Dobrý den. Co na průjem v těhotenství? Děkuji
mám problém.když přijdu domu a sednu si tak mi najednou oči začnou mžikat a nejde to zastavit.Myslim si že tiky to nebudou a k očaři se bojím.Nevíte někdo o co jdek?Pokud ano poradte prosim
Pokud máte jakékoli problémy s bolestmi hlavy nebo migrénami, podívejte se na stránky http://www.dr-bolito.budzdravy .cz/ nebo přímo napište na email bolito@volny.cz, víme jak vám pomoci
mám problém.když přijdu domu a sednu si tak mi najednou oči začnou mžikat a nejde to zastavit.Myslim si že tiky to nebudou a k očaři se bojím.Nevíte někdo o co jdek?Pokud ano poradte prosim
Dobrý den, kromě migrény, na kterou užívám Indometacinové čípky 100,nebo Migraeflux , trpím i na velmi časté bolesti hlavy, bolí mě od krční páteře až k čelu, tlačí mě oči, víčka mám oteklá , nebo mě bolí čelo a celou hlavu mám jak ve svěráku, víčka mám oteklá . Hlava mě bolí několikrát týdně, užívám při bolestech Ibalgin 800, nebo 2Indometacinové čípky, nebo i jiné volně prodejné léky. Už nevím, na koho se obrátit, dobře vím, že mi léky škodí na žaludek, když ale ta bolest je krutá. Prosím o radu, co mám dělat .
Nejlepší koho znám je pan masér z Brna, lázně ulice Kopečná. Umí neuvěřitelné věci, je to skutečný odborník a skromný člověk. vřele doporučuji mě pomohl již za jednou. měla jsem dlouho bolesti zad, lékaři ani rehabilitace nepomáhali. Iva
Přidat nový komentář