Pískování zubů je populární metoda pro odstranění povrchových skvrn a zlepšení vzhledu úsměvu. Na rozdíl od běžného čištění zubů kartáčkem, pískování dokáže odstranit skvrny způsobené kávou, čajem, vínem nebo kouřením. Procedura je velmi šetrná ke sklovině, ale zároveň účinná.
Zkuste se pozeptat u Vaší zdravotní pojišťovny, já dokud jsem si informace sama nepřečetla, tak jsem také nevěděla, že mám nějaké výhody, kromě tedy cca 2 balení vitamínů, které dostávám na transfúzní stanici. Takový týdenní pobyt v lázních určitě není zanedbatelného nebo ne zrovna malý finanční příspěvěk, pokud lázně nevyužijete. Zkrátka je to ze života, pokud někdo něco od někoho chce, tak si o to řekne, opačně pokud někdo může něco získat, musí se sám o této možnosti informovat. :-). A co se týká zavedení poplatků, tak to přece s odběrem krve nemá nic společného. Krev přece nedáváme proto, abysme měli daňové úlevy, příspěvky na vitamíny a pracovní volno, ale proto, abysme pomohli při záchraně životů, a to se zavedením poplatků, ale já se domnívám, vůbec nesouvisí.
Přidat nový komentář