Dobrý den. Co na průjem v těhotenství? Děkuji
Myslím, že pokud je to během prvních 4-6 týdnů, nic se neděje, pokud je antikoncepce užívána dále, může dojík ke "zženštění" mužského plodu.
Zajímalo by mně když otěhotním i přes antikoncepci, nebo když si zapomenu vzít jednu pilunku zda je plod v pořádku.... Slyšela jsem dvě verze: 1 byla, že by pak dítě bylo opostižené a že se doporučuje potrat a ta 2 verze naopak... že je vše v pořádku a dítě může být zdravé. Děkuji za odpověd. Přeji krásný den!!!!!!!!!
Myslím, že pokud je to během prvních 4-6 týdnů, nic se neděje, pokud je antikoncepce užívána dále, může dojík ke "zženštění" mužského plodu.
Ahoj,je mi osumnact,a pravidelne uzivam antikoncepci Lindinette.Pred tydnem jsem si ale zapomela jednu pilulku vzit,a vzala jsem si ji hned jak sem si vzpomnela..coz bylo ale uz dele nez dvanact hodin od spravnyho casu.No a ani jsem to moc neresila,ale zacinam mit pocit ze mam nejaky tvrdy podbrisek a kazdy den jsem naladova,Nevim jestli to ma nejaky vyznam,nebo jestli je to jen ma sugesce...Moc by mi pomohla nejaka rada...Dekuji.P
Dobré odpoledne, potřebovala bych nutně vědět, jak dlouho po ejakulaci jsou spermie živé, schopné oplodnění, například když ulpí na prostěradle. Moc děkuji za odpověď! ..M.
Nooo, to je docela zajímavá situace. Taky mi teda uniká smysl té antikoncepce a souběžně s tím léčba neplodnosti...
Jinak, když tu tak nějak řešíme to umělko... měla bych dotaz na ty, kdo byly... Kde jste byly a jak jste tam byly spokojeny?
Ahoj, zkusím trochu obnovit diskuzi a třeba někomu pomůže moje zkušenost. Já jsem byla na IVF klinice Zlín a byla jsem tam opravdu spokojená. Přístup personálu byl velmi profesionální, ale zároveň citlivý, což mi v takové situaci hodně pomohlo. Měli moderní technologie a cítila jsem se tam dobře. Celý proces mi podrobně vysvětlili, takže jsem neměla pocit, že by něco zůstalo nejasné. Pokud bych šla znovu, určitě bych je zvolila zase. Ty už jsi nějakou kliniku navštívila?
Přidat nový komentář