Pan Emil to rozmazane videnie je z psychiky. Inac noveril je skodlivy na oci. Aj ja ho beriem 5 r. Neni som s nim spokojna, mam ubolene oci, a ked som unavena, ze pridem z prace a lahnem si, ako keby som nemohla zazmurit oci po nom. To rozmazane videnie mavam aj ja. Teraz pred vianocami nedodavali noveril, takze som ho nebrala 5 tyzdnov A UZ som videla rozmazane.a bolesti hlavy. Noveril mi pokazil oci, vnutorny ocny tlak sa mi zvysil. Idem na kontrolu v aprilina ocne Bola som teraz pred 2 tyzdnami. Ja beriem este amitriptylin a lexaurin. Ked som zle videla-rozmazane, dala som si 1/4 lexaurinu preslo mi to po nom. ALE JA beriem lieky amitriptylin a lexaurin 12 r. Len mna je tazko nastavit na nove lieky- to budem musiet ist do psychiat. liecebne. Prosim napiste, ako sa mate po noverile. DAKUJEM
Dobrý den, chci se Vás zeptat, jakou máte zkušenost s rozmazaným (rozostřeným)viděním při depresi. Pociťujete tuto věc jako příznak nemoci???????? Toto bývá také součást vedlejších příznaků léků. Pokud to tak máte, za jak dlouho od začátku braní léků rozmazané vidění vymizí. Já na vzdálenost 5-i metrů nepoznám známou tvář. Je to velmi nepříjemné. Jinak beru Lamictal, Noveril a Abilify. Děkuji Vám za Vaše příspěvky Emil

Přidat nový komentář