Driclor používam už pekne dlho a myslím si, že jeho klady prevyšujú zápory. Zloženie D. určite neprospieva zdraviu a som presvedčená o tom, že dlhodobé používanie zdraviu škodí,/je to uvedené aj na letáku/ ale ten pocit, ked si mozem zobrat normálne tricko a nemusím sa kontrolovať, či je všetko v poriadu a nemám v podpaži obrovké kruhy za to stojí.
Používám Driclor asi 2 měsíce a sem s ním moc spokojená protože vyřešil můj problém s pocením. Ale zároveň by mě zajímalo jestli používání tohoto přípravku není škodlivé? tady všude čtu že je zde riziko rakoviny kvůli aluminiu které obsahuje,nebo že se dělají tmavé fleky v podpaží. Když si driclor nanesu tak mě to také svědí a ted mě bolelo podpaží(druhý den) . proto se ptám zda je používání bezpečne? sice je to super že se nepotím ale zároven si nechci zničit zdraví, tak jak to teda je? a jak dlouho ho můžu používat? prosím poradte mi protože pořád zvažuji jeho používání zvlášt když si tady čtu ty negativní příspěvky předem moc děkuji za odpovědi

Přidat nový komentář