Nejlepší prevence je velmi jednoduchá, stačí pít zásaditou- živou- vodu. Vše o vodách : htt p://www.mrtva-ziva-voda.er. cz
Chřipka je vysoce nakažlivá. Přenáší se vzduchem kašláním, kýcháním. Patří mezi kapénkové infekce. více ...
Chřipka je vysoce nakažlivá. Přenáší se vzduchem kašláním, kýcháním. Patří mezi kapénkové infekce. více ...
Nejlepší prevence je velmi jednoduchá, stačí pít zásaditou- živou- vodu. Vše o vodách : htt p://www.mrtva-ziva-voda.er. cz
Měl jsem dost pohnutý imunitní systém a s tím se spojovaly časté problémy. Hlavně v období chřipkových onemocnění. Pomohlo mi si upravit jídelníček a Wobenzym.
Velice záleží na tom, co do svého těla pustíte. Pokud chcete opravdu dobrou a účinnou ochranu pro sebe a své blízké, měli byste užívat čistě přírodní věci. V lékárnách se tváří spousta věcí jako zdravě prospěšná a vhodná pro prevenci onemocnění, ale opak je pravdou. Mohu Vám doporučit přírodní látky, které jsou o mnoho účinnější než očkování proti chřipce. Pokud pro zdraví chcete opravdu něco udělat, tak mě kontaktujte na e-mail [email protected] a můžeme vše probrat.
Zjistila jsem, že se opravdu vyplatí soustředit se na prevenci, než se pak doma trápit s nemocemi...takže se celá rodina snažíme otužovat a jíme hodně ovoce a zeleniny. Hodně tekutin (voda, čaj) a mýt ruce. Když cestujeme městskou přeplněnou dopravou, tak se nám vyplácí proplachovat nos mořskou vodou (např. sprej Quixx), nos se vyčistí a viry nemají šanci. Letošní podzim jsme zatím bez nemocí :)
Mně se tedy jako prevence před chřipkou a nachlazením osvědčil Preventan. Nejdřív jsem začala dávat dětský synovi, protože chodil ze školky věčně nakřáplý a každou chvíli marodil, a protože mu to opravdu pomohlo a druhý rok školky už byl lepší, tak jsme ho začali brát i my s manželem. :-)
Pokud má člověk oslabenou imunitu, je ve stresu a neodpočatý, snadno chytí kde co :( Já osobně dbám na dostatek spánku. I u dětí - jsou v dnešní době vytížené jako dospělí. K tomu posilujeme imunitu - každé ráno Preventan a hodně ovoce a tekutin. Výborné je otužování a procházky na čerstvém vzduchu.
Přidat nový komentář