od útlého věku.

ActiLac® zdravé zažívání pro celou rodinu

ActiLac pro děti do jednoho roku věkuActiLac® mimi - je složen z vybraných kmenů bifidobakterií, které jsou specifické pro zažívací trakt dítěte do jednoho roku a tvoří u něj až 90 % všech živých bakterií. Právě bifidobakterie podporují osídlení střeva kojence a dávají tak kvalitní základ správnému zažívání. ActiLac® je balen formou prášku v jednorázových sáčích a umožňuje rychlé, přesné a bezproblémové užívání u nejmenších. Samozřejmě neobsahuje barviva ani konzervační látky.

Actilac pro malé děti od roku do tří letActiLac® baby - vhodný pro děti od jednoho roku věku. Obsahuje vyváženou kombinaci více druhů probiotických kmenů, které jsou právě součástí zdravé střevní mikroflóry dětí. Upravují ztracenou rovnováhu v trávicím traktu, kterou mohou narušit jak antibiotika, tak i přechod na běžnou stravu a s tím spojené dietní chyby. Maminky ocení, že dětem mohou ActiLac® vmíchat do nápoje, takže užívání je bez problémů. Také neobsahuje ani barviva, ani konzervační látky.

Actilac pro zdravé zažívání a imunituActiLac® pro děti od tří let a dospělé bez rozdílu věku je přirozenou podporou imunitního systému, je osvědčený jako doplněk stravy při používání antibiotik. I v tomto případě jde o vícedruhové probiotikum s ideálním podílem prebiotik, tedy látek, které mikroflóru střeva vyživují. Jak jsme již zmínili, obsah tobolek můžete vysypat a užívání je pak velmi pohodlné. Neobsahuje lepek, konzervační látky ani barviva.

Léky a doplatky

Vyhledejte lék pomocí jeho celého názvu nebo jeho části. V databázi najdete kompletní příbalovou informaci daného léku a průměrný doplatek v lékárně.

Např.: wobenzym
Poraďte se s lékařem

Podívejte se na zveřejněné odpovědi o zdraví a nemocech. Všechny odpovědi

Diskuse k článku
Petra
1x

Na dobrou funkci strev uz delsi dobu pouzivam prirodni pripravek Hlivu ustricnou, je vyborna na imunitu, doda energii a obsahuje vlakninu, ktera je dulezita pro dobrou funkci strev..navic ted kupuji Hlivu ustricnou v kombinaci s probiotiky..neznam nic lepsiho..navic je to ciste prirodni, takze muzu jen doporucit. Koupite v lekarnach nebo pres internet: http://www.terezia.eu/cz/produkt/hliva_ustricna_probiotik

Maina

Já hledala přírodní probiotika a užívám Colon Dophilus, jsou kvalitní a přírodní a dobré i jako prevence nemocí tlustého střeva.


Celkový počet příspěvků v diskusi: 2. Vstoupit do diskuse.

Přidat nový komentář

Inzerce https://www.ordinace.cz/clanek/odborne-poradny-na-ordinace-cz/

Mohlo by vás zajímat

Potravní doplňky na srdeční dekompenzaci

Vážení přátelé, mám tatínka, který je po infarktech, má nemocné srdce, rovněž má plicní hypertenzi. Z tohoto důvodu moc nechodí, je stále unavený. Užívá Anopyrin,Amicloton, Vasocardin, Syntophyllin, Geriatam, Magnezium. Dále používá v případě pořeby oxygenátor. V noci nemůže moc ležet protože se mu špatně dýchá i když má postel,kde se dá zvednout hlava. Většinou sedí v úšáku. Potřebuji poradit jestli by byly vhodné pro něj nějaké vitamíny nebo potravinové doplňky na posílení srdce a plic a dále potřebuji doporučit nějaké mazání proti proleženinám. Děkuji Jana Barnová

Potravní doplňky na léčbu chronického zánětu vaječníků

Dobrý den, chtěla bych se Vás zeptat jaké byliny a homeopatika jsou dobré na chron. zánět vaječníků a čeho se mám při tomto onemocnění vyvarovat. děkuji Jana

Jaký smysl mají potravní doplňky

V Lekarne.cz každý týden nacházíte nový článek o potravních doplňcích respektive látkách v nich obsažených. Z našich obecných článků zaznělo, že potravní doplňky nejsou léky...

Potravní doplňky by měly být součástí výživy

Kromě hlavních živin, k nimž patří bílkoviny, lipidy a sacharidy, potřebuje lidský organismus k životu celou řadu biologicky aktivních látek, které označujeme jako esenciální. Některé z nich jsou součástí hlavních živin (např. mastné kyseliny a fosfolipidy jsou součástí lipidů, aminokyseliny stavebním kamenem bílkovin)...

Nejčtenější články

Nejnovější témata

Nejnovější diskuze

19. června 2008, 10:54:48

Dobrý den .Ano opět bych přestával kouřit bez šidítek ,.Vážím si sám sebe a nebudu se…

28. června 2008, 09:42:17

Hele ty nulo ty ještě žiješ? Dofám ,že nekouříš.kam jedeš na dovolenou ? Nebolí tě oči…

28. června 2008, 09:57:08

Tak vážení poděkujte Karlovy slíbil jsem mu pro zdar Vašeho odvykání ale spíše pro něho…

Naši partneři

Inzerce