Máma mi měřila teplotu v zadku i před o rok starší sestrou ještě v 8mi letech. Pak už jsem se bránil, tak to pouze navrhovala, a sestra vždy pozorně sledovala, jak se to vyvine. No já nechtěl, divil jsem že, že sestře ne, a mně jo. Pak, bylo mi 14let,se přistěhovala sousedka, měla asi 25let.S mámou se spratelila a tvrdila ji, že se má měřit dětem teplota v zadku do 15ti let, hlavně klukům, že to je zdravé na prostatu. A tak máma pořád nalehala, ségra k tomu prikyvovala, no já se nedal. Jednou byla sousedka u nás na návštěvě a, zase na to hodila rec. To já bych se s tím neprala, to by stě koukala. A máma o by jako dělala. Dobře, pomůžete mi? Tak jo. Tak pojď sem, sousedka mne přitáhla k sobě a začala i stahovat tričko. Chtěl jsem se vyskubnout, no řekla máme, pridrzte ho. Máma mne pridrzovala, a vona svlikala. Ségra vše pozorovala, stala hned u nás. Začal jsem červenat. Sousedka mne položila zády na gauč a stahovala kalhoty, máma mne porad držela. Ségra se začala usmívat a koukala. To ho svkiknete do nahá? Ptala se. To víš že jo. Neodchazej.,mozna budeš potřeba. Tak se vy svliknete, řekl jsem. Dovol, mně není 14.v 15ti se to už dětem nedělá, proto tvoje sestra nebude merena, ale ty budeš. Ne, to nechci. Ale budeš, i před ní. Došlo na trenky, držel jsem je. Sousedka mi odtrhla ruce, řekla ségře, ať je drží. Pak mi v od nohou v pohodě stáhla trenky, i když jsem je zvedl pokrčene vzhuruJak se sestre cely obličej roztahl ve spokojenem usmevu. I máma se ze zájmem koukala, no a sousedka přísně, ale taky ze ni to líbilo. Tak teploměr, riztahni ty nohy, nech je skrcene. Ne. Ne? Přineste, čím dostával. Máma přinesla vařečkou. Tak a začnete. Máma mne bila na holou, no málo. Ségra radila, riztahni ty nojy, jinak dostaneš hodně. Tak jdu aspoň ty pryč. Nejdu, chci tě vidět, až tě budou měřit, chci se koukat. Já studem nevěděl, kam uhnout pohledem. Všude jsem viděl, jak se na mne upřeně dívají, na mou nahotu, nejvíc do míst, která jsem chtěl nejvíc skrýt. A ta ségra u toho, no. To je málo, řekla sousedka. Vzala vařečkou, je to byla bolest. Pod tou bolestí jsem povolil, začal slzet, pak do toho ponížením brečet a zdvizene nohy jsem co nejvíc dle pokynů sousedka roztahl a skrcil v kolenou k bradě. Máma mne i se ségrou pořád držela já i v této pozici byl ještě chvíli bit, aby mne nenapadlo se vzpouzet a v pak se zas nějak schoulit, abych zneprudtupnil zadek. Vím, že sestře zarily oči, mohla je na mne nechat, sousedka mi natřela dírku a okolí masti, zajela i dovnitř. To kvůli prostate, vysvětlila sestře. Paní, stáhnete si taky. Tak to udělala i máma. Můžu taky? spitla sestra. Ještě jsem to nedělala. Jeti už 15,muzes,rekka sousedka. A v ty poloze mi sestra začala strkat prst do zadku. To jsem se ri brečel, i přetrvávající bolesti, ale i studem a bezmoci. Sestra mi tam spokojeně prstikem točila, a já začal pociťovat náhle i vzrušení. Pak mi tam sousedka měřila teploměrem a já pořád kromě hanby, ponížení a vzteku cítil i vzrušení, které se stupnovalo.schvalne jsem zkusil sebou skubnout, no hned jsem dostal pár vařečkou, ségra se posunula až k mému zadku, náhlá se až k němu a raztahovala mí půlky. Tlac, ať že ti nezavura, poručila sousedka. Splnil jsem ti. Tak je to dobré. Měřila mne a jako že mi musí chytit ptáčka, aby tam nepadal. Ségra mi při tom, jak roztahovala půlky, dalšími prsty hladila po kulka h. No, stud to byl tak velký, až jsem se ti m vším udělal. Tak vidíš, řekla sousedka. Po exekuci jsem musel zůstat v té poloze ještě ležet. Ségra na mne vítězo slavné koukala. Tak to bylo to vystrcte zadek.
Přidat nový komentář