ahojte, pomáhá z těla odstranovat těžké kovy,toxiny a další jedovaté látky,pomáhá odstranit chronickou zácpu,čistí trávící ustrojí,jako probiotikum podporuje tvorbu prospěšných lactobacilů a bifidobakterií,podporuje zdravou krvetvorbu,zvyšuje hladinu hemoglinu,podporuje kožní metabolismus,hojení ran a vředů,posiluje imunitu organismu proti virovým onemocněním,podporuje zdravé funkce reprodukčních orgánů,prospívá celkové regeneraci organismu,zvyšuje energii a vitalitu a další a další věci my ji bereme celá rodinka plus malej má 4 a už jí bere od 1 roku a jsme s ní moooc spokojeni proto posílám dál více se dozvíte zde jsou tam supr články http://chlorellamrmia.blogspot.com/
Léčba úzkosti práškováním a povídáním
Odpovědi
Dobrý den, chci se zeptat zda a jak vám zabírá asentra 50 mg. Já již beru 18 dní, panika se zlepšila , al stále mám pálení, po těle záda hrudník podpaží krk. Někde jsem se dočetla že to snad může být k tomu. Dále pak pociťuji vnitřní chvění a slabost v nohách, v začátku užívání byla i nespavost, teď už se to zlepšilo a tak spím alespoň přerušovaně. Prý by to mělo zabrat cca tak měsíc až dva. ještě k tomu beru Neurol 0,25 po dobu překlenovací než plně asentra zabere. Chce si se mnou o tom někdo vyměnit pár slov a zkušenosti co a jak?
Dobrý den, chci se zeptat zda a jak vám zabírá asentra 50 mg. Já již beru 18 dní, panika se zlepšila , al stále mám pálení, po těle záda hrudník podpaží krk. Někde jsem se dočetla že to snad může být k tomu. Dále pak pociťuji vnitřní chvění a slabost v nohách, v začátku užívání byla i nespavost, teď už se to zlepšilo a tak spím alespoň přerušovaně. Prý by to mělo zabrat cca tak měsíc až dva. ještě k tomu beru Neurol 0,25 po dobu překlenovací než plně asentra zabere. Chce si se mnou o tom někdo vyměnit pár slov a zkušenosti co a jak?

Přidat nový komentář