Ahoj,
zdravím všechny odvyklé kuřáky :-) Pokoušel jsem se přestat kouřit x-krát, nyní mi pomáhá jeden on-line kurz na internetu a navíc Champix.
Budu rád, když mi nějaká hodná duše zodpoví otázku, nad kterou si lámu hlavu. Champix užívám druhý týden, cigarety jsem vysadil úplně před 3 dny. Úplně mě šokovalo, že absťák skoro není. A to jsem jej vždy při odvykání měl (kouřil jsem 17 let krabičku denně). Rád bych se Vás zeptal jak to je s absťákem, resp., když třeba za 2 měsíce champix vysadím úplně, tak absťák se již nedostaví? Podle mě asi ano. A nebo se absťák dostaví po vysazení Champixu? ... Mám teď namysli pouze fyzickou závislost na nikotinu. Poradíte prosím?
Jde mi totiž o to, že mám chronický zánět žaludku, a víte jak Champix působí na žaludek :-( V on-line kurzu klučina říkal, že po vysazení Champixu se absťák dostaví, což mě docela zmátlo. Myslím si, že je to blbost. A champix beru právě proto, abych absťák přešel tak nějak na autopilota, s lehkostí. Kdyby se měl absťák dostavit po vysazení Champixu tak jsme se já a můj žaludek trápili zbytečně :-(
Děkuji za rady :-)
Martin
Přidat nový komentář