Dobry den.Dnes jsem v praci mela nehodu s nozem.Porezala jsem si dva prsty a najednou jsem omdlela a zvracela.Zajimalo by me jestli to je z toho ze jsem treba videla krev nebo je to z niceho jinyho,Nikdy predtim se mi nebelalo zle z krve.Ziji dost uspechany zivot ale na omdlivani jsem dost trpela.Doktori mi nic nezjistili
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, z čeho může člověk omdlít. Poprvé se mi to stalo v létě u moře, zatočila se mi hlava, zamžilo před očima a upadla jsem na zem. Bylo mi strašně zle, po chvíli co jsem si sedla a napila tak to bylo v pořádku. Podruhé se mi to stalo před pár dny, teďka o Vánocích, vstala jsem z postele prošla se po pokoji a bylo mi zle, jako na zvracení ..a opět se mi zamžilo před očima a spadla jsem a dost jsem se praštila :( Od té doby mě občas bolí hlava, např. když si lehnu a zakloním hlavu přes kraj postele..nebo se mi jen tak zatočí hlava..prosím poradte mi, byla jsem u doktorky a ta mě poslala na neurologii a kardiologii..mám strach co mi tam objeví :( díky za rady

Přidat nový komentář