Inzerce https://www.lekarna.cz/doprava-zdarma/?utm_source=ordinace&utm_medium=leaderboard&utm_campaign=doprava-zdarma

Partneři Ordinace.cz

( | přečteno: 58907x )

Logo VFN

Všeobecná fakultní nemocnice v Praze

VFN se věnuje léčbě a klinickému výzkumu již přes dvě stovky let. Spolupracuje s 1. lékařskou fakultou Univerzity Karlovy a podílí se na výuce mladých lékařů. Na klinikách je každoročně hospitalizováno přes 60 000 pacientů, ambulancemi ročně projde více než 2.000.000 pacientů. S těmito úctyhodnými čísly se VFN v Praze řadí největším zdravotnickým pracovištím v republice.

Řada vynikajících odborníků VFN připravuje články do Databáze nemocí Ordinace.cz, podílí se na rozvoji virtuální polikliniky, účastní se chatů Živě na Ordinaci.cz a odpovídá na dotazy pacientů v poradně Online konzultací

Logo ČČK

Český červený kříž

Český červený kříž je humanitární občanské sdružení působící na celém území České republiky. Působí zejména v oblasti humanitární, sociální a zdravotní. Jeho všeobecně prospěšná činnost je založena na práci dobrovolníků. ČČK se na Ordinaci.cz podílí na přípravě a podpoře Databáze První pomoci.

Logo ZPŠ

Zaměstnanecká pojišťovna Škoda

ZPŠ je dynamicky se rozvíjející regionální zdravotní pojišťovnou, sdružující hlavně zaměstnance a rodinné příslušníky firmy ŠKODA AUTO, a.s. Její pobočky najdeme především v Boleslavi a jejím okolí. Již od okamžiku svého vzniku se ZPŠ snažila poskytovat svým pojištěncům v rámci možností daných platnou legislativou nadstandardní služby. K nim patří kromě jiného i partnerství této pojišťovny v poradně Online konzultací, kde ZPŠ hradí dotazy svým pojištěncům.

Logo ZPMA

Zdravotní pojišťovna METAL-ALIANCE

ZP M-A je certifikovanou společností, která již od roku 1993 působí v oblasti veřejného zdravotního pojištění a své služby zajišťuje prostřednictvím celorepublikové sítě svých kontaktních pracovišť. Nejvyšší hodnotou ZP M-A je spokojený pojištěnec. Do tohoto konceptu zapadá podíl na spolupráci s poradnou Online konzultací, kde ZP M-A dotazy svým pojištěncům hradí.

Logo OZP

Oborová zdravotní pojišťovna zaměstnanců bank, pojišťoven a stavebnictví

OZP je díky počtu svých klientů druhou největší zaměstnaneckou pojišťovnou v České republice. OZP se neomezuje pouze na výběr zákonného pojištění a proplácení zdravotní péče, která je z tohoto povinného pojištění hrazena. Z fondů pro zlepšení zdravotní péče a prevence zajišťuje doplňkové péče o své klienty, například hrazení dotazů v poradně Online konzultací.

Logo RBP

Revírní bratrská pokladna zdravotní pojišťovna

RBP je jednou z největších zaměstnaneckých zdravotních pojišťoven v ČR. Působí především na severní a střední Moravě a ve Slezsku. V roce 2006 rozšířila péči s své pojištěnce spoluprací s Ordinací.cz, kde pojištěncům hradí odpovědi na dotazy v poradně Online konzultací.

Logo ZPMV

Zdravotní pojišťovny ministerstva vnitra ČR

ZP MV ČR je zdravotní pojišťovnou s pobočkami po celé republice. Podporuje koncept pokládání elektronických dotazů v poradně Online konzultací. Podílí se také na vytváření konceptu zdravotního portálu a péče o pacienty.

Léky a doplatky

Vyhledejte lék pomocí jeho celého názvu nebo jeho části. V databázi najdete kompletní příbalovou informaci daného léku a průměrný doplatek v lékárně.

Např.: wobenzym
Poraďte se s lékařem

Podívejte se na zveřejněné odpovědi o zdraví a nemocech. Všechny odpovědi

Inzerce https://www.ordinace.cz/clanek/odborne-poradny-na-ordinace-cz/

Chcete mít přehled
o novinkách na ordinaci.cz

Objednejte si zdarma náš pravidelný zpravodaj.

Inzerce
Chcete zdravě spát?
Stáhněte si voucher s 10% slevou na zdravotní matrace a polštáře Magniflex a využijte jej při nákupu v Showroomech Magniflex nebo v síti certifikovaných obchodních partnerů Magniflex po celé ČR.

banner_voucher_sleva_magniflex

Mohlo by vás zajímat

Práce na zahradě může být riziková pro váš zrak. Jaká je první pomoc při úrazech oka

Startuje letošní zahrádkářská sezóna. S pracemi na zahradě je ale spojena řada úrazů. Od drobných škrábanců přes řezné rány až po úrazy oka. Následky poranění očí jsou velmi nepříjemné a mohou mít dokonce trvalé následky. Zmírnit je může správná první pomoc.

Fenistil kapky na kašel

Dobrý den. Pediatr napsal synovi kapky Fenistil na kašel. Jak je to možné, když je na alergii?

Reflexní terapie: Masáž nohou, která dodá energii a vitalitu celému tělu

Když potřebujete „dobít baterky“, zbavit bolesti, stresu nebo zlepšit imunitu, sundejte boty a choďte bosí! Dopřejete si tak přirozenou reflexní terapii plosek nohou, která zahání únavu a působí na zdraví vnitřních orgánů.

Když na nás padne jarní únava

Pocit vyčerpání, podrážděnost, výkyvy nálady nebo snížená energie. Jarní únava může mít mnoho podob. Tento stav způsobený nejen nedostatkem slunečního světla, ale také omezeným pohybem na čerstvém vzduchu je přirozeným jevem, který podle odhadů trápí až tři čtvrtiny populace. Když si totiž v zimě vyčerpáme zásoby „hormonu štěstí“ serotoninu, může dojít k hormonální nerovnováze a přebytku „spacího hormonu“ melatoninu.

Nejčtenější články

Nejnovější témata

Nejnovější diskuze

19. června 2008, 10:54:48

Dobrý den .Ano opět bych přestával kouřit bez šidítek ,.Vážím si sám sebe a nebudu se…

28. června 2008, 09:42:17

Hele ty nulo ty ještě žiješ? Dofám ,že nekouříš.kam jedeš na dovolenou ? Nebolí tě oči…

28. června 2008, 09:57:08

Tak vážení poděkujte Karlovy slíbil jsem mu pro zdar Vašeho odvykání ale spíše pro něho…

Naši partneři

Inzerce