Dobrý den. Co na průjem v těhotenství? Děkuji
Zdravim, mě netrápí bíle skvrny, ale nadměrně suchá pokožka, sice to mažu,, ale moc to nmezabírá už si nevím rady. Tak kdyby někdo měl nějaký tip, budu ráda za cokoli. Děkuji :)
Dobry den, chci se zeptat jestli nekdo nema zkusenosti s bilyma skvrnama po tele,kdyz mel nejaky strup nebo podrene jestli mu tam zustala bila skvrna,kdyz byl na slunicku a co na to pouzil,aby se to zabarvilo? Dekuji moc
Zdravim, mě netrápí bíle skvrny, ale nadměrně suchá pokožka, sice to mažu,, ale moc to nmezabírá už si nevím rady. Tak kdyby někdo měl nějaký tip, budu ráda za cokoli. Děkuji :)
Pěkný nedělní den,chtěla jsem se zeptat čím to mažete,že Vám to nepomáhá a na kterých místa těla tu suchou pokožku máte.Když tak mi napište na email.lenka.vonekl@atlas.cz.Budu se těšit.
Ahoj :-), já hodně trpím na suchou pokožku na rukách, občas se k tomu přidá i ekzém. Nedávno jsem si objednávala, takový box, kde je asi pět přípravků a zatím to docela zabírá :-)
Zdravíčko, já jsem tím to trpěla na podzim, dlouho jsem se nemohla zbavit suché kůže na rukách, ale už je to naštěstí pryč. používala jsem nějaká mléka a i doplnky stravy, to také dělá své :)
Přidat nový komentář