Inzerce https://www.lekarna.cz/opalovaci-prostredky/?utm_source=ordinace&utm_medium=leaderboard&utm_campaign=opalovaci-prostredky

Kertyol P.S.O. – péče o specifické potřeby psoriatické kůže

( Komerční prezentace | přečteno: 456x )

Suchá ložiska lupů ve vlasech, na loktech či na kolenou, nezřídka doprovázená začervenáním a mnohdy i intenzivním svěděním… Máte-li psoriázu, měli byste o svou pokožku pečovat pomocí speciálních dermokosmetických přípravků, které jsou určeny pro specifické potřeby psoriatické kůže a dokážou zmírnit projevy tohoto onemocnění.

shutterstock.com

Psoriáza neboli lupénka je chronické zánětlivé kožní onemocnění, během kterého se fáze vzplanutí (flare-up) střídá s klidovou fází (remise).

Suché silné plaky, které mohou svědit, bolet a často i krvácet v důsledku intenzivního škrábání se – to jsou typické viditelné projevy psoriázy na kůži. Vzhledem k vysoké viditelnosti má psoriáza mnohdy negativní vliv na pacientovu pohodu a kvalitu života. Pacienti se často stydí a onemocnění by nejraději skryly před zraky ostatních.

Ačkoliv psoriázu nelze vyléčit, pozitivní je, že je možné ji léčit a zmírnit tak viditelné projevy tohoto onemocnění. Důležité je rovněž používat specifické přípravky péče a hygieny.

Řada Kertyol P.S.O. od Ducray – značka číslo 1 doporučovaná českými a slovenskými dermatology při psoriáze.Řada Kertyol P.S.O. od značky Ducray je šitá na míru specifickým potřebám psoriatické kůže. Jedná se o doplňkovou péči (šampon, balzám a koncentrovanou péči), kterou lze používat samostatně či v kombinaci s medikamentózní léčbou během fáze vzplanutí. Díky jedinečné kombinaci aktivních látek cílí na všechny projevy psoriázy – ať už se jedná o silné suché plaky, začervenání či svědění.

Šampon Kertyol P.S.O. obsahuje kyselinu salicylovou a ichtyol, které podporují odlupování a odstraňování suchých silných plaků. Aktivní látka celastrol zklidňuje svědění a vederineTM pak posiluje kožní bariéru.

ducrayDoplňte svou rutinu o Koncentrovanou péči Kertyol P.S.O., která se aplikuje lokálně na suché silné plaky v případě intenzivního svědění. Obsahuje například Polidokanol, který zmírňuje nepříjemné svědění.

ducray balzámNedávné vědecké publikace ukázaly, že ačkoliv se kůže mimo psoriatické plaky jeví jako zdravá, ve skutečnosti tomu tak není. Existuje zde totiž neviditelný, skrytý zánět, doprovázený narušenou kožní bariérou a svěděním. Proto je potřeba o psoriatickou pokožku pečovat kontinuálně a používat vhodné přípravky péče a hygieny i v období klidu (remise) bez viditelných projevů. Vyzkoušejte Kertyol P.S.O. balzám, který se aplikuje 1× denně na celé tělo. Díky své příjemné, nemastné textuře se rychle absorbuje a vy se ihned po jeho aplikaci můžete obléknout. Nejdůležitější však je, že pravidelné používání tohoto balzámu napomáhá zabraňovat recidivám. Jeho příjemná vůně navíc udělá z péče o Vaši pokožku příjemný rituál! :)

Léky a doplatky

Vyhledejte lék pomocí jeho celého názvu nebo jeho části. V databázi najdete kompletní příbalovou informaci daného léku a průměrný doplatek v lékárně.

Např.: wobenzym
Inzerce https://www.ordinace.cz/clanek/odborne-poradny-na-ordinace-cz/

Chcete mít přehled
o novinkách na ordinaci.cz

Objednejte si zdarma náš pravidelný zpravodaj.

Inzerce https://www.lekarna.cz/vzdalena-odborna-pece/?utm_source=ordinace&utm_medium=square&utm_campaign=vzdalena-odborna-pece
Neumim zobrazi vpravo jansencilag

Mohlo by vás zajímat

Jak se léčí kožní nemoci?

MUDr. Ilonou Procházkovou, Dermatovenerologická klinika, 25. dubna 2002

Lupénka

Chtěla bych vědět, zda existuje homeopatický lék na lupénku. Hana

Nejčtenější články

Nejnovější témata

Nejnovější diskuze

19. června 2008, 10:54:48

Dobrý den .Ano opět bych přestával kouřit bez šidítek ,.Vážím si sám sebe a nebudu se…

28. června 2008, 09:42:17

Hele ty nulo ty ještě žiješ? Dofám ,že nekouříš.kam jedeš na dovolenou ? Nebolí tě oči…

28. června 2008, 09:57:08

Tak vážení poděkujte Karlovy slíbil jsem mu pro zdar Vašeho odvykání ale spíše pro něho…

Naši partneři

Inzerce