Inzerce https://www.lekarna.cz/opalovaci-prostredky/?utm_source=ordinace&utm_medium=leaderboard&utm_campaign=opalovaci-prostredky

Bez lékárničky ani ránu

( Komerční prezentace | přečteno: 4945x )

Naše cestovní zvyklosti se za poslední dobu dost výrazně změnily. Není to tak dlouho, co jsme si u nás téměř nedovedli představit, že vůbec poletíme někam za sluncem. Ale zkracováním vzdáleností povyrostly i naše možnosti. Na slunný konec světa to letadlem není tak daleko ani v době, kdy u nás řádí podzimní a zimní plískanice. Přesto však léto stále zůstává tradičním obdobím k cestování. A ačkoliv se na cestování změnilo mnohé, něco zůstává nebo by přinejmenším mělo zůstat stejné.

Boiron.cz

Nikdy se například do zahraničí nevydáte bez platného dokladu. Sbalíte adekvátní oblečení a svou intimní kosmetiku taky doma nenecháte. A ještě… ano, ještě tam něco podstatného chybí. Mladí, staří, zdraví, nemocní, zkrátka na cestách nikomu nesmí chybět lékárnička. I když je dneska lékařská péče dostupná většinou rychle, jak se říká, jistota je jistota.

Na internetu se snadno poučíte, co v příruční lékárničce nesmí chybět, takže jen pro úplnost. Užíváte pravidelně nějaké léky? Mějte je s sebou v dostatečném množství. Alergici budou počítat s antihistaminiky, nejlépe s takovými, na jaká jsou zvyklí. Pokud víte, že vám chvíli trvá srovnat se s netradiční stravou, je dobré mít léky na zažívání. Každému se může stát, že si při sportu nebo turistice malinko ublíží, čili jsou na místě nejen náplasti a obvaz, ale taky léky proti bolesti. Pokud jedete za sluncem, je třeba mít odpovídající přípravky na opalování i po něm. A abyste se celou dobu pobytu vyhýbali večernímu posezení s přáteli, protože jste si zapomněli repelent proti bodavému hmyzu, to nestojí za to. Takže nezapomeňte ani na něj. Třeba bude mít lékárničku i někdo jiný, ale třeba ne…

My vám navíc doporučujeme, abyste si do cestovní lékárničky přidali také homeopatické léčivé přípravky a kosmetické přípravky Boiron. Jsou přírodního původu, šetrné k lidskému organismu, a můžete je klidně kombinovat s jinými léky/přípravky, jejich účinky se navzájem neovlivňují. Při každodenních činnostech nalezne uplatnění kosmetický přípravek Arnigel©, zklidňující gel obsahující výtažky z rostliny Arnica montana (prha arnika). Určitě si přibalte kosmetický přípravek Dapis gel©, který ulevuje při mírných projevech svědění. A myslete také na tradiční rostlinný léčivý přípravek Cicaderma©, mast na drobná poranění a popáleniny, která je úžasně hojivá díky obsahu měsíčku lékařského a která jistě najde četné využití.

Další léčivé přípravky volte podle cílové destinace, očekávané teploty a aktivit, které chcete na dovolené vykonávat.

Šťastnou cestu a užívejte si bezstarostnou dovolenou!

komerční sdělení500x150_sedatif_2020_12_ordinace.cz.jpg

Léky a doplatky

Vyhledejte lék pomocí jeho celého názvu nebo jeho části. V databázi najdete kompletní příbalovou informaci daného léku a průměrný doplatek v lékárně.

Např.: wobenzym
Inzerce https://www.ordinace.cz/clanek/odborne-poradny-na-ordinace-cz/
Partner rubriky Homeopatie
Partner rubriky Homeopatie

Chcete mít přehled
o novinkách na ordinaci.cz

Objednejte si zdarma náš pravidelný zpravodaj.

Inzerce https://www.lekarna.cz/vzdalena-odborna-pece/?utm_source=ordinace&utm_medium=square&utm_campaign=vzdalena-odborna-pece

Mohlo by vás zajímat

Zmůže homeopatie paradentózu?

Fungují homeopatika i na léčbu a prevenci paradentózy? To vám zodpoví odborník?

Jsou homeopatika podvod?

Homeopatici na ni nedají dopustit, pediatři ji nezatracují a ostatní lékaři ji spíše neuznávají.

Nejčastější mýty o homeopatii

Homeopatií se dá léčit rakovina, při užívání homeopatik musíte zapomenout za žvýkačky a čištění zubů. To jsou některé z mýtů o homeopatii, které bychom rádi probrali.

Homeopatie

Homeopatie je lékařská léčebná metoda založená na principu, že podobné se léčí podobným. Pacientovi je tedy podávána látka, zpracovaná speciálními homeopatickými postupy do homeopatického léku, která je-li podána zdravému jedinci, vyvolá u něj krátkodobě tytéž příznaky a potíže, jakými se projevuje pacientova choroba.

Nejčtenější články

Nejnovější témata

Nejnovější diskuze

19. června 2008, 10:54:48

Dobrý den .Ano opět bych přestával kouřit bez šidítek ,.Vážím si sám sebe a nebudu se…

28. června 2008, 09:42:17

Hele ty nulo ty ještě žiješ? Dofám ,že nekouříš.kam jedeš na dovolenou ? Nebolí tě oči…

28. června 2008, 09:57:08

Tak vážení poděkujte Karlovy slíbil jsem mu pro zdar Vašeho odvykání ale spíše pro něho…

Naši partneři

Inzerce