Reaguji na Váš článek - poúrazový sindrom sudeck pravé ruky. Já mám stejný problém. Prvního února jsem si zlomila zápěstí pravé ruky - diagnoza - Collesova zlomenina. Ruku museli reponovat. Měla jsem zlomené obě kosti zápěstí. Celou dobu do dneška mě ruka stále bolí, rehabilitace moc nepomohla, doma stále s ní cvičím, ale je to k ničemu. Nakoupila jsem si různé vitamíny a mastičky, moc to nepomáhá. Ruka je unavená, slabá, prakticky celkem k ničemu. Nejhorší je, že mě bolí od ramene až dolů. Už jsem z toho docela zoufalá. Co s tím nevím. Po ránu mám rovně celou ruku úplně ztuhlou a bolavou.
.6.1.2OO8 jsem utrpěla zlomeninu pravého zápěstí.Ruka byla reponována, ale po sundání sádry došlo k ochrnutí prsů a nehybnosti zápěstí.Připojil se k tomu loket i rameno.Měla jsem velké bolesti ,křeče a zimnice. Užívala jsem spousty léků, rehabilitace probíhala do dnešních dnů. Ruka je na 5O % omezena. Třetí článek je neohebý a prsty jsou vždy po ránu velmi tuhé.Bolestivot zápěstí, ramene i lokte je dost značná, hlavně v noci. Lékař řekl, že se s tím nedá již nic dělat. Nemáte někdo zkušenosti, poraďte- Děkuji

Přidat nový komentář