Pískování zubů je populární metoda pro odstranění povrchových skvrn a zlepšení vzhledu úsměvu. Na rozdíl od běžného čištění zubů kartáčkem, pískování dokáže odstranit skvrny způsobené kávou, čajem, vínem nebo kouřením. Procedura je velmi šetrná ke sklovině, ale zároveň účinná.
Dobrý den, hledám děti od 6 let, které trpí atopickým ekzémem, z Brna a okolí, případně i z Olomouce. Chtěla bych s nimi udělat rozhovor ( je to spíše hra, kombinovaná s rozhovorem, pro dítě určitě zajímavá, rozhodně ne nudná, zabere asi hodinu času) , který slouží pro moje studijní účely a pro práci na oboru psychologie v Brně. Vaše účast ve výzkumu je přísně anonymní. Samořejmostí je, že Vám za Vaši ochotu poskytnu výsledky výzkumu, v případě zájmu dám přečíst bakalářskou práci.. Pokud sami máte doma takto staré dítě a byli byste ochotni mi společně s dítětem věnovat hodinu času (časem i místem se Vám přizpůsobím, rozhovor probíhá jenom s dítětem, jedná se pouze o 1 setkání), kontaktujte mě, prosím, na emailu tana.kadlcik@centrum.cz, příp. tel 777 625 295. Nebo pokud víte o jiném dítěti, které má atopický ekzém, předejte mu (jeho rodiči), prosím, můj kontakt. Děkuji! Táňa Kadlčíková
Přidat nový komentář