Inzerce https://www.lekarna.cz/doprava-zdarma/?utm_source=ordinace&utm_medium=leaderboard&utm_campaign=doprava-zdarma

Představení Erpet Medical Centra – zubní kliniky, kde to nebolí

( Komerční prezentace | přečteno: 8683x )

Kdo se bojí zubaře, je zbabělec. Kdo se k němu těší, je nejspíše masochista. A kdo je někde mezi a rád by nadobro vyprovodil "motýlky ze žaludku", ten ať zkusí kliniku, kde to nebolí.

Máme pro Vás jeden tip – jedná se o zubní kliniku ERPET MEDICAL CENTRUM, která letos v únoru oslavila již 4. narozeniny. ERPET MEDICAL CENTRUM se nachází v Pštrossově ulici 10 na Praze 1 – tedy přímo v centru Prahy – 5 minut chůze od Národního divadla či Karlova náměstí. V roce 2005 – 2006 prošla budova celkovou rekonstrukcí.

Na stejném místě se dříve nacházelo stomatologické pracoviště již 13 let, ale v únoru roku 2006 bylo znovuotevřeno po celkové rekonstrukci, která trvala téměř rok. Již 4 roky jsou zde ošetřováni klienti v celkem devatenácti ordinacích včetně dvou chirurgických sálů, které se využívají zejména k implantologii či extrakcím a samozřejmě k veškerým ostatním chirurgickým zákrokům. Z devatenácti ordinací jsou dvě vyčleněny pro práci dentálních hygienistek. Přímo v budově se nachází plně digitální RTG pracoviště a také zubní laboratoře, což umožňuje nabídnout klientům veškeré služby ambulantní stomatologie v jedné budově. Moderní a příjemný interiér kliniky i zubních a ostatních ordinací působí na psychiku klienta uklidňujícím dojmem. Ve stomatologických ordinacích ERPET MEDICAL CENTRA je poskytována komplexní odborná péče o Váš chrup a samozřejmostí je profesionální a vstřícný přístup personálu. Prioritou při ošetření je pohodlí klienta a bezbolestnost zákroku.

Konkrétněji mezi nabízené služby patří běžné preventivní kontroly, které by měl každý absolvovat zhruba dvakrát do roka. V některých případech častěji – například pacienti s chronickou parodontitidou. Výjimečně, u některých pacientů s minimální kazivostí a perfektní domácí hygienou, jsou dostačující preventivní prohlídky jednou za rok. Tuto preventivní prohlídku doporučují lékaři ERPET MEDICAL CENTRA téměř vždy spojit s ošetřením u dentální hygienistky, která provádí instruktáž domácí péče o chrup, dokonale odstraní zubní kámen a plak v dutině ústní a seznámí klienta s pomůckami určenými ke správnému čištění zubů. Po provedené instruktáži je samozřejmě možno si doporučené pomůcky (mezizubní kartáčky, dentální nitě atd.) zakoupit přímo v recepci kliniky. Dentální hygiena se v poslední době stává velmi důležitou součástí preventivní stomatologie.

Pravidelné ošetření u dentální hygienistky a dále správné čištění zubů s použitím správných pomůcek rapidně omezuje vznik zubního kazu a vznik lidově řečeno „parodontózy“. Toto ošetření je, bohužel, plně hrazeno klientem, ale náklady vynaložené 1 - 2x ročně na toto ošetření ušetří mnoho výdajů za implantáty a protetické práce ve vyšším věku, zejména u klientů s nadměrnou tvorbou zubního plaku a kamene.

Pokud se přece jen i přes pravidelné preventivní návštěvy u stomatologa a dentální hygienistky vyskytne problém, v ERPET MEDICAL CENTRU se dá vyřešit bezbolestně. Úzkostliví pacienti většinou odkládají návštěvu stomatologa až do doby, kdy je bolest neúnosná. Bohužel, ošetřování takových stavů může být potom pro pacienta často opět velmi nepříjemné. Tomuto může pomoci vstřícný a příjemný personál – od recepčních až po sestřičky v ordinaci a dále samozřejmě použití lokální anestezie či analgosedace u složitějších výkonů.

Analgosedace se provádí za přítomnosti anesteziologa. Při této metodě se u klienta navodí stav, při kterém s ošetřujícím stomatologem spolupracuje bez nepříjemných zážitků. Po skončení má klient dojem, že zákrok proběhl při uspání. Může se využít při komplikovaných extrakcích zubů moudrosti či při zavádění implantátů.

Díky implantátům se dnes mohou nahrazovat chybějící zuby bez nutnosti brousit zuby ostatní a řešit mezeru můstkem. Implantátem zasazeným do čelistní kosti se nahradí chybějící zub a po vytvoření pevného spojení s kostí se implantát využije pro protetickou práci, jejíž zhotovení by jinak nebylo možné. Jde sice o náročnou, ale efektivní metodu rekonstrukce chrupu. Dentální implantologie prodělala v posledním desetiletí bouřlivý vývoj a stala se standardním léčebným postupem v moderní stomatologii. Mezi další nabízené služby samozřejmě kromě běžného ošetření zubních kazů a estetické stomatologie patří také zhotovení protetických prací – korunek, můstků, částečných a celkových náhrad snímacích, či fixních.

Pohotovostní služba o víkendech či svátcích je samozřejmě také jednou z důležitých nabízených služeb.

Pštrossova 10
110 00 Praha 1
Tel: +420 221 595 000
Pohotovost – tel: +420 724 511 547
e-mail: [email protected]
www.erpetmedical.cz
Léky a doplatky

Vyhledejte lék pomocí jeho celého názvu nebo jeho části. V databázi najdete kompletní příbalovou informaci daného léku a průměrný doplatek v lékárně.

Např.: wobenzym

Přidat nový komentář

Inzerce https://www.ordinace.cz/clanek/odborne-poradny-na-ordinace-cz/

Mohlo by vás zajímat

Problémy s ošetřením chrupu nespolupracujícího dítěte

Chtěla bych se zeptat:mám syna ve věku 5 let, který má potíže se zubními kazy v mléčném chrupu.Po první zkušenosti s vrtáním zubu ho již nemůžu donutit k zubnímu ošetření.Vždy je z toho strach,křik a pláč v ordinaci.Přes veškeré sliby,že si zoubky nechá ošetřit,nakonec neotevře ani pusu.Je nějaká metoda nebo způsob ošetření,který byste mi mohli poradit nebo doporučit?Právě v tomto období si stěžuje,že ho zoubky bolí,hlavně v noci.Ale dobrovolně se ošetřit nenechá.Podotýkám,že u obvodní lékařky při vyšetřeních ani při očkování s ním problémy nejsou žádné.Děkuji.

Zubní kaz

Abychom mohli správně pochopit vznik zubního kazu a jeho příčiny, musíme si stručně vysvětlit, z jakých částí se zub skládá.

Zubní vyšetření

Zubní prohlídka je vyšetření, při kterém lékař prohlídne váš chrup. Zuby jsou vývojově velmi staré útvary a jsou složené z tvrdých tkání (zubovina, sklovina a cement). Slouží k uchopení, dělení a rozmělňování potravy.

Nejčtenější články

Nejnovější témata

Nejnovější diskuze

19. června 2008, 10:54:48

Dobrý den .Ano opět bych přestával kouřit bez šidítek ,.Vážím si sám sebe a nebudu se…

28. června 2008, 09:42:17

Hele ty nulo ty ještě žiješ? Dofám ,že nekouříš.kam jedeš na dovolenou ? Nebolí tě oči…

28. června 2008, 09:57:08

Tak vážení poděkujte Karlovy slíbil jsem mu pro zdar Vašeho odvykání ale spíše pro něho…

Naši partneři

Inzerce