Pokud se v následujících dnech chystáte do přírody, zpozorněte. Klíšťata jsou v těchto dnech mimořádně aktivní. V takovém případě se doporučuje: použití repelentu, nevstupovat volně do listnatých a smíšených lesů, pohyb pouze po zpevněných cestách a večer i ráno prohlídka těla, případně odstranění klíšťat.
Ahojte kocky !:-)) Tak pridam sem aj ja moje trapenia aradosti ak mozem xixix No mam 25 rokov a rok a pol uzivam seroxat a neurol seroxat uzivat od zaciatku len 5mg no neurol som uzivala 3xdenne teraz uz len raz az dva krat denne 0,25.Vsetko sa to zacalo asi pred troma rokmi kvoli skole,stresu,hadkam s priatelom a pocitom ze mam uplne vycerpane telo ze idem a idem nevladzem ale predsa idem a vtedy clovek ani nevie ako a je na konci ....a prisli zavraty,busenie srdca,zimnica,svalove horucky a pocit ze vam zalahne svalstvo no a triaska a pocit ze uz je koniec ze zomierate .....bolo to tazkek no nasla som vynikauceho lekara a mozno sam nevie ale velmi mi pomohol ....zlepsilo sa to a znizila som po roku a pol lieky ...vydala som sa a tuzim po babatku psychiater odporuca vysadit a dva mesiace pred byt uplne ciista a prve tri mesiace tiez bez liekov no a potom ak tak sa da nico nasadit ....no a sme pri tom preco uz vtedy ked vydrzim pat mesiacov bez? ale co ak to nevydrzim? co ak co ak co ak a co bude potom? ano aj ja to mam v hlave stale a su dni ked si povem kaslem na to pockam s tehotenstvom,no su dni ked si poviem boze je milion zien ktore to prezili aj s liekmi aj porod aj tehotensktvo a aj mesiace po porode a preto som si povedala ze idem do toho a aj keby som mala denne plakat bat sa a odpadavat aj tak budem tehotna a stoji to zato urcite ked odpadnem niekto ma dvihne mame partnerov manzelov rodicov pdme do toho a prestanme sa bat lebo niekedy je ten chory strach pomileny s tym zdravym strachom a je vla zen bez AD a boja sa toho isteho .... citam tu vel aprispevkov zien,ktore su tehtne alebo chcu byt tehotne ak je nejaka co lenjedna zienka ktora to ma za sebou tehotenstvo prosim piste mi na : camilla_1@azet.sk
Přidat nový komentář