Ekzemem trpim od 8 mesicu a az ted, kdy mi tahne na 30, jsem vyzkousel něco, co mi opravdu pomaha. Mel jsem to stesti, vyzkouset prirodni australskou kosmetiku Grahams Natural Alternatives.Kosmetiku mi dovezla teta, která tam zije a po dotazu na vyrobce nam bylo sdeleno, ze nekdy na jare, by se mela prodavat také u nas. Tuto kosmetiku muzu vrele doporucit.
Mohu poradit z vlastní zkušenosti. Mému synovi se v 9 měsících projevil atop.ekzem, v 15 měsících jsme byli hospitalizováni s obstrukční bronchitidou, průběžně s věkem se přidala potravinová alergie a alergie na určité druhy zvířat.Nyní je mu 6 let, ekzem nemá a alergie máme zcela " podchycené".Na roce a půl jsem mu začala dávat 3x denně česnekové kapky, které mi doporučil jeden lékař.Během tří týdnů se ekzem začal ztrácet. Kapky bereme dosud, každý rok od října do března.Ničím jsem ho nemazala, maximálně olivovým olejem, nebo čistou toaletní vazelínou.V domácnosti používám jen vyzkoušené mycí a čistící prostředky.Zádné deodoranty, leštěnky a jiná dráždidla.Pozor také na prací prostředky.Je třeba opravdu vše vyzkoušet a sledovat reakce.

Přidat nový komentář