Pískování zubů je populární metoda pro odstranění povrchových skvrn a zlepšení vzhledu úsměvu. Na rozdíl od běžného čištění zubů kartáčkem, pískování dokáže odstranit skvrny způsobené kávou, čajem, vínem nebo kouřením. Procedura je velmi šetrná ke sklovině, ale zároveň účinná.
Tento clanek mne jenom utvrdil v tom co ¨jsem si myslela o ucincich medunky. Nikdy ani neskousela hledat konkretne ucinky medunky, az ted, ze jsem na to nahodou narazila. Muj pritel totizto mel problemy s pitim a nespavosti. Babicka je totiz bylinkarka a kdez to jsem s ni vyrustala tak jsem se lecos naucila nebo zapamatovala. A tak jsem jednou koupila zivou medunku a skusila mu dat vypit tento caj. Po trech dnech co nemohl spat, celou noc brouzdal po byte a uz byl z toho nervozni a vycerpani, tak usnul jako male dite a spal az do druheho dne do deseti. Vzbudil jse vyspali a odpocinuty i psychicky.Muj nazor je tedy, ze nejlepsi jsou bylinky na leceni ruznych nemoci, ale tam kde uz nepomuzou bylinky je nutno pouzit bohuzel i nezdrave leky, ktere nas organizmus sice leci ale zaroven i skodi.
Přidat nový komentář