Dobrý den. Co na průjem v těhotenství? Děkuji
Dobrý den, jaké máte zkušenosti s dětskými pastami? Poradíte nějakou? Kupuju často v drogeriii,ale dcerce se začaly kazit zuby a tyhle moc tvorbu nezastavují.
Dobrý věčer mám 19 měsíční dcerku a našla jsem jí na zubu kaz není to brzo ? Přitom aždý den zoubky čistíme?
Dobrý den, jaké máte zkušenosti s dětskými pastami? Poradíte nějakou? Kupuju často v drogeriii,ale dcerce se začaly kazit zuby a tyhle moc tvorbu nezastavují.
Užívám vigantolvit už dva měsíce... vitamín D je pro tělo důležitý, a jestliže cítíte že ho máte v těle nedostatek, tak bych neváhala... s doplňkem sem spokojená
Meliso moc hezky napsané. Já sem koupila dvě balení tohoto doplňku mamce k Vánocům. Sama zkušenost zatím nemám ale uvažuji že si jej také pořídím
Snažím se zubním kazům u dětí co nejvíce zabránit i tím, že omezuji co nejvíce bílý cukr. Snažila jsem se letos udělat i zdravější varianty Vánočního cukroví, a i tak moc dobré na chuť. Děcka ujídali o sto šest. Můžu doporučit i džem bez přidaného bílého cukru. Relax z ovoce
Maminy mohla bych se prosím zeptat, jestli některá kupuejte pro své miláčky speciální zubní pastu? Nebo používáte tu co máte i pro sebe?
Přidat nový komentář