Pískování zubů je populární metoda pro odstranění povrchových skvrn a zlepšení vzhledu úsměvu. Na rozdíl od běžného čištění zubů kartáčkem, pískování dokáže odstranit skvrny způsobené kávou, čajem, vínem nebo kouřením. Procedura je velmi šetrná ke sklovině, ale zároveň účinná.
Není to tak dlouho, když jsem šla od doktorky a bylo mi mizerně!!! Už tak rok se táhne problém s únavou a opakujícími se nachlazeními a stálým pospáváním. Léčitelka mi doporučila, ať si nechám udělat rozbor krve. Zašla jsem k doktorce a požádala o rozbor krve. Ale byla jsem rozčarovaná, když jsem si přišla pro výsledky. S obsahem mě sice seznámila, ale tak tajemně, že jsem ji požádala, aby mi výsledky dala. Dělala s tím strašný drahoty! Na můj minimálně 4x opakovaný dotaz" "ale mám na to nárok, ty výsledky podrobně znát" mi pak vyhotovila kopii a tu mi podala takovým způsobem, že to spadlo na zem. Zvedla jsem si to, ale připadala jsem si hrozně!!! Kde je vztah k člověku a nějaká snaha pomoci, či pochopit, kvůli které se snad na "to" dali???
Přidat nový komentář