Dobrý den, mám 8 měsíční miminko, rostou mu zoubky a má průjem. Co za homeopatika mohu použít?
27.10 09 jsem byla na odebrání histologického vyštření a dosud mi nepřišel výsledek,mám strach že je něco v nepořádku protože to trvá dlouho
Je mikroskopické vyšetření malého kousku tkáně, který byl předem odebrán z Vašeho těla. Vzorek se odebírá z nemocného orgánu. více ...
27.10 09 jsem byla na odebrání histologického vyštření a dosud mi nepřišel výsledek,mám strach že je něco v nepořádku protože to trvá dlouho
To už by volali, kdyby to bylo pozitivní... Když nevolaji je to v pořádku, aspoň tak jsem to měla já
Dobrý den, mohu se zeptat jestli je bolestive odebrani kozniho vzorku? Jak velkou cast kuze vam odebrali? Predem dekuji.
Dobrý den, jsem teď značně nervózní. Koncem listopadu jsem byla na odstranění odchylky na vnějším pysku a díky online objednání do ordinace jsem měla přijít až dnes na kontrolu. Bohužel mám ale silnou menstruaci a mám přijít tedy za týden. Po zeptani na výsledek z operace, mi sestra řekla, že je histologicky pozitivní. Blíže prý doktorka. Myslela jsem, že kdyby bylo něco špatně, že mi budou volat hned, ale co je tedy toto? Mám strach. Přijde mi, že o sestra byla hned zaražená. Děkuji :(
Přidat nový komentář