Ahoj Honzo,je vidět,že i kluci jsou nešťastný, když se jim na obličeji vylíhne akné. Je vidět,že se snažíš , aby ses cítil lépe. Mě je již 27,ale bojuji s tím také. Sice jsem zdaleka nevyzkoušela tolik prostředků co ty či ostatní spolutrpící, ale občas zakoupím něco "osvědčeného".Ale většinou to nefunguje nebo jen dočasně. Ale mám pocit, že to chce nejen venčí péči.Ale i zevnitř. Hodně t, zdravě jíst, dostatek pohybu a taky trochu optimismu. Určitě pomůže i dermatolog. Držím ti palce a nestrácej naději a hlavně ÚSMĚV.
Ahoj Honza 19let Akne naprosto brutalnim zpusobem, alespon u me podkopava sebevedomi a zpusobuje mi deprese.. zkusil jsem uz dva kozni, jednu kosmeticku a byl jsem stim poslan i k psychologovi.. + jsem zkusil spoustu prostredku co jsem vycet na internetu nebo mi doporucili znamy.. a vysledek, minimalni... dnes jsem zase zaserfoval na internetu pro radu a mam v planu zkusit zase nove veci.. zkusil jsem uz: Eryfluid, Ercelan, Differine, Aknoren, dva typy Sebium, nejake sirove mydlo, zinek, aloe vera, koprivovy caj, caj z preslicky a urcite jsem jeste na neco zapomel.. tak v 16 letech jsem mel strasne mastny oblicej, vnem velke cervene pupinky s bilymi vrsky, podkozni pupinky, cervene fleky.. ted je mi skoro 19 oblicej mam uz suchy, cervenych pupinky ubylo, ale porad dostatek, mam porad cerevene fleky (takove cervene tecky po obliceji) + mam mastne ramena a zada ktera jsou posita cerenymi pupinky a misty s bilem vrskem.. ale nadeju umira posledni doufam, ze v boji s akne zvitezim.. ;)

Přidat nový komentář