Inzerce https://www.lekarna.cz/doprava-zdarma/?utm_source=ordinace&utm_medium=leaderboard&utm_campaign=doprava-zdarma

Potíže s prostatou a homeopatie

( Redakce Ordinace.cz | přečteno: 2770x )

Častým problémem mužů, zvláště od určitého věku, bývají obtíže s prostatou. I tyto potíže vám může pomoci zvládnout homeopatie. Svůj homeopatický lék si nejlépe vyberete podle projevů vaší nemoci.

Dobrá rada
shutterstock.com

Staphysagria 15 C - je lék, který se podává při zbytnělé prostatě, kdy si pacient stěžuje na časté močení, při kterém nedochází k úplnému vyprázdnění a pacient se snadno vzruší. Zhoršení stavu nastává po emocionálních zážitcích, kdy člověk pociťuje zlost, ponížení, je velmi přecitlivělý a zhoršuje se chladem a v noci. Tito pacienti mají také sklony k bolestem břicha nebo snadnému zablokování páteře. Lék podáváme v dávce 5 granulí 2x denně.

Aurum metallicum 15 C - tento lék pomáhá u zbytnělé prostaty s pocitem stálé potřeby močit a s bolestí při močení. Stav se zhoršuje v noci, brzy ráno a chladem. Spouštěcím momentem bývají v tomto případě dlouhotrvající starosti, úlek, pocity stísněnosti. Tito pacienti často trpí hypertenzí a mají sklony k depresím. Lék podáváme 2x denně 5 granulí.

Conium maculatum 9 C - je lékem bolestivého přerušovaného močení, které vzniká následkem překážky v močových cestách - nejčastěji zduřením prostaty. Stav může být doprovázen předčasnou ejakulací a často bývá následkem dlouhodobé pohlavní zdrženlivosti. Stav se zhoršuje požitím alkoholu. Lék podáváme v 2x denně v dávce 5 granulí, v případě impotence v ředění 15 C 1 – 2x denně. Lék je pouze na lékařský předpis.

Phosphoricum acidum 15 C - lék na impotenci, který je indikovaný v případě, kdy impotence vznikla následkem přetížení, dlouhodobé emocionální zátěže nebo po prodělaném onemocnění. Pacient má pocit, že je toho na něj příliš, nedokáže se soustředit, cítí se jako omámený, má závratě, pocity tlaku v hlavě, je vyčerpaný a touží pouze po odpočinku a spánku. O sex nemá vůbec zájem, zhoršuje se světlem, hlukem, chladem a zlepšuje se teplem. Lék podáváme 2x denně 5 granulí.

Selenium 15 C - je dalším lékem na impotenci. Je určen pro pacienta, který touží po sexu, trpí ale nedostatečnou erekcí, předčasnou ejakulací a nočními polucemi. Ke vzniku problému vede fyzické a psychické přetěžování, alkohol, větší množství kávy a nedostatečné množství spánku. Pacienti také často trpí vypadáváním vlasů, které se mastí, kůže je také celkově mastnější, může se vyskytovat akné nebo šupiny ve vlasech. Lék podáváme 2x denně 5 granulí. Lék je pouze na lékařský předpis.

Potíže s prostatou i impotencí řeší několik dalších homeopatických léků, které jsou pouze na lékařský předpis a indikovat by je měl lékař homeopat.

Zdroj: www.svethomeopatie.cz

komerční sdělení500x150_sedatif_2020_12_ordinace.cz.jpg

Léky a doplatky

Vyhledejte lék pomocí jeho celého názvu nebo jeho části. V databázi najdete kompletní příbalovou informaci daného léku a průměrný doplatek v lékárně.

Např.: wobenzym
Inzerce https://www.ordinace.cz/clanek/odborne-poradny-na-ordinace-cz/
Partner rubriky Homeopatie
Partner rubriky Homeopatie

Chcete mít přehled
o novinkách na ordinaci.cz

Objednejte si zdarma náš pravidelný zpravodaj.

Inzerce https://www.lekarna.cz/vzdalena-odborna-pece/?utm_source=ordinace&utm_medium=square&utm_campaign=vzdalena-odborna-pece

Mohlo by vás zajímat

Zmůže homeopatie paradentózu?

Fungují homeopatika i na léčbu a prevenci paradentózy? To vám zodpoví odborník?

Jsou homeopatika podvod?

Homeopatici na ni nedají dopustit, pediatři ji nezatracují a ostatní lékaři ji spíše neuznávají.

Homeopatie: šetrná a účinná léčba bez vedlejších účinků

„Není to zázrak s okamžitým efektem, ale je bezpečná, bez vedlejších účinků a na některé nemoci zabírá zaručeně a velmi rychle,“ říká o homeopatii MUDr. Renáta Sikytová z Homeopatické ordinace v Dobřichovicích.

Homeopatie

Homeopatie je lékařská léčebná metoda založená na principu, že podobné se léčí podobným. Pacientovi je tedy podávána látka, zpracovaná speciálními homeopatickými postupy do homeopatického léku, která je-li podána zdravému jedinci, vyvolá u něj krátkodobě tytéž příznaky a potíže, jakými se projevuje pacientova choroba.

Nejčtenější články

Nejnovější témata

Nejnovější diskuze

19. června 2008, 10:54:48

Dobrý den .Ano opět bych přestával kouřit bez šidítek ,.Vážím si sám sebe a nebudu se…

28. června 2008, 09:42:17

Hele ty nulo ty ještě žiješ? Dofám ,že nekouříš.kam jedeš na dovolenou ? Nebolí tě oči…

28. června 2008, 09:57:08

Tak vážení poděkujte Karlovy slíbil jsem mu pro zdar Vašeho odvykání ale spíše pro něho…

Naši partneři

Inzerce