Dobrý den, mám momentálně dost závažný problém s nespavostí, kterou u mě vyvolaly potíže s močovým měchýřem. Vloni na podzim jsem prodělala zánět, který se mi opakoval koncem února a od 2.3. jsem 12 nocí za sebou nespala, protože jsem běhala každou půl až hodinu na WC. Ze zoufalství jsem požádala svého obvodního lékaře o prášek na spaní a ten mi předepsal Salven. Je to obdoba Stillnoxu na bázi zolpidemu, brala jsem ho teď 11 dní a pomohl mi usnout tak na 3 až 6 hodin vždy s probuzením, kdy jsem musela na toaletu. Dnes jsem byla na vstupním vyšetření na urologii, které bude ještě pokračovat dalšími vyšetřeními včetně endoskopie, potáhne se to déle a uroložka mi dnes na moji prosbu předepsala na močový měchýř Spasmed, po kterém jsem doufala, že se mi močový měchýř trochu zklidní a budu moci usnout. Ovšem po Spasmedu to bylo ještě horší, navíc mi vyskočila slabá vyrážka na bradě a cítila jsem i slabou arytmii. Je mi 65 let, stále ještě příležitostně pracuji při důchodu a jsem už z tohoto stavu zoufalá, když se nevyspím a musím při práci předržovat únavu. Raději se proto chci vrátit k užití Salvenu na noc do té doby, na že se zjistí moje diagnóza, protože bez spánku prostě nemůžu fungovat.bChtěla jsem se zeptat, zda někdo zažil obdobnou zkušenost s nespavostí, vyvolanou nějakou takovou příčinou, byl nucen užívat léky na spaní, jestli se mu po vyřešení zdravotního problému povedlo začít zase usínat bez léků a jak dlouho to trvalo. Mám také velké obavy že závislosti na Salvenu, jak dalece mi v tomto případě hrozí? Předem děkuji za zpětnou vazbu
Přidat nový komentář