Inzerce https://www.lekarna.cz/opalovaci-prostredky/?utm_source=ordinace&utm_medium=leaderboard&utm_campaign=opalovaci-prostredky

Neurologické vyšetření

(MUDr. Martina Kasperová | přečteno: 226222x )

Neurologické vyšetření je soubor úkonů, které lékař provádí za účelem zjištění Vašeho konkrétního neurologického onemocnění nebo podezření na něj. Aby lékař mohl Vaši diagnózu správně určit a dále Vás i optimálně léčit, musí se nejprve seznámit s Vaším osobním, rodinným a sociálním zázemím.

shutterstock.com

Co to je neurologické vyšetření?

Neurologické vyšetření je soubor úkonů, které lékař provádí za účelem zjištění Vašeho konkrétního neurologického onemocnění nebo podezření na něj. Aby lékař mohl Vaši diagnózu správně určit a dále Vás i optimálně léčit, musí se nejprve seznámit s Vaším osobním, rodinným a sociálním zázemím. Především zjišťuje příčinu Vaší návštěvy u něj a Vaše bezprostřední obtíže, které Vás do ordinace přivádějí. Ze zjištěných údajů sestaví tzv. anamnézu a následuje vlastní neurologické vyšetření.

kapitola
Léky a doplatky

Vyhledejte lék pomocí jeho celého názvu nebo jeho části. V databázi najdete kompletní příbalovou informaci daného léku a průměrný doplatek v lékárně.

Např.: wobenzym
Poraďte se s lékařem

Podívejte se na zveřejněné odpovědi o zdraví a nemocech. Všechny odpovědi

Diskuse k článku
marešová Irena
31x

muj přítel si vyžadal neurologicke vysetreni/specialne eeg mozku/ale pani doktorka rozhodla ze neni nutne.Nyní byl na vyšetřeni před zakrokem v nemocnici,kde doktor doporučil vyseteni mozku CT.Jaky je ve vysetrenich rozdil?

lenka šulikova
19x

dobry den ja mam us 2 den pocit mravenceni pod krkem a pod klicni kosti jen par sekund a nic a pak zas lecim se mela jsem 2 krivou pusu v roku 1997 a pak 2003 prosim muzete mi poradit co to muzu byt dekuji lenka je mi 35 let

Mari

Užívám Sumatriptan Actavis - je to lék na migrénu. Může ho předepsat i praktický lékař. Osobně jsem léčena u neurologa - ale když potřebuji lék na migrénu, zajdu k praktickému lékaři. Sumatriptány velmi dobře fungují a člověk může být plně funkční a bez bolesti.


Celkový počet příspěvků v diskusi: 16. Vstoupit do diskuse.

Přidat nový komentář

Inzerce https://www.ordinace.cz/clanek/odborne-poradny-na-ordinace-cz/

Nejčtenější články

Nejnovější témata

Nejnovější diskuze

19. června 2008, 10:54:48

Dobrý den .Ano opět bych přestával kouřit bez šidítek ,.Vážím si sám sebe a nebudu se…

28. června 2008, 09:42:17

Hele ty nulo ty ještě žiješ? Dofám ,že nekouříš.kam jedeš na dovolenou ? Nebolí tě oči…

28. června 2008, 09:57:08

Tak vážení poděkujte Karlovy slíbil jsem mu pro zdar Vašeho odvykání ale spíše pro něho…

Naši partneři

Inzerce