Vaše potíže jsou následkem léku Stimulotonu doporučila bych k tomu Xanaxu jiný lék. Pro Vás tento lék je velice silný.Neřekla bych že trpíte jinou vážnejší chorobou. Jenom jste vystrašeny.Kdo by nebyl.Přeji Vám hodně štěstí v životě a hodně Lásky. Jana
Trpim panickou poruchou. Tri mesiace som bral Xanax 0,5 mg rano a vecer a posledny mesiac beriem este Stimuloton 50mg rano a 0,5 mg Xanax vecer. zacinalo mi byt lepsie, tak mi psyxiatricka povedala, ze mam vysadit Xanax, 5 dni som bral este vecer polovicku, cize 0,25 mg. Asi 3 dni boli ok, ale zrazu bum, totalne cudne pocity, uz som nemal tlaky v hrudi, ale mal som pocit ze sa uplne zblaznim, totalna dezorientacia, ako keby som bol v inom svete, sedry vecer ako lusk. Nestracam vsak racionalnu kontrolu. Tak som nakoniec zavolal na psyxo a poradili mi ze mam vziat. Tak som ri dni vzal 0,5 mg vecer. Ten pocit mimo uz nie je taky hrozny. Ale moj zakladny problem je ze od kedy som prestal brat Xanax stracam zaujem o vsetko, nedokazem sa smiat, stale rozmyslam perco ja, preco tamto, totalna apatia..a hlavne mam uzasne dievca sme spolu 2 roky a nekonecne ju milujem, a akosi som stratil emocie, cit, "nehreje" ma v hrudi, apatia...ja uz sa fakt zblaznim, ja nexcem prist o nu pre to ze mi sibne v hlave, co sa to do kelu so mnou robi. Ved predtym ked mi bolo zle som nemyslel na nic ine len na nu a ked bola so mnou, tak mi bolo ovela lepsie, teraz mi stale behaju hlavou iba myslienky perco nehreje a podobne, strach ze mi preskoci a ublizim jej, nexapem co sa so mnou deje...mam strach ze azda trpim schizofreniou... ...dnes som bol u psychyatr a povedala ze mam zvysit davku Stimulotonu na 100 mg, a predspisala mi Xanax 0,25, jednu tabletku vecer, po tyzdni polka vecer...co myslite? su tieto moje stavy odrazom mojej zavislosti na Xanaxu? ako ho mam vysadit? cez den ho neberiem, a je mi dost na nic, ved som to hore opisal..ale da sa to zniest..ked zatnem vsetky zuby..a keby som mal istotu ze mi to neposkodi, tak by som mozno skusil aj uplne vysadit..poradte mi, velmi potrebujem radu, uz neviem komu mam verit...a co mam robit, fakt je to peklo na zemi:((

Přidat nový komentář